Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2009-10-26 18:00:10
(#2705) beküldve: 2009-10-22 21:44:16
(#2704) Jaja ez egy nem rossz kérdés engem is érdekel már h kövi kötet nem mint ha nem tudnám miről szól de a gyűjteményem része lehetne=)
A mangát sajnos nem olvastam még végig - míg azt a több száz fejezetet elolvasnám, teljesen megvakulnék xD
Viszont Sasuke... Nem hiszem, hogy valaha is a kedvenceim között lesz :)
Ez spoiler-spoiler xD Szóval nem csak azért raktam spoiler jelzést, mert hosszú vagy csak mert úgy tetszik...
Hol tart most a manga? Mert én addig értesültem a fejleményekről, hogy kiderül, miért ölte meg az Uchiha-klánt Itachi, meg hogy Tobi az
Uchica Madara
Tovább viszont nem tudok semmit. Lesz még ezen kívül is valami Sasukéval?Szerintem sem túl nehéz olvasmány , néha kicsit fura átfordítások vannak (tényleg a magyar kiadásokban is kissé ingerlően idétlenek a technikák fordításai? Már ha lefordítják én hagynám eredetiben max magyar fonetikával mert lefordítva angolra legalábbis elég gagyik) de azért nem olyan "filozofikus" (azé' már alakul ) mint pl. az Árnybíró itt-ott.
Szerk: Főnix 2009-10-22 21:38:31
beküldve: 2009-10-18 16:28:12
(#2702) Én is csak azt szeretném kérdezni hogy mikorra várható a következő naruto kötet??
Ino és Sakura csatájának kezdetéig. Nyugi, Rock Lee még a kanyarban sincs.
Keves Csaba Kage!
Mikor vehetem meg a Naruto-s DVD-t? Tudom, hogy mennek az ismétlések rendületlenül az egyik csatornán, de nem szeretm, ha belelóg a csatorna logoja. Jó lenne, ha tennél valamit ezügyben, vagyis hogy Naruto-ra éhes DVD lejátszóm magába szippanthassa a lemezt.
Mikor jön a következő kiskönyv? Remélem nem jövőre!
Karácsonyra már a fa alatt szeretném tudni, ha volnál szíves megoldani.
Köszönettel:
Al Bundy
Keves Csaba Kage!
Mikor vehetem meg a Naruto-s DVD-t? Tudom, hogy mennek az ismétlések rendületlenül az egyik csatornán, de nem szeretm, ha belelóg a csatorna logoja. Jó lenne, ha tennél valamit ezügyben, vagyis hogy Naruto-ra éhes DVD lejátszóm magába szippanthassa a lemezt.
Mikor jön a következő kiskönyv? Remélem nem jövőre!
Karácsonyra már a fa alatt szeretném tudni, ha volnál szíves megoldani.
Köszönettel:
Al Bundy
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-10-16 17:16:12
beküldve: 2009-09-30 17:42:23
(#2700) Amúgy milyen az új kötet?
Ja és melyik harcig megy el a második fordulóban?
Ja és melyik harcig megy el a második fordulóban?
"Újjáélesztem a klánomat,és elpusztítok egy bizonyos személyt..."
Az már túl szép lenne...
de ha ugyanannyiért adod akkor miért vennénk tőled ha újonnan is annyi? minek a használt ha lehet új is ugyanannyiért? adnád mondjuk 1500 ért és máris jobban vennék
=D
Hát igen ez is 1 néző pont=D
Válasz Morduk (#2695) üzenetére:
Ja ja narutonak a remete formában rohadt jók a szemi...=)
Hát igen ez is 1 néző pont=D
Válasz Morduk (#2695) üzenetére:
Ja ja narutonak a remete formában rohadt jók a szemi...=)
*Felesleges idézet törölve. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-10-03 23:02:08
beküldve: 2009-09-11 00:51:31
(#2696) beküldve: 2009-09-07 21:28:33
(#2695) Hehe emlékszem hogy valaki írta valahol (MSN-netán itt) hogy Sasukénak milyen szép a szeme illetve milyen kedves! Hát ha komolyan gondolta akkor Naruto nagyon odaszólna!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
A mangát sajnos nem olvastam még végig - míg azt a több száz fejezetet elolvasnám, teljesen megvakulnék xD
Ez spoiler-spoiler xD Szóval nem csak azért raktam spoiler jelzést, mert hosszú vagy csak mert úgy tetszik...
Hol tart most a manga? Mert én addig értesültem a fejleményekről, hogy kiderül, miért ölte meg az Uchiha-klánt Itachi, meg hogy Tobi az
Uchica Madara
Tovább viszont nem tudok semmit. Lesz még ezen kívül is valami Sasukéval?áhhhhhh nem vészes csak 50. kötetig jelent meg de abba is csak 3 rész szal nem para el olvasod és kész am Naruto-kun on fent van a 21. kötetől egészen a most meg jelenőig...
a többit meg meg nézed neten vagy nem tom=D
beküldve: 2009-09-07 18:33:44
(#2693) Később írom a kritikát, most segítséget kérek. A 28-dik oldalon jobb oldalon lent a Naruto-s arc és mellette, feljebb a szemüveges - Asuma mellett - ők kik? És a 29-dik oldfalon bal oldalt, akinek csak a fele látszik?
Igen, azt, hogy Konohán bosszút akar állni, meg hogy Naruto apja a yondaime, tudtam, de hogy a Raikagéval harcol...
Gaboo:
Igen. Sasuke jelenleg a Raikagéval harcol és bosszút akar állni Konohán. Valamint kiderül, hogy a Naruto klánja /ami ugye a Hokagék vérvonala és mivel Naruto a yondaime fia, ezért természetesen ő is ebbe tartozik/ és Sasuke klánja között régóta nagyon nagy harcok dúlnak.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Uchica Madara
Tovább viszont nem tudok semmit. Lesz még ezen kívül is valami Sasukéval?
Szerk: _gabi 2009-09-04 18:14:11