Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Mert azt írtad hogy az animék nincsenek behatárolva de be vannak minden héten 2. Csak azért mondtam.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:10:54
beküldve: 2010-03-09 14:18:06
(#2841) De mi köze az animax-nek a mangához? Ezt most nem értem
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerintem nem késhet az, aminek eleve nincs behatárolva hogy milyen időközönként jelenik meg
De mert megvan hogy Animaxen mindig egy héten kettőt adnak le.És ugyanazon a napon.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-03-05 16:41:08
(#2839) Nah végre...sokat kellett rá várni de megérte! Naruto 10. wuhúúúú!
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
beküldve: 2010-03-04 14:10:12
(#2838) Áááh... csak most vettem észre hogy már megjelent a 10. kötet... O.o és még a 9-et sem szereztem be. bele kelleneh húznom x3
beküldve: 2010-03-02 18:06:30
(#2837) Szerintem nem késhet az, aminek eleve nincs behatárolva hogy milyen időközönként jelenik meg
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-03-02 17:54:04
(#2836) Ja és a Naruto megjelenése mindig ennyi idő vagy most késett? ( a mangáról van szó)
beküldve: 2010-03-02 14:27:02
(#2835) Hát ez úgy lehet, hogy az anime-ben onnantól már csak fillerek vannak.
Ilyen egyszerű az egész.
Ilyen egyszerű az egész.
beküldve: 2010-03-01 19:19:47
(#2834) Az hogy lehet hogy anime-ben 9 évad de a manga nem folytatja a 6. évadtól mert ott hogy sasuke elmegy onnantól a következő már a Shippuuden első kötete úgyhogy ezt nem nagyon értem.
beküldve: 2010-02-17 20:22:14
(#2833) Ezt olvasva vegyes érzelmek mozdultak meg bennem.
1.: Húzzák csak, húzzák, hiszen világszerte közkedvelt sorozat mind mangában, mind animében, és milliók rajonganak érte. Szóval legyen minél hosszabb, és szeressék meg még többen.
2.: Ne húzzák, mert így soha nem lesz vége a magyar mangának!!! Még a dédunokáim is azt fogják olvasni (feltéve, hogy ismert lesz ez a műfajt még 100 év múlva is)
3.: Az tisztasor, hogy ha TűzÁrny lenne, nem volna értelme folytatni (max Sasuke hajkurászását...) De azért mégis, egy Chunin rangot minimum illenék...
4.: A rang kapcsán Shikamaru is bosszant kicsit.
1.: Húzzák csak, húzzák, hiszen világszerte közkedvelt sorozat mind mangában, mind animében, és milliók rajonganak érte. Szóval legyen minél hosszabb, és szeressék meg még többen.
2.: Ne húzzák, mert így soha nem lesz vége a magyar mangának!!! Még a dédunokáim is azt fogják olvasni (feltéve, hogy ismert lesz ez a műfajt még 100 év múlva is)
3.: Az tisztasor, hogy ha TűzÁrny lenne, nem volna értelme folytatni (max Sasuke hajkurászását...) De azért mégis, egy Chunin rangot minimum illenék...
(ha már valaki Jounin lett közben!)
4.: A rang kapcsán Shikamaru is bosszant kicsit.
Ő volt ugyebár az első és egyetlen chuunin de még mindig az, amíg 2-en már jouninok is lettek. A lusta disznó mindenit ennek a gyereknek!!!!
Szerk: Merchior 2010-02-17 20:23:52
orvendj h huzak me ha hokage lenne akkor mar vege lenne az animenek s manganak..
s amugy is en elvezzem a rexeket meg akkor is ha huzzak" is
s amugy is en elvezzem a rexeket meg akkor is ha huzzak" is
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:11:53
Egyébként szeretem a Naruto-t csak az a bajom vele és most nem akarok megsérteni senkit hogy nagyon elhúzzák a történetet. Mert úgy kezdődött hogy Naruto Hokage akar lenni de letelik a shippuuden-nel együtt 300 rész de még mindig nem lesz az tehát kicsit furcsa. És aztán még meg akarja menteni Sasuke-t de azzal is már 100 része próbálkozik de még mindig nem sikerül. Tehát szerintem már csak húzzák a történetet. De azért szeretem csak nagyon hosszúra csinálják.
már háromszor elolvastam a 9. et és már kicsit uncsi .
Most akkor mondjam, hogy előnyös helyzetben vagyok amiatt, hogy még csak első kettő van meg, ráadásul a mangaolvasás örömeibe is csak nem rég kóstoltam bele?
Bár tény, hogy már a 3.-at és a 4.-et is olvastam....
beküldve: 2010-02-15 16:27:41
(#2829) Heló! Tudja valaki hogy mikor jelenik meg az új Naruto kötet vagyis a Naruto 10. kötete? Mert már háromszor elolvastam a 9. et és már kicsit uncsi .
Nincs más hátra, szerezd be!
Szerintem az "eladnék/vennék" topikban kérdezheted, hogy valaki eladja e.
Szerintem az "eladnék/vennék" topikban kérdezheted, hogy valaki eladja e.
Jújjj... ki lenne az az átkozott, aki kifizet egy rakat pénzt a kis könyvért, majd megválik tőle? Hát nem fogják ráragasztani, hogy pajeszos.
(Kéretik nem törölni a megjegyzésem, csak kíváncsi vagyok, kinek esik le, mire céloztam.)