Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2009-08-29 15:42:52
(#2674) Szerintem nem kell feltétlen sok pénz ahhoz, hogy meglegyen a gyüjteményed...Lehet venni kéz alól is...Sőt 1-2 "használt-könyvesnél&quo t; (vagy nem is tudom hogy foglamazzam...) is lehet nagyon jó mangákat találni, csak kersni kell.
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
Sasuke-t szimplán utálom... Egy gyík xD
Igen, minden Mangafan manga megvan, mert mind nagyon jó. Nekem sincs sok pénztem, kb két éve már hogy elkezdtem venni őket :)
Igen, minden Mangafan manga megvan, mert mind nagyon jó. Nekem sincs sok pénztem, kb két éve már hogy elkezdtem venni őket :)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-26 22:14:19
A 8. kötet ismét ráébresztett arra, hogy mennyire utálom Sasuke-t...
Mi a baj Sasukével?
jééé te vagy az első ember akit eddig láttam az összess mangafan által kiadott mangával =D Gratuláció =D
(nekem nincs ennyi pénzem T_T)
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
A 8. kötet ismét ráébresztett arra, hogy mennyire utálom Sasuke-t...
ja én sem csipázom sokal jobban bírom Kakuzut
Válasz ÁKOS (#2669) üzenetére:
Én is is vok ezzel.
velem sincsen másképp amikor meg rendeltem a naruto 1-7 a kötetét akkor kb 1 alatt ki olvastam=D
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-26 22:15:58
Az a "baj" a Naruto kötetekkel, hogy mindig aznap amikor megveszem el is olvasom Mondjuk egy Death Note-nál ez 4-5 nap. Ez vajon mért van?
Én is is vok ezzel.
beküldve: 2009-08-26 14:00:53
(#2668) Az a "baj" a Naruto kötetekkel, hogy mindig aznap amikor megveszem el is olvasom Mondjuk egy Death Note-nál ez 4-5 nap. Ez vajon mért van?
Mert lehet, hogy a Death Note-ot nem élvezed és nem éled bele magad annyira, mint a Narutoba?
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
Mikor kerül vajon a boltokba a 9. kötet?
[img]http://www.pokeplushies.c om/images/adoptables/1756376.gif [/img]
Click here to feed me a fruit!
Get your own at Dinomon!
[img]http://www.pokeplushies.c om/images/adoptables/1756376.gif [/img]
Get your own at Dinomon!
=D most jött ki a 8. kötet és már is a kilencedik kell?=D
am írták is h csak anime conra ill rendezvényekre jönnek ki vagyis 1 évbe kb 3 ha jól tudom=)
hááát.... az se rossz lehet azért mert naruto sokal jobban érdekel mint engem is=D
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-26 22:16:42
beküldve: 2009-08-25 22:46:09
(#2664) Az a "baj" a Naruto kötetekkel, hogy mindig aznap amikor megveszem el is olvasom Mondjuk egy Death Note-nál ez 4-5 nap. Ez vajon mért van?
beküldve: 2009-08-25 22:44:10
(#2663) Mikor kerül vajon a boltokba a 9. kötet?
[Link]
Get your own at Dinomon!
[Link]
Get your own at Dinomon!
*Link javítva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-26 22:18:50
más problémák, előre nem kalkulált dolgok jöttek elő
Mondjuk a válság, ami alaposan lecsökkenti a keresletet, meg a magyar könyvforgalmazói gyakorlat (tudniillik nem nagyon szeretnek fizetni a kiadóknak, pláne nem időben, és ha ez nem tetszik, akkor fel is út, le is út).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-08-24 12:50:20
(#2661) Mangák most csak rendezvényre jönnek ki, mivel nyáron csak a nyári con volt, így érthető, hogy miért csak most jelent meg.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-08-24 10:52:55
(#2660) Baromi lassúak. Árpilis 15-20-a között jelent meg a hetedik kötet. Azóta, ha jól csalódom, eltelt 4 hónap. Azért évi 3 megjelenéssel nem kapatnak el minket.
(Valószínűleg nem a fordítással vannak gondok, Zsófia San fordítja, mint a bendix kerék a lendítőkereket, hanem más problémák, előre nem kalkulált dolgok jöttek elő.)
Még a DVD-ről sincs semmi információ, sőt, még infomorzsa sem.
Csaba Kage!
Nem kértem, tudom, hogy a négynapos hosszú hétvége elején, autusztus 20-án többed autóstársaddal egyetemben a Balaton felé menet ne törd magad!
Hol látogathatunk meg?
(Ez még viccnek is rossz, remélem az egész stábnak semmi baja.)
(Valószínűleg nem a fordítással vannak gondok, Zsófia San fordítja, mint a bendix kerék a lendítőkereket, hanem más problémák, előre nem kalkulált dolgok jöttek elő.)
Még a DVD-ről sincs semmi információ, sőt, még infomorzsa sem.
Csaba Kage!
Nem kértem, tudom, hogy a négynapos hosszú hétvége elején, autusztus 20-án többed autóstársaddal egyetemben a Balaton felé menet ne törd magad!
Hol látogathatunk meg?
(Ez még viccnek is rossz, remélem az egész stábnak semmi baja.)
beküldve: 2009-08-22 10:40:52
(#2659) Én azt aláírom, hogy dolgoznak, azt , hogy sokat, nem tudom.
De nem tudom, hogy észrevetted-e, de mostanában nem párosával, hanem egyesével adják ki a Mangákat.
De nem tudom, hogy észrevetted-e, de mostanában nem párosával, hanem egyesével adják ki a Mangákat.
beküldve: 2009-08-21 10:41:37
(#2658) A lassú az lenne, ha mondjuk évente jönne ki egy kötet esetleg négyhavonta stb. Ha belegondolsz, szinte 2-3 havonta jön egy kötet ezzel egy időben jön a Death Note, esetleg Kensin Nana stb. Csak gondolj bele, hogy három hónap alatt lefordítani ennyi kötetet, megszerekeszteni, nyomdáb küldeni, átvenni, leellenőrizni vagymi, mennyi idő. És mégi, milyen gyoran megoldják. Biztos vagyok benne, hogy Csaba és az egész Staff rengeteget dolgoznak, mert gondolom nincsenek annyira nagyon sokan. Szóval meg kell becsülni a munkájukat. Ergo, japánban is kb ennyi időközönként jön ki új Naruto kötet....
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.