Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2010-01-14 21:23:37
(#2811) Én úgy tudom hogy a Naruto elvileg 2 havonta jelenik meg
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-01-13 20:34:01
(#2810) sziasztok!
a naruto 10.kötet állítólag 2010es terv, lehetséges,h tavasszal de ha vki tud angolul akkor neten is olvashatja,http://www.onemanga.c om/Naruto/ itt a link ha érdekel vkit. Én már el olvastam, de igaz jobban szeretem, amikor a két kezemben tartom a mangát
a naruto 10.kötet állítólag 2010es terv, lehetséges,h tavasszal de ha vki tud angolul akkor neten is olvashatja,http://www.onemanga.c om/Naruto/ itt a link ha érdekel vkit. Én már el olvastam, de igaz jobban szeretem, amikor a két kezemben tartom a mangát
Az a baj , hogy túl lassan jelenik meg az új rész.
Nekem a kedvencem Shikamaru meg Lee.
És pont Leenél ért véget a Naruto 9.
Amíg megjelenik a 10. addig még egy csomó idő van.
Egyáltalán mikor jelenik meg?????
ja már nagyon várom a gaara vs rock lee fightot, nagyon epic lesz!!!
beküldve: 2010-01-13 20:13:19
(#2808) Az a baj , hogy túl lassan jelenik meg az új rész.
beküldve: 2010-01-13 20:00:19
(#2807) Nemrég óta kezdtem a manga őrületet ( xd ) de ahogy ez nekem feltűnik a Naruto EGYÉRTELMŰEN a legjobb manga a világon. Ja és ami az én ( szerény ) lelkembe tuti h Gaara a legjobb anime-manga szereplő ezen a Földön és azon túl.
beküldve: 2010-01-13 17:20:37
(#2806) És a Naruto DVD-k vágatlanok lesznek vagy nem ?
És még azt nem értem hogy az egyik kötetben a sharingan le van fordítva magyarra. Ez tök jó de szerintem egyszerűbb az hogy sharingan.
De azért nem rossz.
És még azt nem értem hogy az egyik kötetben a sharingan le van fordítva magyarra. Ez tök jó de szerintem egyszerűbb az hogy sharingan.
De azért nem rossz.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-01-13 17:23:03
Én immádom a Narutot a kedvencem a Gaara
azt látom :P én is nagyon bírom. főleg a shippudenben. tök jófej ot. a simában még csak ott vok ahol az animax tehát ott még annyira nem jó, viszont tök erős, és hasonló a sorsa mint narutónak szal azé ott se rosz!!
beküldve: 2010-01-11 14:23:36
(#2804) beküldve: 2010-01-11 13:47:28
(#2803) Király a Naruto!!!!!!!!!!!!!!!!!Nekem az egyik kedvencem.
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Hello! Van egy kérdésem. A Naruto sorozatból miért nem adnak ki DVD-ket?
Csak neked nem. Egyébként már nyaggattam vele Csaba Kage-t, hitegetett is és a kedvemért az extrákat szedi össze - a zenéket CD-n, ez volt az egyik kikötésem, nélküle ne is lássam a DVD-ket.
Az Animax-os szinkron lesz rajta, az ekezet nelkuli beszeddel, melytol egnek allt a hajam, amikor meghallottam a nevemet kimondani a szereploktol.
Magyar-japán szinkron, magyar felirat - japán sajnos nem, pedig a tanuláshoz jól jött volna, viszont remélhetőleg az első két évadot kiadja számomra díszdobozban, egyedi szatyrot mellékelve hozzá.
A köteteket meg sorban kiadja, csak a fordító hölgy momentán kiváló munkát szeretne végezni, így ne csesztessük most ezzel! Már alig tudok mibe belekötni, tehát jól dolgozik.
mivel a családneve úgy tudom a Maszasi, és nálunk ugye az a "förszt".
Tudom, hogy hülyeség, de azért engem ez zavar.
Elég rosszul tudod. Maszasi a keresztneve, Kisimoto meg a családneve. Elég ha csak arra gondolsz, h van egy testvére, akinek a nevében szintén ott a Kisimoto. Egyébként a japánok úgy írják a nevüket mint mi, mármint családnév előre, utána keresztnév.
Egyébként osztom Alister véleményét.
beküldve: 2010-01-09 23:13:39
(#2800) killswitch kolléga figyelmébe ajánlanám, hogy az angol nyelv szintén latin betűs ábécét használ, tehát ott fel sem merül az átírás. Továbbá talán ő és Kotoko is tájékozódhatna pro és kontra az átírásos témában, ahol már több mint elégszer kiveséztük a témát oda-vissza.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-09 23:14:25
beküldve: 2010-01-09 23:05:14
(#2799) Engem az is zavar hogy a szereplők nevét is úgy írják le ahogy kimondjuk pl.: Nedzsi...szerintem még ránézni is rossz, de hát ez van. Ettől még élvezhető a manga, csak egy kicsit zavaró. Bár lehet hogy amikor még volt Jetix, és ott adták a Narutot , az ottani szinkronkészítőknek le kellett volna írni hogy hogy kell kimondani, mert ott meg Nejinek mondták ki...nah hát attól kirázott a hideg
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Én 1 valamit nagyon nem értek :)
A készítők nevét miért kellett magyarítani ?
Mint pl.: Maszasi ... Ez kb olyan, mint ha George Bush-t így írnánk: Dzsordzs Buss, pedig nem így írjuk :)
És, ha már egyszer eldöntitek, hogy márpedig magyarítva van tetszik vagy sem, akkor legalább helyes lenne... :)
Mert Maszasi Kisimoto lenne a helyes, mivel a családneve úgy tudom a Maszasi, és nálunk ugye az a "förszt".
Mint pl.: Maszasi ... Ez kb olyan, mint ha George Bush-t így írnánk: Dzsordzs Buss, pedig nem így írjuk :)
És, ha már egyszer eldöntitek, hogy márpedig magyarítva van tetszik vagy sem, akkor legalább helyes lenne... :)
Mert Maszasi Kisimoto lenne a helyes, mivel a családneve úgy tudom a Maszasi, és nálunk ugye az a "förszt".
Ha eredeti formájában írnák rá, akkor nem tudnád elolvasni: 岸本斉史. Így legalább tudod hogy kell kiejteni.
Amúgy Japánban is úgy írják a neveket, mint itt nálunk. Elől van a vezetéknév és utána a kereszt. Nyugaton megfordítják, így lesz Masashi Kishimoto... jaj de nem áll a nyelvemre így
beküldve: 2010-01-07 13:32:54
(#2797) Én 1 valamit nagyon nem értek :)