Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2009-06-10 08:27:09
(#2595) Mea culpa, dear Moderátor bácsi!
Csaba Kage!
Némi hintet elszórhatnál a "rászorulók" között, nevezetesen mikor lesz már DVD? (Ezt vagy ötmilliószor meg fogjuk kérdezni, tehát javaslom, tűzz ki valamilyen belátható időpontot. Köszönöm. )
Másrészt a manga fordításában hol tart a hölgy? Tudom, nyár, meg Balaton, meg haverok, budi, Janka, izé: buli, Fanta, de azért néha nem ártana, ha a magyar szavai után áhítozó közönségére is gondolna!
(Ha esetleg megvan a nyolcadikhoz a magyar szöveg, ingyen és bérmentve szívesen átfutom, hogy ne legyen benne kukacoskodásra alkalmas szöveg.)
Tehát arról volt szó, hogy e hónap végén, már meg is jelenik a nyolcadik kötet? Tényleg?
Hogy fog kinézni a DVD borító? A díszdoboz? Nehogy már ne legyen róla valami publikálni való anyagod! Nézd, nem akarunk kimenni a HQ-d elé és skandálni, hogy Naruto-t akarunk, Naruto-t akarunk!, mert egyrészt semmi kedve senkinek a tűző napon ácsorogni, másrészt meg tudjuk, hogy most is dolgozol.
Csak szeretném tudni, még meddig kell várni! Közben a közismert Darvas Iván sanzonnal vigasztalom magam:
"Várj reám, s én megjövök,
hogyha vársz nagyon,
várj reám, ha sárga köd
őszi búja nyom;
várj, ha havat hord a szél,
várj, ha tűz a nap,
várj, ha nem is jön mangád
innen néhanap; "
Még kér a nép, most adjatok neki! - mondták Kínában és a rohamrendőröket ráuszították a ...
Csaba Kage!
Némi hintet elszórhatnál a "rászorulók" között, nevezetesen mikor lesz már DVD? (Ezt vagy ötmilliószor meg fogjuk kérdezni, tehát javaslom, tűzz ki valamilyen belátható időpontot. Köszönöm. )
Másrészt a manga fordításában hol tart a hölgy? Tudom, nyár, meg Balaton, meg haverok, budi, Janka, izé: buli, Fanta, de azért néha nem ártana, ha a magyar szavai után áhítozó közönségére is gondolna!
(Ha esetleg megvan a nyolcadikhoz a magyar szöveg, ingyen és bérmentve szívesen átfutom, hogy ne legyen benne kukacoskodásra alkalmas szöveg.)
Tehát arról volt szó, hogy e hónap végén, már meg is jelenik a nyolcadik kötet? Tényleg?
Hogy fog kinézni a DVD borító? A díszdoboz? Nehogy már ne legyen róla valami publikálni való anyagod! Nézd, nem akarunk kimenni a HQ-d elé és skandálni, hogy Naruto-t akarunk, Naruto-t akarunk!, mert egyrészt semmi kedve senkinek a tűző napon ácsorogni, másrészt meg tudjuk, hogy most is dolgozol.
Csak szeretném tudni, még meddig kell várni! Közben a közismert Darvas Iván sanzonnal vigasztalom magam:
"Várj reám, s én megjövök,
hogyha vársz nagyon,
várj reám, ha sárga köd
őszi búja nyom;
várj, ha havat hord a szél,
várj, ha tűz a nap,
várj, ha nem is jön mangád
innen néhanap; "
Még kér a nép, most adjatok neki! - mondták Kínában és a rohamrendőröket ráuszították a ...
......az anyagiak miatt nem tudok.....
É n a DVD-vel vagyok így, mert ha már elkezdtem venni a mangát, akkor folytatom is, de a DVD sztem nem férne bele a keretembe...... Esetleg ha idővel a mozifilmek is kijönnnek, akkor azokat talán megvenné....
Hurrá! Már csak az angol szinkron és angol felirat hiányzik róla - nekem az az angol szinkron jön be, amit már írtam: Zabuza-nak beszél Naruto. Fent van a tecsőn is a video.
Tehát nagyon jó lenne az angol szinkron is, de legalább angol felirat! Bár van egy érzésem, hogy a kilúgozott amcsi változat MIATT nem lesz angol szinkron - hogy a fene essen a képmutató jenkikbe bele!
Tehát várom a díszdobozos, nevemre szóló verziót, Csaba Kage. Mondjuk a jövő hónapban a nyolcadik kötetecskével együtt. Mikor is rendelhetem meg az ikszpressztől?
Köszönettel:
De hát úgyis tudod ki
---
Válasz Gemini (#2588) üzenetére ("és nagy kérdés,hogy egyáltalán vegyem-e a többi részt is"):
Ez nem kérdés, naná, hogy vedd meg mind. De ha megrendeled, olcsóbb! Viszont Naruto nélkül nem tudsz te sem élni, sem senki, így nagyon úgy érzed, életed nem lehet teljes sem a Manga, sem az Anime változat nélkül.
Sajnos minden pénzbe kerül, de gondolj bele, három doboz cigi árából lazán megvan a bookie, amit tudsz olvasgatni. Bármikor megnézheted Kakashi Sensei-t, a beszólásait, jót derülhetsz rajtuk...
Annyi minden felesleges szirszart vesz az ember, aminek semmi értéke, kivéve a Naruto-t. Ugye most már te is érzed, hogy meg kell rendelned a hiányzó 2-7 köteteket neked is?
Nosza, rendeld meg! Rufen Sie jezt an! Call now!
Tehát nagyon jó lenne az angol szinkron is, de legalább angol felirat! Bár van egy érzésem, hogy a kilúgozott amcsi változat MIATT nem lesz angol szinkron - hogy a fene essen a képmutató jenkikbe bele!
Tehát várom a díszdobozos, nevemre szóló verziót, Csaba Kage. Mondjuk a jövő hónapban a nyolcadik kötetecskével együtt. Mikor is rendelhetem meg az ikszpressztől?
Köszönettel:
De hát úgyis tudod ki
---
Válasz Gemini (#2588) üzenetére ("és nagy kérdés,hogy egyáltalán vegyem-e a többi részt is"):
Ez nem kérdés, naná, hogy vedd meg mind. De ha megrendeled, olcsóbb! Viszont Naruto nélkül nem tudsz te sem élni, sem senki, így nagyon úgy érzed, életed nem lehet teljes sem a Manga, sem az Anime változat nélkül.
Sajnos minden pénzbe kerül, de gondolj bele, három doboz cigi árából lazán megvan a bookie, amit tudsz olvasgatni. Bármikor megnézheted Kakashi Sensei-t, a beszólásait, jót derülhetsz rajtuk...
Annyi minden felesleges szirszart vesz az ember, aminek semmi értéke, kivéve a Naruto-t. Ugye most már te is érzed, hogy meg kell rendelned a hiányzó 2-7 köteteket neked is?
Nosza, rendeld meg! Rufen Sie jezt an! Call now!
*Volt ám itt minden: duplaposzt, rosszul lezárt és toronyidézés is. Javítottam, de tessék már jobban odafigyelni a hozzászólásokra! A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-08 13:32:46
beküldve: 2009-06-07 20:43:05
(#2588) Naruto dvd-n? Nem rossz.
Csak az a baj,hogy nekem a mangából is össz-vissz az első rész van meg. XXD és nagy kérdés,hogy egyáltalán vegyem-e a többi részt is,folyamatosan,vagy csak azt,ami mondjuk tetszik,mert vhogy az anyagiak miatt nem tudok elképzelni több mint 30 Naruto mangát a polcomon...
Csak az a baj,hogy nekem a mangából is össz-vissz az első rész van meg. XXD és nagy kérdés,hogy egyáltalán vegyem-e a többi részt is,folyamatosan,vagy csak azt,ami mondjuk tetszik,mert vhogy az anyagiak miatt nem tudok elképzelni több mint 30 Naruto mangát a polcomon...
persze a fene tudja,lehet,hogy holnap milliomossá válok,és már rögtön kivitelezhetőbb lesz ez az elképzelésem is
Ezt miből érzed?Simán elérjük a 20-at csak pozitív hozzá állás kell
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Csaba Kage szerint LESZ Naruto DVD.
...
Kérlek sorold, mi lesz rajta
...
Kérlek sorold, mi lesz rajta
Ha gondolod én most elmondom neked mik lesznek a dvd-n. Mivel ha körülnézel az eddigi dvd kiadványok szinte egy és ugyanazok funkciókkal voltak tele így ezek várhatók naruto dvd-nél:
- 1.dvd-n csak négy rész lesz mindig! 990 Ft lesz ha minden igaz. (aki nem vágja minden dvd megjelenésnél így lesz (1. 2. 3. 4. stb. )
- Lesz egy díszdobozos 1.évad dvd is gondolom ahol az első 20.rész lesz megtalálható 5000 Ft-os áron. Ez várhatóan évente fog megjelenni.
- Az anime teljesen VÁGATLAN japán eredeti lesz, SZÓVAL NEM A JETIX FÉLE AMCSI VERZIÓ FOG FELKERÜLNI RÁ!
- Hangok terén lesz japán és magyar szinkron.
- Természetesen magyar felirat is lesz.
- Kisebb extrák. Concept Art-ok, más dvd verziók előzetesei stb.
Bár lehet Csaba jobban tudja de szvsz ezek lesznek rajta.
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Moderátor 2009-06-07 19:59:10
Igen! Lesz DVD! A pénz természetesen félretéve.
Várom a következő mangát is!
Várom a következő mangát is!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-06-06 18:06:39
beküldve: 2009-06-06 17:41:44
(#2584) Én már nagyon várom a 8-at! Már csak egy elolvasandó mangám van....:(
Van egy olyan érzésem, hogy amíg élek sosem adják ki minden Pedig olyan jó lenne!!!! Szerintem még a 20-at sem érjük el...
Persze azért nagyon drukkolok hogy sikerüljön minden!!!!
Van egy olyan érzésem, hogy amíg élek sosem adják ki minden Pedig olyan jó lenne!!!! Szerintem még a 20-at sem érjük el...
Persze azért nagyon drukkolok hogy sikerüljön minden!!!!
Szerk: Moderátor 2009-05-28 09:32:43
Nehezebb ügy, mint elsőre tűnt, de dolgozunk rajta...
Halljátok feleim?
Csaba Kage szerint LESZ Naruto DVD. Pár apró dolog még hátra van, pl mennyi rész jön ki egyszerre? Lesz rajta angol szinkron? Magyar/angol felirat? Extrák?
Kérlek sorold, mi lesz rajta - már most félre raktam lóvét rá, ÉN biztosan megveszem, HA a fentiek teljesülnek, lásd az Alias sorozat DVD kiadványait, melyben minden évad utolsó lemezén van egy rahedli extra.
Legyen, lécci'! Tudom, a magyar piac nem túl nagy, rizikós kiadni szinte bármit. De lásd, a Naruto-s könyvek is elfogytak, már várjuk a következő részt és a DVD kiadványt!
A fordító hölgy meg ne exkluzálja magát, mert kiválóan dolgozik - az a pár apró baki, amire felhívjuk a figyelmet, bőven belefér! Bár mi tudnánk japánul fele annyira, mint ő!
Kérlek szólj neki, hogy nekiállhat a 9-10-11-12-dik köteteknek... nagyon várjuk és köszönjük szépen a munkáját! (Ha lehet egy kis béremelést megszavazok neki, tudom, nem rajtam múlik, de akkor is. Leglább küldj neki egy szál virágot, csak haladjon! Úgy olvasnék már...! )
Szerk: Sera97 2009-05-25 13:44:21
Május vége van már...Naruto 8. merre van már?
Mikor jelent meg a 7? Én most nem várom a 8-t,mostvan kb. 10-11 elolvasandó mangám.
Nehezebb ügy, mint elsőre tűnt, de dolgozunk rajta...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2009-05-25 10:00:32
(#2578) Május vége van már...Naruto 8. merre van már?
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
Am. a meccsek, hát én is várom, de csak azért, mert kiwi vok mien lesz a "csata" kidolgozottsága...(mozdulatok STB....)
Ezért van az anime verzió, amit Csaba Kage ígért itt hátrébb. Ugyanis 3-4-5 képecskén nem lehet pl Gaara vs ... összecsapását megmutatni, itt a látvány a lényeg.
Tényleg, Csaba Kage!
Mikor vásárolhatjuk meg a DVD-ket? Kiadtad a Death Note-ot - azt sem végig! -, felhúztál mindenkit a Naruto-val! Nem szabad itt abbahagyni, ha már mindannyian sík idegek vagyunk!
Hadd vegyük meg! Kérlek, mondj valamit! Ugyan nekem az összes, Animax által leadott rész megvan eddig, de akkor nem tárolom, hanem...
Kérlek, válaszolj!