Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2009-12-31 13:33:52
(#2766) Hy all!
Még nyáron beszereztem az első 7 kötetét, és a 2. kötetben van 2-3 olyan oldal, ami gyakorlatilag olvashatatlan, mert elvan mosódva.
Kérdés, hogy ez minden példánynál van, vagy csak én fogtam ki a hibásat?
Még nyáron beszereztem az első 7 kötetét, és a 2. kötetben van 2-3 olyan oldal, ami gyakorlatilag olvashatatlan, mert elvan mosódva.
Kérdés, hogy ez minden példánynál van, vagy csak én fogtam ki a hibásat?
Szerk: killswitch 2009-12-31 13:34:17
Ez vicces volt, tetszett
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
beküldve: 2009-12-26 15:49:46
(#2764) Boldog karácsonyt mindenkinek és sikerekben (értsd: Narutóban) gazdag új évet
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2009-12-23 14:55:23
(#2763) Köszi.
Nem furák azok, csak... hmmm... feltételeznek némi humorérzéket.
Ne zargassátok feleim Csaba Kage-t. Elég kín neki a karácsonyi ajándékokat összeszedni. Bár sztm értelmesebb és HASZNOSABB ezt januárra szalasztani, ugyanis akkor árleszállítások vannak...
Itt vitatkoztatok, hogy Naruto a bal kézfejébe döfi-e a kunai-t. Nos, mivel all of episode has been recorded by me, meg tudom nézni. Cserében a vitát lezárjátok?
Akkor mindenkinek karácsonyfatűz-mentes bájgl' mérgezéses kellemesen eltöltött Ünnepeket és legalább 6 Naruto kötetben gazdag újabb évet kívánok!
Ja, mielőtt kifelejtem...
Nem furák azok, csak... hmmm... feltételeznek némi humorérzéket.
Ne zargassátok feleim Csaba Kage-t. Elég kín neki a karácsonyi ajándékokat összeszedni. Bár sztm értelmesebb és HASZNOSABB ezt januárra szalasztani, ugyanis akkor árleszállítások vannak...
Itt vitatkoztatok, hogy Naruto a bal kézfejébe döfi-e a kunai-t. Nos, mivel all of episode has been recorded by me, meg tudom nézni. Cserében a vitát lezárjátok?
Akkor mindenkinek karácsonyfatűz-mentes bájgl' mérgezéses kellemesen eltöltött Ünnepeket és legalább 6 Naruto kötetben gazdag újabb évet kívánok!
Ja, mielőtt kifelejtem...
Felesleges moderátor törölve. Az idézet.
Szerk: Al Bundy 2009-12-23 14:57:28
Ennyire lettem volna kíváncsi
Köszi az infót.
Köszi az infót.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Moderátor 2009-12-23 10:55:46
beküldve: 2009-12-22 20:13:37
(#2761) Souichiro: A Naruto végét nem nagyon látni, és mivel egy tipikus neverending WSJ széria, ez így van jól. Ha jól tudom, 2010 végéig szól Kishimoto szerződése, de túl szép lenne, ha lezárná addigra.
Az anime pedig ha jól tudom, elég komolyan le van maradva, ha minden igaz, akkor nemrég
Az anime pedig ha jól tudom, elég komolyan le van maradva, ha minden igaz, akkor nemrég
harcolt Sasuke Itachival
ami azért elég rég volt már.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-12-22 20:14:06
beküldve: 2009-12-22 19:47:38
(#2760) Én konkrétan tőled kérdeztem, hogy mégis mennyi időbe telik elolvasni. Mert egyedül neked van problémád azzal, hogy nincs időd olvasni bezzeg a sok akárki aki csak úgy olvasgat orrba szájba. :).
http://www.youtube.com/watch?v=vAYqgvgxWXM
Én honnan tudjam,hogy kinek mennyi időbe telik egy fejezet elolvasása. Bár egyes tagok válaszaiból megítélve az értelmi szintjük is leolvasható,ebből adódóan vagy egész nap ugyanazt a fejezetet olvassák,vagy pedig kegyetlen pörgős nyelvezetükkel megegyezve darálják a köteteket lefele xD
Am nállam 10-30 perc között van,mert némelyik mangában van szöveg is,nemcsak harcjelenet
Am nállam 10-30 perc között van,mert némelyik mangában van szöveg is,nemcsak harcjelenet
Szerk: Moderátor 2009-12-23 10:56:04
beküldve: 2009-12-22 19:03:20
(#2758) Már aki olyan lassan olvas, hogy felemészti egy egész napját . Egy mangához mégis mennyi idő kell? Mennyire kéne ráérni? (erre rá kellett kérdeznem)
http://www.youtube.com/watch?v=vAYqgvgxWXM
Én nem ezeket kérdeztem!
Kit érdekel,hogy jobb a manga? (mert sztem is jobb a manga)
Mivel én nem érek rá úgy,mint egyesek,én örülök,ha néha van időm az animét (Shippuuden) megnézni,nemúgy,mint egyesek,akik még a mangát is tudját olvasgatni ráértükben...
Kit érdekel,hogy jobb a manga? (mert sztem is jobb a manga)
Mivel én nem érek rá úgy,mint egyesek,én örülök,ha néha van időm az animét (Shippuuden) megnézni,nemúgy,mint egyesek,akik még a mangát is tudját olvasgatni ráértükben...
Szerk: Moderátor 2009-12-23 10:56:21
Szerk: Moderátor 2009-12-23 10:57:12
Az most nem mindegy...? A manga úgyis sokkal jobb nála. Pl. az animében nem mutatják, amikor Naruto belevág a saját kezébe a dobótőrrel, hogy kimossa a mérgezett vért, meg Kakashi haja is sokkal rosszabb... (mármint az animében)
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Moderátor 2009-12-23 10:56:55
beküldve: 2009-12-22 13:31:51
(#2754) A Naruto manga végét látni már?
És az anime mennyire van lemaradva a mangától?
És az anime mennyire van lemaradva a mangától?
beküldve: 2009-12-22 08:33:03
(#2753) hát igen...meglehetősen furák de jók
huh jó kérdés..azt nem tudom milyen időközönként jelenik meg..talán próbáld meg megírni a 'Kérdések a Mangafanhoz' topicba!!Hátha ott tudnak segíteni
huh jó kérdés..azt nem tudom milyen időközönként jelenik meg..talán próbáld meg megírni a 'Kérdések a Mangafanhoz' topicba!!Hátha ott tudnak segíteni
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|