Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2010-01-06 19:47:41
(#2796) beküldve: 2010-01-06 19:41:40
(#2795) Szerintem fölösleges ez a kérdés....
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2010-01-04 20:00:25
(#2794) Csak szerintem van az elsőkét kötet idétlen helyen elvágva??? Vagy ez azért van, hogy fent tartsa az ember érdeklődését, és már csak azért is megvegye?
beküldve: 2010-01-04 19:41:35
(#2793) Semmi baj megértem, én is néha felkapom a vizet. Mangafanon senkire nem tudok haragudni.Legalábbis azokra akik szeretik a Narutot
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-01-04 19:41:48
beküldve: 2010-01-04 19:14:41
(#2792) Biztos vagyok benne, hogy nagy hírneve miatt vetítésre fog kerülni a Naruto összes része, valamint a Shippuden is. ^^ Csak türelmesen ki kell várni.
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-04 19:07:50
(#2791) Na így már én is értem Egyébként milyen IDŐKÖZÖNKÉNT nem tom, talán a fejezetek től füg nem tom. ja és bocs hogy leugattam a fejed, nem értettem akkor a kérdést
Mi vagyunk Isten földi helytartói, az úr haragja és ökle.Feladatunk, hogy megsemmisítsünk minden olyan hitetlent, aki őellene merészel fordulni. Ámen
beküldve: 2010-01-04 17:07:13
(#2790) Nem úgy értettem hogy először megjelenik az 5. aztán az első. Oké? Rendben van hogy sorrendben jönnek ki de mennyi időközönként jön ki egy manga pl:két havonta? Vagy mennyi időközönként.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-01-04 17:58:36
A naruto kötetek megjelenése váletlenszerű?
Valaki válaszoljon!
Valaki válaszoljon!
ÓÓÓ édes istenem miért lenne vélelen szerű
olyan sorrendbe jön ki ahogy a drága író megírta a történetet
hát ha nem sorrendbe jöne ki akkor például lenne bene olyan hogy naruto még kis fikás és azt se tudja mi van a testébe a következő mangába meg pl: bírna báni a kyubival
Mi vagyunk Isten földi helytartói, az úr haragja és ökle.Feladatunk, hogy megsemmisítsünk minden olyan hitetlent, aki őellene merészel fordulni. Ámen
beküldve: 2010-01-04 16:33:37
(#2788) A naruto kötetek megjelenése váletlenszerű?
Valaki válaszoljon!
Valaki válaszoljon!
hát nem azért de nem értem a shippuudent miért nem adják le az animaxon... pedig az is olyan jóóóó
LOL, mert még nem tartanak ott. Amúgy NE itt beszéljetek az Animaxes Narutóról
[Link]
vagy akár itt
[Link]
ÁÁÁÁÁÁ miért nem adják le animaxon az összes narutót?
nem tudom.. de azért kár a narutoért leadhatnák az összeset is..
csokinyul96
beküldve: 2010-01-03 12:47:52
(#2785) hát nem azért de nem értem a shippuudent miért nem adják le az animaxon... pedig az is olyan jóóóó
csokinyul96
beküldve: 2010-01-03 11:48:21
(#2784) Szóval a Naruto kötetek megjelenése teljesen váletlenszerű?
beküldve: 2010-01-03 08:53:09
(#2782) Tudja valaki hogy a nauto DVD-k majd vágatlanok lesznek-e ?
Mert láttam már szánalmas másolatot. És remélem ez majd normális lesz. Mert csak az Animax adta eddig rendesen le a Naruto sorozatot. De persze még nincs vége a sorozatnak mert nagyon hosszú még az út.
Mert láttam már szánalmas másolatot. És remélem ez majd normális lesz. Mert csak az Animax adta eddig rendesen le a Naruto sorozatot. De persze még nincs vége a sorozatnak mert nagyon hosszú még az út.
Szerk: Ryuga 2010-01-03 09:08:19