Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Nincs más hátra, szerezd be!
Szerintem az "eladnék/vennék" topikban kérdezheted, hogy valaki eladja e.
Lehet, hogy furcsán hangzik, de én dolgozok, a szüleim kocsijait takaítom havi 6000-ért.
Ez nem sok, de ha ügyesen gazdálkodok vele, az!
Lehet, hogy furcsán hangzik, de én dolgozok, a szüleim kocsijait takaítom havi 6000-ért.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Igyekszem jó lenni,jó jeszeket hozni,most lessz a névnapom,és talán megkapom a harmadik részt is...
Honnan tudod?
A Nana is mióta késik...
A Nana is mióta késik...
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Moderátor 2010-02-07 20:52:50
beküldve: 2010-02-07 17:40:14
(#2824) *Azért a kiadó honlapján nem kéne az illegális elérhetőségeket reklámozni. Irtó hülyén veszi ki magát.
A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-02-07 20:52:37
Nincs más hátra, szerezd be!
Szerk: Moderátor 2010-02-07 20:50:55
beküldve: 2010-02-05 18:22:22
(#2822) Sziasztok,én naon imádom a Narutot,maga az isten,de csak az első két kötete van meg...
beküldve: 2010-02-04 22:15:15
(#2821) Rossz hír
reménykedjünk...
bár (előre is bocsi kedves mangafan) mostanság nagyon eltunyult a mangakiadás...
reménykedjünk...
bár (előre is bocsi kedves mangafan) mostanság nagyon eltunyult a mangakiadás...
Szerk: Crimson Moon 2010-02-04 22:15:38
Tapasztalatom szerint(bocsánat)2012-beXD
Az élet nincs átkötve masnival, de ettől még ajándék!!!
Szerk: Moderátor 2010-02-07 20:50:34
beküldve: 2010-02-04 18:40:17
(#2819) A könyvekbe az van írva, hogy kéthavonta vehetik kézbe az olvasók.
Akkor tulajdonképpen mikorra várható a 10. rész..?
Akkor tulajdonképpen mikorra várható a 10. rész..?
Zsófia Sama-t - nem is tudom, melyik a kisasszony megszólítás japánosul, majd segít.
Szerintem jelen helyzetben a szenszei is tökéletes
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-30 19:59:55
Én is egyetértek. Ha évente csak 3-4 kötet jelenik meg, akkor még generációkat kell várni a befejezésre.
Hát igen, nem azt akarom h az unokáim olvassák az utolsó pár kötetet...
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
És a Naruto DVD-k vágatlanok lesznek vagy nem ?
Vágottak, mint a felvágott. Csak a főcím és az endsequence lesz rajtuk, extraként 2-2mp bevillantás, hogy mi volt és mi lesz.
Koreai szinkronnal és szanszkrit felirattal jelenik meg nálunk, de ha nagyon kéred, akkor egyiptomi hieroglifákkal is feliratozza majd Csaba Kage.
Egyébként nemrég beszéltem vele telefonon és csúnyán elutasított, hogy ne zavarjam, mert neked szinkronizálja a Shippuudent is, valamint Zsófia kisasszonyt se zavarjam - nem is zavartam, csak a véleményemet mondtam el neki -, mert feltartom a fordításban. Ezért is késik heteket a következő kis könyvecske.
Mivel a klóntechnika csak a rajzfimváltozatban működik megfelelően, így nem fogom másolni sem Csaba Kage-t, sem Zsófia Sama-t - nem is tudom, melyik a kisasszony megszólítás japánosul, majd segít.
beküldve: 2010-01-16 12:15:18
(#2815) Főleg, hogy folyamatosan adják ki japánban is xD Kb mindig lesz egy 30 kötet lemaradás
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
beküldve: 2010-01-15 23:02:33
(#2813) Jaja, egyetértek...de jó is lenne ha már megjelentek volna a 20. kötetig , de ez egyelőre hiú ábránd marad
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-01-15 11:57:25
(#2812) Egyszerre kikéne adni vagy 20 kötetet, mert eléggé levagyunk maradva És én is már nagyon várom a tizediket, szóval tessék igyekezni :S
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)