• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Oldalak: ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... <<>>
beküldve: 2010-03-14 08:27:02
(#2842) Válasz A Márk (#2841) üzenetére
Ryuga
Ryuga
[ Addiktgyanús ]
Mert azt írtad hogy az animék nincsenek behatárolva de be vannak minden héten 2. Csak azért mondtam.

┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳­­­­­━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃­­­­­┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫­­­­­┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫­­­­­┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃­­­­­┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻­­­­­━━━┛
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:10:54
beküldve: 2010-03-09 14:18:06
(#2841)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
De mi köze az animax-nek a mangához? Ezt most nem értem

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-03-06 18:42:24
(#2840) Válasz A Márk (#2837) üzenetére
Ryuga
Ryuga
[ Addiktgyanús ]
Szerintem nem késhet az, aminek eleve nincs behatárolva hogy milyen időközönként jelenik meg

De mert megvan hogy Animaxen mindig egy héten kettőt adnak le.És ugyanazon a napon.

┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳­­­­­━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃­­­­­┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫­­­­­┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫­­­­­┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃­­­­­┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻­­­­­━━━┛
beküldve: 2010-03-05 16:41:08
(#2839)
Ken-chan
Ken-chan
[ Új arc ]
Nah végre...sokat kellett rá várni de megérte! Naruto 10. wuhúúúú!

"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
beküldve: 2010-03-04 14:10:12
(#2838)
panda.
panda.
[ Rászokóban ]
Áááh... csak most vettem észre hogy már megjelent a 10. kötet... O.o és még a 9-et sem szereztem be. bele kelleneh húznom x3

beküldve: 2010-03-02 18:06:30
(#2837)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Szerintem nem késhet az, aminek eleve nincs behatárolva hogy milyen időközönként jelenik meg

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-03-02 17:54:04
(#2836)
Ryuga
Ryuga
[ Addiktgyanús ]
Ja és a Naruto megjelenése mindig ennyi idő vagy most késett? ( a mangáról van szó)

beküldve: 2010-03-02 14:27:02
(#2835)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Hát ez úgy lehet, hogy az anime-ben onnantól már csak fillerek vannak.
Ilyen egyszerű az egész.

beküldve: 2010-03-01 19:19:47
(#2834)
Ryuga
Ryuga
[ Addiktgyanús ]
Az hogy lehet hogy anime-ben 9 évad de a manga nem folytatja a 6. évadtól mert ott hogy sasuke elmegy onnantól a következő már a Shippuuden első kötete úgyhogy ezt nem nagyon értem.

beküldve: 2010-02-17 20:22:14
(#2833)
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Ezt olvasva vegyes érzelmek mozdultak meg bennem.
1.: Húzzák csak, húzzák, hiszen világszerte közkedvelt sorozat mind mangában, mind animében, és milliók rajonganak érte. Szóval legyen minél hosszabb, és szeressék meg még többen.
2.: Ne húzzák, mert így soha nem lesz vége a magyar mangának!!! Még a dédunokáim is azt fogják olvasni (feltéve, hogy ismert lesz ez a műfajt még 100 év múlva is)
3.: Az tisztasor, hogy ha TűzÁrny lenne, nem volna értelme folytatni (max Sasuke hajkurászását...) De azért mégis, egy Chunin rangot minimum illenék...
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
(ha már valaki Jounin lett közben!)

4.: A rang kapcsán Shikamaru is bosszant kicsit.
Ő volt ugyebár az első és egyetlen chuunin de még mindig az, amíg 2-en már jouninok is lettek. A lusta disznó mindenit ennek a gyereknek!!!!

Szerk: Merchior 2010-02-17 20:23:52
beküldve: 2010-02-17 19:47:34
(#2832) Válasz Ryuga (#2831) üzenetére
ghanima
ghanima
[ Megszállott ]
orvendj h huzak me ha hokage lenne akkor mar vege lenne az animenek s manganak..
s amugy is en elvezzem a rexeket meg akkor is ha huzzak" is

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:11:53
beküldve: 2010-02-17 19:07:36
(#2831) Válasz Merchior (#2830) üzenetére
Ryuga
Ryuga
[ Addiktgyanús ]
Egyébként szeretem a Naruto-t csak az a bajom vele és most nem akarok megsérteni senkit hogy nagyon elhúzzák a történetet. Mert úgy kezdődött hogy Naruto Hokage akar lenni de letelik a shippuuden-nel együtt 300 rész de még mindig nem lesz az tehát kicsit furcsa. És aztán még meg akarja menteni Sasuke-t de azzal is már 100 része próbálkozik de még mindig nem sikerül. Tehát szerintem már csak húzzák a történetet. De azért szeretem csak nagyon hosszúra csinálják.

beküldve: 2010-02-15 16:36:18
(#2830) Válasz Ryuga (#2829) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
már háromszor elolvastam a 9. et és már kicsit uncsi .

Most akkor mondjam, hogy előnyös helyzetben vagyok amiatt, hogy még csak első kettő van meg, ráadásul a mangaolvasás örömeibe is csak nem rég kóstoltam bele?

Bár tény, hogy már a 3.-at és a 4.-et is olvastam....

beküldve: 2010-02-15 16:27:41
(#2829)
Ryuga
Ryuga
[ Addiktgyanús ]
Heló! Tudja valaki hogy mikor jelenik meg az új Naruto kötet vagyis a Naruto 10. kötete? Mert már háromszor elolvastam a 9. et és már kicsit uncsi .

beküldve: 2010-02-14 17:55:37
(#2828) Válasz Crimson Moon (#2823) üzenetére
Al Bundy
Al Bundy
[ Addiktgyanús ]
Nincs más hátra, szerezd be!
Szerintem az "eladnék/vennék" topikban kérdezheted, hogy valaki eladja e.

Jújjj... ki lenne az az átkozott, aki kifizet egy rakat pénzt a kis könyvért, majd megválik tőle? Hát nem fogják ráragasztani, hogy pajeszos.
(Kéretik nem törölni a megjegyzésem, csak kíváncsi vagyok, kinek esik le, mire céloztam.)

Oldalak: ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... <<>>