Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Én is tudom h az eredetibe Neji-nek írják
Szerintem eredetiben kandzsival írják... ;) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
az nem dedzsi hanem neji
Én is tudom h az eredetibe Neji-nek írják, de Mo-n ha jól tudom a mangába így van írva(és jól tudom;)) mint a Szaszuke meg stb. Ezzel sztem nincs is baj, ha már magyarok vagyunk;)
Egyébként legjobban attól készültem miko egyszer belenéztem a Jetixes Narutoba (:S) és a Nedzsit nem [nedzsi]nek hanem [neji]nek ejtették
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:43:46
beküldve: 2009-11-17 18:50:23
(#2734) Nem dedzsi, de mégcsak nem is neji, hanem Nedzsi.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-11-17 18:33:13
(#2733) Lol az egész kötet megkapta a Nedzsi és Hinata címet
az nem dedzsi hanem neji
ádám:)
beküldve: 2009-11-17 12:10:05
(#2731) T. Csaba-Kage!
Látom ám, hogy a 9-dik kötet megy a nyomdába, de most vagy eltévedt a postás bácsi, vagy galád módon kiolvasta és a kukába dobta a kéziratodat!
Kérlek szólj oda, hogy valamit csináljanak már! Szeretném olvasni a kis könyvecskét, de így nem tudom, hogy csak kecsegtetsz, de nem adsz semmit.
A fordító hölgyet kérd meg, hogy két randi között álljon neki a 10-dik kötetnek - minden pasi csak "azt" akarja, nem tudom, milyen meglepetésre számít -, mivel többnyire csak akció van benne, nem kell olyan sokat (f)ordítania. (Elküldethetnéd vele a nyers fordítást, hogy átnézhessem, mert még mindig van pár apró hiba - Grétsy Tanár Úr.)
Szólj kérlek, mikor vehetem már meg a könyvedet!
Köszönettel és tengermély tisztelettel:
Sheme
Látom ám, hogy a 9-dik kötet megy a nyomdába, de most vagy eltévedt a postás bácsi, vagy galád módon kiolvasta és a kukába dobta a kéziratodat!
Kérlek szólj oda, hogy valamit csináljanak már! Szeretném olvasni a kis könyvecskét, de így nem tudom, hogy csak kecsegtetsz, de nem adsz semmit.
A fordító hölgyet kérd meg, hogy két randi között álljon neki a 10-dik kötetnek - minden pasi csak "azt" akarja, nem tudom, milyen meglepetésre számít -, mivel többnyire csak akció van benne, nem kell olyan sokat (f)ordítania. (Elküldethetnéd vele a nyers fordítást, hogy átnézhessem, mert még mindig van pár apró hiba - Grétsy Tanár Úr.)
Szólj kérlek, mikor vehetem már meg a könyvedet!
Köszönettel és tengermély tisztelettel:
Sheme
Bocs, de mi a nyavajarol beszelsz?
Hogy egy 'klasszikust' idézzek: "a mondandóm csak azoknak szólt, akik meg is értik".
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-07 07:10:36
(#2729) lasúúú=( tom nem lehet gyorsabban kiadni de ááhh! bár a 8-és most a 9. közt nem telt el anyi idő . vagy csak az időérzékem tropa
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
"Na ki Bambult el faszikám?"
Nem nézem át az egész kötetet forditási hibák után (ezt a mangafannak kéne megtennie ), de ez nagyon feltűnő hiba, azt hittem egyértemű, hogy ifjúsági képregényben nem használunk "faszt, pinát, baszást".
Nem nézem át az egész kötetet forditási hibák után (ezt a mangafannak kéne megtennie ), de ez nagyon feltűnő hiba, azt hittem egyértemű, hogy ifjúsági képregényben nem használunk "faszt, pinát, baszást".
Egyértelmű.
Tehát semmi faszeg, napi narancs, basszusgitár, stb. Ne hogy már szegény gyerekek ilyen csúnya szavakat használjanak, hová lenne a világ...
Értelmezési segédlet: nem, Irónia még mindig nem ország
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-06 18:33:52
(#2726) Bocsi, de asszem a kommentemben egyértelműen leirtam a problémát. :)
9. Kötet, juhúú jöhetne már a 10. is.
9. Kötet, juhúú jöhetne már a 10. is.
beküldve: 2009-11-04 20:45:50
(#2724)
Szerk: Lancher 2009-11-04 20:46:43
Lol az egész kötet megkapta a Nedzsi és Hinata címet
Háát igen ez elégé ugy tűnik ,hogy fő kép az ő csatájukról fog szólni legalábbis én ezt gondlom...=)
beküldve: 2009-11-03 12:36:31
(#2722) Nagy vagy Csaba Kage! Köszönöm szépen, hogy kiadod a következő részt! Úgy látszik a nyomdából eltűntek a gátló tényezők és mindenki a Naruto következő kötetére várt!
(Megint nem küldted át ellenőrzésre a fordítást! Bár szerintem elég tippet adtunk, hogy hol kéne javítani, így valószínűleg a fordító Hölgy ráérzett... Külön köszönet neki a fáradozásáért és át is nyújthatnál neki a nevemben egy csokor virágot.)
Jut eszembe, a DVD-t mikor adod ki? Ugye nem ott fogod abba hagyni, ahol az Animax? Hogy Jyraia szárnyai alá kerül Naruto...? Lesz külön - igen, gondolom csak nekem, csak a tiszteletpéldányomban - CD a zenékkel?
Jó-jó, nem írok többet, mert bannolni fogsz...
(Megint nem küldted át ellenőrzésre a fordítást! Bár szerintem elég tippet adtunk, hogy hol kéne javítani, így valószínűleg a fordító Hölgy ráérzett... Külön köszönet neki a fáradozásáért és át is nyújthatnál neki a nevemben egy csokor virágot.)
Jut eszembe, a DVD-t mikor adod ki? Ugye nem ott fogod abba hagyni, ahol az Animax? Hogy Jyraia szárnyai alá kerül Naruto...? Lesz külön - igen, gondolom csak nekem, csak a tiszteletpéldányomban - CD a zenékkel?
A 90-dik részben, amikor Tsunade vs Naruto az utcán van, a Bunta című nóta megy, csakhogy a japán CD kiadásban hó-zásokkal tele, pedig a rajzfilmben nincs alatta hó-zás. Ezt kéne kiadni, mert nekem ez a verzió tetszik.
Jó-jó, nem írok többet, mert bannolni fogsz...
Szerk: Al Bundy 2009-11-03 12:38:06
beküldve: 2009-11-02 21:00:33
(#2721) Lol az egész kötet megkapta a Nedzsi és Hinata címet
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!