Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Én is tudom h az eredetibe Neji-nek írják
Szerintem eredetiben kandzsival írják... ;) 
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
az nem dedzsi hanem neji
Én is tudom h az eredetibe Neji-nek írják, de Mo-n ha jól tudom a mangába így van írva(és jól tudom;)) mint a Szaszuke meg stb. Ezzel sztem nincs is baj, ha már magyarok vagyunk;)
Egyébként legjobban attól készültem miko egyszer belenéztem a Jetixes Narutoba (:S) és a Nedzsit nem [nedzsi]nek hanem [neji]nek ejtették
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:43:46
beküldve: 2009-11-17 18:50:23
(#2734) Nem dedzsi, de mégcsak nem is neji, hanem Nedzsi.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-11-17 18:33:13
(#2733) Lol az egész kötet megkapta a Nedzsi és Hinata címet
az nem dedzsi hanem neji
ádám:)
beküldve: 2009-11-17 12:10:05
(#2731) T. Csaba-Kage!
Látom ám, hogy a 9-dik kötet megy a nyomdába, de most vagy eltévedt a postás bácsi, vagy galád módon kiolvasta és a kukába dobta a kéziratodat!
Kérlek szólj oda, hogy valamit csináljanak már! Szeretném olvasni a kis könyvecskét, de így nem tudom, hogy csak kecsegtetsz, de nem adsz semmit.
A fordító hölgyet kérd meg, hogy két randi között álljon neki a 10-dik kötetnek - minden pasi csak "azt" akarja, nem tudom, milyen meglepetésre számít -, mivel többnyire csak akció van benne, nem kell olyan sokat (f)ordítania. (Elküldethetnéd vele a nyers fordítást, hogy átnézhessem, mert még mindig van pár apró hiba - Grétsy Tanár Úr.)
Szólj kérlek, mikor vehetem már meg a könyvedet!
Köszönettel és tengermély tisztelettel:
Sheme
Látom ám, hogy a 9-dik kötet megy a nyomdába, de most vagy eltévedt a postás bácsi, vagy galád módon kiolvasta és a kukába dobta a kéziratodat!

Kérlek szólj oda, hogy valamit csináljanak már! Szeretném olvasni a kis könyvecskét, de így nem tudom, hogy csak kecsegtetsz, de nem adsz semmit.
A fordító hölgyet kérd meg, hogy két randi között álljon neki a 10-dik kötetnek - minden pasi csak "azt" akarja, nem tudom, milyen meglepetésre számít -, mivel többnyire csak akció van benne, nem kell olyan sokat (f)ordítania. (Elküldethetnéd vele a nyers fordítást, hogy átnézhessem, mert még mindig van pár apró hiba - Grétsy Tanár Úr.)

Szólj kérlek, mikor vehetem már meg a könyvedet!
Köszönettel és tengermély tisztelettel:
Sheme
Bocs, de mi a nyavajarol beszelsz? 

Hogy egy 'klasszikust' idézzek: "a mondandóm csak azoknak szólt, akik meg is értik".
beküldve: 2009-11-07 07:10:36
(#2729) lasúúú=( tom nem lehet gyorsabban kiadni de ááhh! bár a 8-és most a 9. közt nem telt el anyi idő . vagy csak az időérzékem tropa

Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
"Na ki Bambult el faszikám?"
Nem nézem át az egész kötetet forditási hibák után (ezt a mangafannak kéne megtennie
), de ez nagyon feltűnő hiba, azt hittem egyértemű, hogy ifjúsági képregényben nem használunk "faszt, pinát, baszást".
Nem nézem át az egész kötetet forditási hibák után (ezt a mangafannak kéne megtennie

Egyértelmű.

Tehát semmi faszeg, napi narancs, basszusgitár, stb.

Értelmezési segédlet: nem, Irónia még mindig nem ország
beküldve: 2009-11-06 18:33:52
(#2726) Bocsi, de asszem a kommentemben egyértelműen leirtam a problémát. :)
9. Kötet, juhúú jöhetne már a 10. is.
9. Kötet, juhúú jöhetne már a 10. is.

beküldve: 2009-11-04 20:45:50
(#2724)
Szerk: Lancher 2009-11-04 20:46:43
Lol az egész kötet megkapta a Nedzsi és Hinata címet
Háát igen ez elégé ugy tűnik ,hogy fő kép az ő csatájukról fog szólni legalábbis én ezt gondlom...=)

beküldve: 2009-11-03 12:36:31
(#2722) Nagy vagy Csaba Kage! Köszönöm szépen, hogy kiadod a következő részt! Úgy látszik a nyomdából eltűntek a gátló tényezők és mindenki a Naruto következő kötetére várt!
(Megint nem küldted át ellenőrzésre a fordítást! Bár szerintem elég tippet adtunk, hogy hol kéne javítani, így valószínűleg a fordító Hölgy ráérzett... Külön köszönet neki a fáradozásáért és át is nyújthatnál neki a nevemben egy csokor virágot.)
Jut eszembe, a DVD-t mikor adod ki? Ugye nem ott fogod abba hagyni, ahol az Animax? Hogy Jyraia szárnyai alá kerül Naruto...?
Lesz külön - igen, gondolom csak nekem, csak a tiszteletpéldányomban - CD a zenékkel?
Jó-jó, nem írok többet, mert bannolni fogsz...
(Megint nem küldted át ellenőrzésre a fordítást! Bár szerintem elég tippet adtunk, hogy hol kéne javítani, így valószínűleg a fordító Hölgy ráérzett... Külön köszönet neki a fáradozásáért és át is nyújthatnál neki a nevemben egy csokor virágot.)

Jut eszembe, a DVD-t mikor adod ki? Ugye nem ott fogod abba hagyni, ahol az Animax? Hogy Jyraia szárnyai alá kerül Naruto...?

A 90-dik részben, amikor Tsunade vs Naruto az utcán van, a Bunta című nóta megy, csakhogy a japán CD kiadásban hó-zásokkal tele, pedig a rajzfilmben nincs alatta hó-zás. Ezt kéne kiadni, mert nekem ez a verzió tetszik.
Jó-jó, nem írok többet, mert bannolni fogsz...

Szerk: Al Bundy 2009-11-03 12:38:06
beküldve: 2009-11-02 21:00:33
(#2721) Lol az egész kötet megkapta a Nedzsi és Hinata címet
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!