Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Helo csak annyit szeretnék kérdezni nem tudja valaki hogy milyen időközönként jelenik meg a Naruto...?
Program Naruto_serial
var i, megjelenes, x : byte
begin
for i := 1 to 50
randomize
x:= int(rnd(i))
megjelenes := int(rnd(i*(x))
print ('Megjelenik a Naruto ';i;'-dik kotete : ';date(megjelenes))
end
End
Nos, azt hiszem segítettem, ugye?
Szerk: Al Bundy 2009-12-12 21:17:46
beküldve: 2009-12-12 12:25:37
(#2750) Helo csak annyit szeretnék kérdezni nem tudja valaki hogy milyen időközönként jelenik meg a Naruto kötet ujjabb változata pl:Naruto kötet 10? Kéthavonta nem valaki válaszoljon pls
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2009-12-11 17:22:38
(#2749)
Szerk: ssj2gohan1 2009-12-11 17:23:08
Fordítsd meg a könyvet, és a vonalkód alatt közvetlen a szám mellett találsz még egy Shounen Jump emblémát.
Magára a borítóra ha jól tom csak akkor lehetne kirakni, ha Magyarországon lenne Jump Comics cég és ők adnák ki a kiadványokat.
De mivel ezt a Mangafan adja ki, így add meg az esélyt hogy inkább az ő emblémájuk virítson a könyv oldalán.(és nem a szép borító közepén)
Ha nagyon azt akarod hogy borítón is látszódjon, kérlek váltsál az amerikai kiadványokra.
Egyébként is bűn ronda és fölösleges is lenne a cím felé odabiggyeszteni, mivel ez ilyen amcsi szokás. Állítólag ottan nagyon sokan így azonosítják be, hogy megveszi-e vagy sem.
Vagy is én csak örülök neki hogy a magyar kiadványok borítói, ennyire tiszták és nincs telebiggyesztve mindenféle jelképpel.
Magára a borítóra ha jól tom csak akkor lehetne kirakni, ha Magyarországon lenne Jump Comics cég és ők adnák ki a kiadványokat.
De mivel ezt a Mangafan adja ki, így add meg az esélyt hogy inkább az ő emblémájuk virítson a könyv oldalán.(és nem a szép borító közepén)
Ha nagyon azt akarod hogy borítón is látszódjon, kérlek váltsál az amerikai kiadványokra.
Egyébként is bűn ronda és fölösleges is lenne a cím felé odabiggyeszteni, mivel ez ilyen amcsi szokás. Állítólag ottan nagyon sokan így azonosítják be, hogy megveszi-e vagy sem.
Vagy is én csak örülök neki hogy a magyar kiadványok borítói, ennyire tiszták és nincs telebiggyesztve mindenféle jelképpel.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Moderátor 2009-12-23 10:57:47
beküldve: 2009-12-10 21:23:33
(#2747) észrevettem a 9. kötet első lapján ott a jump comics jel!! Nagyon jól néz ki és naon megörültem, hogy látom(így kicsit a szememben nagyobb az értéke). Még nagyobb lenne az értéke, ha a borítón látnám. Nemtom engedélyezet-e, de ha lehetne kitennék a borítóra??
beküldve: 2009-12-04 12:35:34
(#2746) Tisztelt Zsófia, kedves Csaba Kage!
A könyv fantasztikusra sikeredett - a nyomatok jók, köszönő viszonyban sincsenek a második kötet szellemképeivel, melyektől fejfájást kaptam anno.
A magyar nyelv használata 99.9%-os, két apró hibát találtam csak - majd megírom, hogy mit.
Szerencsére viszonylag pörgős a könyv, értem ezalatt, hogy pl Naruto vs Kiba csatáját nem nyújtották meg, akárcsak Shikamaru vs ??? harcát sem - kéretik a modi bátyót, hogy írja már be a ??? helyére, nem jut most eszembe a hangrejteki csaj neve.
És viszonylag gyorsan lepereg a két Hjuga csatája is, bár Neji dacos felsőbbrendűségét továbbra is hírdeti - jut eszembe, nagy művészek az animátorok, mert kiköpött ugyan úgy néznek ki az animében a szereplők, mint a mangában (lécci' ne köss, az alakok, a grimaszok, az arcok ugyan azok).
Végre a beszólások nem gyerekesek, mint az előző részben volt, úgy látszik a nyelvi lektor megértette, hogy nem a mű-gangsta stílust kell nyomni, hanem... aki olvasta, megérti.
Azonban kedves Csaba Kage még adós vagy! Hol van a DVD? Tudom, a sok nyavajás letölti divx-ben a csonkává vágott verziókat, meg úgyis megy az Animax-on, de:
- nincs közben reklám
- nincs kint a tv logója
- vissza tudom "tekerni"
- nincs képhiba, mint a kábeltv-s adásban - sajna nálam az Animax nem a legjobb minőségben jön.
Szóval azt szeretném kérni, hogy egy exclusive tisztelet példánnyal lepj meg engem - hoppá, azért van egy egóm, nem?
(Tudom, hogy sokba kerül, de a cigi is sokba kerül, meg a piálás is, ráadásul azok megismételhetetlenek - mindig újat kell venni.)
Tehát, mikor tehetem be a Karácsonyfa alá a nekem szóló példányt?
Kézcsókom Zsófiának...
Tisztelettel:
Sheme
A könyv fantasztikusra sikeredett - a nyomatok jók, köszönő viszonyban sincsenek a második kötet szellemképeivel, melyektől fejfájást kaptam anno.
A magyar nyelv használata 99.9%-os, két apró hibát találtam csak - majd megírom, hogy mit.
Szerencsére viszonylag pörgős a könyv, értem ezalatt, hogy pl Naruto vs Kiba csatáját nem nyújtották meg, akárcsak Shikamaru vs ??? harcát sem - kéretik a modi bátyót, hogy írja már be a ??? helyére, nem jut most eszembe a hangrejteki csaj neve.
És viszonylag gyorsan lepereg a két Hjuga csatája is, bár Neji dacos felsőbbrendűségét továbbra is hírdeti - jut eszembe, nagy művészek az animátorok, mert kiköpött ugyan úgy néznek ki az animében a szereplők, mint a mangában (lécci' ne köss, az alakok, a grimaszok, az arcok ugyan azok).
Végre a beszólások nem gyerekesek, mint az előző részben volt, úgy látszik a nyelvi lektor megértette, hogy nem a mű-gangsta stílust kell nyomni, hanem... aki olvasta, megérti.
Azonban kedves Csaba Kage még adós vagy! Hol van a DVD? Tudom, a sok nyavajás letölti divx-ben a csonkává vágott verziókat, meg úgyis megy az Animax-on, de:
- nincs közben reklám
- nincs kint a tv logója
- vissza tudom "tekerni"
- nincs képhiba, mint a kábeltv-s adásban - sajna nálam az Animax nem a legjobb minőségben jön.
Szóval azt szeretném kérni, hogy egy exclusive tisztelet példánnyal lepj meg engem - hoppá, azért van egy egóm, nem?
(Tudom, hogy sokba kerül, de a cigi is sokba kerül, meg a piálás is, ráadásul azok megismételhetetlenek - mindig újat kell venni.)
Tehát, mikor tehetem be a Karácsonyfa alá a nekem szóló példányt?
Kézcsókom Zsófiának...
Tisztelettel:
Sheme
Persze, majd érdemes lesz melózni a sok gyalogosnak, mikor minden félévben vesznek egy képregényt...
Éljen a válság.
Éljen a válság.
beküldve: 2009-11-25 22:02:11
(#2743) Baszki, példát kéne vennie sok magyar kiadónak a külföldi kiadókról XD
[Link]
Itt írják hogy milyen sebességgel adták ki angolul a köteteket.
Az mondjuk szerintem durva, hogy 6 év alatt 41 kötetet is kiadtak náluk belőle.
Ez aztán munkatempó
[Link]
Itt írják hogy milyen sebességgel adták ki angolul a köteteket.
Az mondjuk szerintem durva, hogy 6 év alatt 41 kötetet is kiadtak náluk belőle.
Ez aztán munkatempó
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-11-24 16:59:56
(#2742) beküldve: 2009-11-23 21:25:34
(#2741) Keress már valakit a közeledbe, aki segít az irónia érzékelésében és értelmezésében, jó?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Baromi nagy hülyeséget írtál, ezért kellett visszakérdeznem hátha kijavítod magad.
Szerk: v3g374 2009-11-21 19:01:02
beküldve: 2009-11-20 23:41:44
(#2738) Helló!
Én is narutofan vagyok.Nagyon szeretem a narutót.Már a shipuden több részét is láttam és mit ne mondjak nagyon érdekes.Jól megcsinálták.
Sziasztok!
Én is narutofan vagyok.Nagyon szeretem a narutót.Már a shipuden több részét is láttam és mit ne mondjak nagyon érdekes.Jól megcsinálták.
Sziasztok!
túry krisztofer
beküldve: 2009-11-17 20:17:26
(#2737) Vagy Katakanával.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.