Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Egyetértek. Én az elején Ino-t nem bírtam,de végülis neki is van oka,h miért ilyen,szal megkedveltem. xD ^^ Sasukét mindig is bírtam,mert hiszen neki is megvannak a sérelmei,bár igaz kicsit beképzelt,de nem kezeli olyan rosszul a helyzetét. D
I know what you really think of me. You think i'm a monster.
Szerk: Sweetie 2009-09-04 17:46:37
háát... van benne igazság de majd a shiooudenben lesz frankó sakura és majd ha el olvasod végig... a mangát akkor meg tudsz 1 csomó olyan dolgot sasukéról h lehet h 1 csöppet sem fogod utálni erre én is csak akkor jöttem rá mikor el olvastam tegnap este az utólsó köteteket...=D
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-10-03 23:02:37
Én azt nem szeretem Sasukéban, hogy annyi alkalma volt meghalni, és még mindig él xD
De amúgy nekem nincs a Narutóban egyik szereplővel sem bajom, mert meg lehet őket érteni/megváltoztak... Sasuke sem a kedvencem - főleg a bosszú-mániájával -, de azért nem utálom :)
Meg sokan mondják, hogy nem szeretik Sakurát, mert folyton "szászkekunozik". De ő is fejlődőképes karakternek bizonyul
De amúgy nekem nincs a Narutóban egyik szereplővel sem bajom, mert meg lehet őket érteni/megváltoztak... Sasuke sem a kedvencem - főleg a bosszú-mániájával -, de azért nem utálom :)
Meg sokan mondják, hogy nem szeretik Sakurát, mert folyton "szászkekunozik". De ő is fejlődőképes karakternek bizonyul
Szerk: _gabi 2009-08-31 17:42:40
én azért nem bírom sasuket mert túlságosan be képzelt és ez által az egész karaktert/személyiségét sikerült meg utálnom=D
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-10-03 23:03:11
Reménykedsz hogy összesen 2000 mi? xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
eladó naruto manga jó állapotban 1-8-ig 2000ft
jelentkezni itt lehet:zsolti1212@citromail.hu
Darabonként 2000? xD
beküldve: 2009-08-31 13:46:58
(#2682) tudom, de én másoknak írtam xD
beküldve: 2009-08-31 12:42:00
(#2679) Eladó Naruto jó állapotban 1-5 1500 Ft/db
az enyémet vegyééétek meg T_T xD
az enyémet vegyééétek meg T_T xD
beküldve: 2009-08-31 12:37:52
(#2677) eladó naruto manga jó állapotban 1-8-ig 2000ft
beküldve: 2009-08-31 12:26:40
(#2676) Pedig én épp most akarom eladni a Naruto mangáimat
1-től 5-ig HA valakit érdekel írjon e-mailt (adatlapon)
1-től 5-ig HA valakit érdekel írjon e-mailt (adatlapon)
Sőt 1-2 "használt-könyvesnél&quo t; (vagy nem is tudom hogy foglamazzam...) is lehet nagyon jó mangákat találni, csak kersni kell.
Részemről inkább azt preferálom, ha szűz új a könyvecske. Ne legyen tele ujjlenyomattal, ne legyen megtörve, meghajlítva a borító, szétcincálva a kötés, stb. Nekem ezért megéri megrendelni és el is battyogok érte.
Hogy egy Al Bundy idézettel éljek:
- Használt a házam..., használt a kocsim..., használt a fe...