Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Nem értem az embereket itt, mi az, hogy "lassan adják ki blahblah". A DN után a Naruto az egyik leggyakrabban kiadott manga, nagyon szép sebességgel jön.
Ez neked szép sebesség? Jó ég, akkor neked mi a LASSÚ?
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
Jo volna, ha mar legalabb a 15-20. kotetnel jarnank. :)
jajaja nem lenne rossz=)
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-26 22:19:29
beküldve: 2009-08-20 18:42:58
(#2655) Nem értem az embereket itt, mi az, hogy "lassan adják ki blahblah". A DN után a Naruto az egyik leggyakrabban kiadott manga, nagyon szép sebességgel jön.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-20 15:13:44
(#2654) Ha majd véget ér a válság akkor gyakrabban jelennek majd meg a kötetek is.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-08-20 13:31:46
(#2653) Ket forditorol biztos tudok. de en sem ertem miert ilyen lassan jonnek a kotetet. Talan meg akarjak varni, hogy a zsebpenzesek is megvehessek. :)
beküldve: 2009-08-19 11:14:55
(#2651) Ez az nah végre a várva várt 8. kötet!!!=)
Hányan fordítják a mangát hogy ilyen lassan adnak ki 1 részt?
Hányan fordítják a mangát hogy ilyen lassan adnak ki 1 részt?
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-08-26 22:21:19
beküldve: 2009-08-17 16:18:20
(#2650) (ek miért vok új arc? hlehet ezt feljebb tolni?XD)
Akik sokat fórumoznak, azoknak változik meg az "Új arc". Ha elérsz egy bizonyos mennyiségű fórumüzit, akkor leszel "Gyalog", és így tovább, és így tovább
beküldve: 2009-08-17 15:31:24
(#2649) Miért van az, hogy folyamatosan megy a nyomdába?
Lehet jobb lett volna ha azt írják , hogy előkészületben.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-08-17 07:26:12
(#2647) Annyira király vagy, Csaba Kage!
(Látjátok, hogy Kage szintű a versenyző? Ugyanis DVD Presentation No Jutsu-t kértem, amit csak félig hárított, így lett Book Presentation No Jutsu belőle.)
Megint nem küldted el a magyar fordítást, de ha nem haragszol, szintén kritikus szemüvegen keresztül olvasnám - tudod, lemaradnak határozatlan névelők, felcserélitek néha az alanyt az állítmánnyal kijelentő módban, mint pl a Figyelő egyik borítóján, ahol ez állt:
Maradunk marhák?
Ésszerűbb lett volna az, hogy Marhák maradunk?
Miért van az, hogy folyamatosan megy a nyomdába? Gondolom megint egy hétig olvashatjuk, hogy megy a nyomdába. Ilyen messze van a nyomda?
(Lepetézek, ha váltogatni fogod alatta: már majdnem a nyomdában van; most kopogtat a nyomda ajtaján; most engedték be a nyomdába; most nyomják (18+ ); már szárad a nyomdában; most fűzik össze a nyomdában; ITT VAN TE B..OM! )
(Látjátok, hogy Kage szintű a versenyző? Ugyanis DVD Presentation No Jutsu-t kértem, amit csak félig hárított, így lett Book Presentation No Jutsu belőle.)
Megint nem küldted el a magyar fordítást, de ha nem haragszol, szintén kritikus szemüvegen keresztül olvasnám - tudod, lemaradnak határozatlan névelők, felcserélitek néha az alanyt az állítmánnyal kijelentő módban, mint pl a Figyelő egyik borítóján, ahol ez állt:
Maradunk marhák?
Ésszerűbb lett volna az, hogy Marhák maradunk?
Miért van az, hogy folyamatosan megy a nyomdába? Gondolom megint egy hétig olvashatjuk, hogy megy a nyomdába. Ilyen messze van a nyomda?
(Lepetézek, ha váltogatni fogod alatta: már majdnem a nyomdában van; most kopogtat a nyomda ajtaján; most engedték be a nyomdába; most nyomják (18+ ); már szárad a nyomdában; most fűzik össze a nyomdában; ITT VAN TE B..OM! )
Szerk: Al Bundy 2009-08-17 07:27:02
beküldve: 2009-08-16 11:59:45
(#2646) ÁÁÁÁÁ!!!! Nekem még meg kell vennem az előző kötetet is...!!!
De mindenképp enyém lesz !!!
De mindenképp enyém lesz !!!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
beküldve: 2009-08-16 09:55:33
(#2644) jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
már nagyon vártam^^ olyan soakt kell várni 1-1 új kötetre narutonál:S, pedig már a 20.iakt is olvasni akarom
(ek miért vok új arc? hlehet ezt feljebb tolni?XD)
már nagyon vártam^^ olyan soakt kell várni 1-1 új kötetre narutonál:S, pedig már a 20.iakt is olvasni akarom
(ek miért vok új arc? hlehet ezt feljebb tolni?XD)
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Kakashi
Szerk: Moderátor 2009-08-26 22:20:16
beküldve: 2009-08-15 16:08:31
(#2643) beküldve: 2009-08-15 10:13:44
(#2642) szerintem is jó ráadásul nagyon szép boritóó!!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
A 8. kötet magyar fedője ugyan az mint az angol... Most azt gondolhatjátok hogy azt akarom mondani hogy kéne egy új magyar fedő is... De én nem ezt mondom... Hanem azt hogy ez így tök jó....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-08-15 09:37:35