Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2009-07-20 12:09:38
(#2625) Sajnos a két hónapot Csabáék meglehetősen tág fogalomként kezelik - nem tudom mi van a háttérben, ez az Ő ügye.
Így a kettő néha négy, néha hat hónap lesz.
Még mindig semmi infót nem adott a Naruto-s DVD-ről sem. Megjegyzem, nem is olyan rég' jöttem ki a pszichiátriáról, ahol Naruto DVD hiány miatt kezeltek pár napig. A kezelés semmit sem hatott, kérdezték, ki a felelős?
Megmondtam, hogy egy Csaba nevű Kage, akit keressenek meg és valamilyen DVD Presentation No Jutsu-t nyomjanak rá, hátha lesz szíves egy tiszteletpéldányt adni, ami enyhítené a fájdalmaimat.
Egyelőre nem találják sehol az illetőt - lehet, hogy lógatja a lábát az Adriába, vagy a Balaton hűsítő habjai közé, ki tudja? Esetleg a fordító hölgynek komolyabb rajongója akadt, akivel foglalkozik a Naruto helyett. Ez bocsánatos bűn, de mivel minden csoda 3 napig tart, szerintem az a 3 nap eltelt. Vagy lehet, hogy gaz ninják ellopták az eredeti japán szöveget és így nem tud tovább fordítani - vagy mi tartjuk fel a hülyeséggel.
Kedves Csaba Kage!
Ne hagyj el minket, kérlek! Szólj a hölgynek, hogy adsz neki ventilátort, klimatizált szobát, csak legyen szíves fordítson! Nagyon várjuk már minden lében kanál kedvencünket!
Köszönettel:
Al Bundy
Így a kettő néha négy, néha hat hónap lesz.
Még mindig semmi infót nem adott a Naruto-s DVD-ről sem. Megjegyzem, nem is olyan rég' jöttem ki a pszichiátriáról, ahol Naruto DVD hiány miatt kezeltek pár napig. A kezelés semmit sem hatott, kérdezték, ki a felelős?
Megmondtam, hogy egy Csaba nevű Kage, akit keressenek meg és valamilyen DVD Presentation No Jutsu-t nyomjanak rá, hátha lesz szíves egy tiszteletpéldányt adni, ami enyhítené a fájdalmaimat.
Egyelőre nem találják sehol az illetőt - lehet, hogy lógatja a lábát az Adriába, vagy a Balaton hűsítő habjai közé, ki tudja? Esetleg a fordító hölgynek komolyabb rajongója akadt, akivel foglalkozik a Naruto helyett. Ez bocsánatos bűn, de mivel minden csoda 3 napig tart, szerintem az a 3 nap eltelt. Vagy lehet, hogy gaz ninják ellopták az eredeti japán szöveget és így nem tud tovább fordítani - vagy mi tartjuk fel a hülyeséggel.
Kedves Csaba Kage!
Ne hagyj el minket, kérlek! Szólj a hölgynek, hogy adsz neki ventilátort, klimatizált szobát, csak legyen szíves fordítson! Nagyon várjuk már minden lében kanál kedvencünket!
Köszönettel:
Al Bundy
beküldve: 2009-07-16 10:26:37
(#2624)
Szerk: Moderátor 2009-07-23 12:16:54
Azt szerintem senki sem tudja
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
Szerk: Moderátor 2009-07-13 18:33:57
beküldve: 2009-07-12 22:08:17
(#2621) Valaki nem tudja meg mondani nekem hogy mikor jelenik meg a naruto 8-ik kötet? mert ugyan rá van írva h két havonta de lövésem sincs h mikor jár le aza képt hónap ha valaki tudja írjon thx
beküldve: 2009-07-04 13:59:44
(#2620) Sry, ha bunkózásnak vetted, de olyan nagy lelkesedéssel írtad, mint ő.
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
nem kéne bunkoskodni!
jah,és mikor lesz 8.kötet??júliusban???vagy???
jah,és mikor lesz 8.kötet??júliusban???vagy???
amm az elözö hozzzzászólásomban mindenhol 2 kötettel számoltam ,és tévedtem mert alexandrán ez postakölcság nélkül van,ezért ateljes ár 3950Ft !Bocs a tévedésem miatt
Szerk: Dan 2009-07-02 10:06:58
beküldve: 2009-07-01 13:30:29
(#2618) Köszönjük Emese
találtam pár oldalt ahol olcsón be lehet szerezni a naruto manga köteteit:
itt 15%kedvezménnyel megrendelhetők a kötetek :[Link]
postakölcséggel együtt 3400Ft alexandrán is ennyi csak alexandrán hamarbb kihozzák.[Link]
vagy ha tényleg csak az elsö két kötet kell akkkkor comics investen az elsö kötet jó álllapotban 1200Ft a második meg 1700Ft de apostaköltség 4100Ft alatt 900Ft így összesen:3800asszem (nem vagyok túl jó matekból)
[Link]
mangafanon viszont csak akkor éri meg ha 4kötetet rendelsz mert akkor az eggyiket ingyen kapod meg és nincs postaköltség így összesen:6000Ft ért megkapod az elsö 4kötetet
remélem sokat segítettem
itt 15%kedvezménnyel megrendelhetők a kötetek :[Link]
postakölcséggel együtt 3400Ft alexandrán is ennyi csak alexandrán hamarbb kihozzák.[Link]
vagy ha tényleg csak az elsö két kötet kell akkkkor comics investen az elsö kötet jó álllapotban 1200Ft a második meg 1700Ft de apostaköltség 4100Ft alatt 900Ft így összesen:3800asszem (nem vagyok túl jó matekból)
[Link]
mangafanon viszont csak akkor éri meg ha 4kötetet rendelsz mert akkor az eggyiket ingyen kapod meg és nincs postaköltség így összesen:6000Ft ért megkapod az elsö 4kötetet
remélem sokat segítettem
Szerk: Dan 2009-07-01 10:00:24
Nyári conra saccolnám. Bár lehet hogy addigra nem. Viszont nagyon menő a borítója.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-07-02 18:57:11
beküldve: 2009-07-01 09:12:24
(#2615) Szerintem itt ajánlatos, végül is ha már 4-et megrendel, az 1500/db, és szállítási költség sincs. A többi online oldalon ennél csak drágábban jön ki...
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-02 18:56:41
beküldve: 2009-06-30 15:49:52
(#2613) Hú, de régen jártam erre!
Nem sok minden változott. Csaba Kage azóta sem jött el közénk hirdetni az igét, hogy feleim mikortól vehetitek kézbe a knyígát! Tényleg, mikortól? Ugyan mást is kézbe vehetünk, ami sajátos örömöt - is - okoz, de mivel a knyígá most sokkal jobban érdekel...
Szóval jó lenne, ha a sok teendő mellett tudnál némi időt szakítani a geninjeidre!
Megfigyeltem, hogy valamiért mindig a Naruto késik, egyszerűen nem értem, miért? Minden más időben jelenik meg, csak a narancssárga pizsamás hős nem. Miéééért?
Nem sok minden változott. Csaba Kage azóta sem jött el közénk hirdetni az igét, hogy feleim mikortól vehetitek kézbe a knyígát! Tényleg, mikortól? Ugyan mást is kézbe vehetünk, ami sajátos örömöt - is - okoz, de mivel a knyígá most sokkal jobban érdekel...
Szóval jó lenne, ha a sok teendő mellett tudnál némi időt szakítani a geninjeidre!
Megfigyeltem, hogy valamiért mindig a Naruto késik, egyszerűen nem értem, miért? Minden más időben jelenik meg, csak a narancssárga pizsamás hős nem. Miéééért?
beküldve: 2009-06-22 13:22:06
(#2612) Én a bookline oldalát tudnám e célból ajánlani. Ott 20% kedvezmény van egy csomó képegényre (többek közt a Naruto-ra is), és annyira a postakölcsége sem vészes.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-06-25 13:36:04