Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Na ja, jól jönne most a Death Note 7 mellé a HolfényConra.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-06-07 21:59:52
(#2871) beküldve: 2010-06-02 21:21:27
(#2870) Na akkor neméri meg megvenni ... Majd talán ha eljutnak a shippuudenig onnantól már megéri zsetont áldozni rá
A történet ugyanaz :) a manga alapján készült az anime, minden ugyanolyan, csak a mangából kimaradnak a fillerek, amiből az animében nagyon sok van.
beküldve: 2010-06-01 16:33:25
(#2868) Hy... Eddig Csak néztem a narutot (animét) nem olvastam ezért érdekelne, hogy a manga az ugyanaz tartalmilag mint az anime vagy más a történet?
beküldve: 2010-05-03 10:12:16
(#2867) Az egy dolog hogy lebecsüli, de nem is ezzel van gond, hanem ahogy mondja.
Az anime-ben sokkal előkelőbben beszél. Itt viszont, mintha egy utcáról szalajtott akárki lenne
Az anime-ben sokkal előkelőbben beszél. Itt viszont, mintha egy utcáról szalajtott akárki lenne
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-05-03 09:58:56
(#2866) ti is észrevettétek, hogy rock Lee neve összecseng a nyomornegyed Brooklyn-ével? Vagy csak én hallok rémeket?
Egybként szerintem Neji azért beszélt ijen hangnemben Hinatával, hogy éreztese vele hogy lebecsüli .
Egybként szerintem Neji azért beszélt ijen hangnemben Hinatával, hogy éreztese vele hogy lebecsüli .
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2010-05-03 00:13:34
(#2865) Sajnos így van. Minden egyes szó, mint ahogy elmondtam.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Ez most komoly?
A Naruto az, amit nem követek nyomon a Mangafantól, ezért most meglepődtem.
A Naruto az, amit nem követek nyomon a Mangafantól, ezért most meglepődtem.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-05-02 22:41:05
(#2863) Mondjuk ez a nyomtatási hiba, a kisebbik baj, ami zavar a magyar kiadású Naruto-val kapcsolatban.
Amin majdnem hülyét kaptam, az az, hogy a Neiji milyen módon beszél már.
Például a "Látom nagyon virul a feje Hinata kisasszony" mondatán, én hirtelen leblokkoltam.
A Neiji sokkal inkább beszél előkelően, mintsem ilyen flegma, szlenges módon.
Remélem nem vagyok egyedül a problémámmal.
Amin majdnem hülyét kaptam, az az, hogy a Neiji milyen módon beszél már.
Például a "Látom nagyon virul a feje Hinata kisasszony" mondatán, én hirtelen leblokkoltam.
A Neiji sokkal inkább beszél előkelően, mintsem ilyen flegma, szlenges módon.
Remélem nem vagyok egyedül a problémámmal.
beküldve: 2010-04-26 13:38:47
(#2862) Basszus, csak az én Naruto 10.-em hibás, vagy másoknak is rosszul van kinyomtatva az egyik oldal?
Mintha szamárfüles lett volna a lap, és ezért nem tudták volna kinyomtatni.
Mintha szamárfüles lett volna a lap, és ezért nem tudták volna kinyomtatni.
beküldve: 2010-04-22 14:48:31
(#2861) Én most nézem a neten a Narutót mert ahol eddig néztem animéket ott ha a narutót akartam nézni az oldal kidobott nemes egyszerűséggel...
de nagyon tetszik de csak egy mangám van eddig...
Lessz még, lessz még
de nagyon tetszik de csak egy mangám van eddig...
Lessz még, lessz még
"Dattebayo"
beküldve: 2010-04-22 13:36:17
(#2860) Hát azért, a 3év/10 kötet, nem valami fényes teljesítmény.
Értem én, hogy nem sok rá az érdeklődő, és tisztelet is a mangafan-nak, hogy egyáltalán csinálja, de így számolva, több mint 30 leszek mire a 40 kötetet elérem. És ez még hol van a végétől... Már ha egyáltalán ki lesz addig adva.
Épp tegnap olvastam a shonen jump-os hírt is, hogy beszóltak az olvasóknak, hogy ne rakják netre a mangákat, szépen vegye meg mindenki. De kérdem én... HOGYAN?
Az lenne a legjobb, ha legalább havi szinten jönne itthon, de még így is az olvasók 40-50% kiöregedik közben.
Na ennyit a monológról...
És akkor a kérdések :)
Meg tudja mondani valaki, saccra, hogy kb mikor jön ki a 11.?
A 7. volt az utolsó amit megvettem... most a 3-at fizet 4-et vihetre hajtok
Illetve a másik kérdés még az, hogy a Bleach-et nem tervezitek kiadni ? Vagy ami még jobb lenne, a dragon ball-t újra kiadni. Emlékeim szerint régen volt itthon, de akkor még nem érdekelt a manga, és nagyon hamar abba is maradt. < Mint minden vele kapcsolatos dolog...>
Szerintem mind2-re lenne kereslet, mert elég nagy húzócímek.
Értem én, hogy nem sok rá az érdeklődő, és tisztelet is a mangafan-nak, hogy egyáltalán csinálja, de így számolva, több mint 30 leszek mire a 40 kötetet elérem. És ez még hol van a végétől... Már ha egyáltalán ki lesz addig adva.
Épp tegnap olvastam a shonen jump-os hírt is, hogy beszóltak az olvasóknak, hogy ne rakják netre a mangákat, szépen vegye meg mindenki. De kérdem én... HOGYAN?
Az lenne a legjobb, ha legalább havi szinten jönne itthon, de még így is az olvasók 40-50% kiöregedik közben.
Na ennyit a monológról...
És akkor a kérdések :)
Meg tudja mondani valaki, saccra, hogy kb mikor jön ki a 11.?
A 7. volt az utolsó amit megvettem... most a 3-at fizet 4-et vihetre hajtok
Illetve a másik kérdés még az, hogy a Bleach-et nem tervezitek kiadni ? Vagy ami még jobb lenne, a dragon ball-t újra kiadni. Emlékeim szerint régen volt itthon, de akkor még nem érdekelt a manga, és nagyon hamar abba is maradt. < Mint minden vele kapcsolatos dolog...>
Szerintem mind2-re lenne kereslet, mert elég nagy húzócímek.
beküldve: 2010-04-15 16:23:35
(#2859) Hát igen de náluk szerintem többen is dolgoztak egy köteten mint nálunk.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-04-15 15:19:26
(#2858) Mondjuk az angolok 5 év alatt kiadták a teljes Naruto sorozatot (a simát, nem a Shippuudent).
[Link]
Ezt a linket megtekintve láthatod, milyen sebességgel dolgoznak ők rajta.
[Link]
Ezt a linket megtekintve láthatod, milyen sebességgel dolgoznak ők rajta.