Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2010-04-15 15:05:08
(#2857) Hát nem rossz de bevallom hogy én 13-14 -re számítottam.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-04-15 15:03:34
(#2856) Amúgy ez se rossz tempó, tekintve hogy 2007 óta 10 kötet jött ki a Naruto-ból, ami szerintem annyira nem rossz sebesség.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
ha minden hónapban megjelenne egy kötet, sokan lemaradnának, nem tudnák venni az újabb köteteket.
Erre jó a webbolt, akármikor megveheted az elejétől, és mikor már elérsz egy bizonyos pontig, a boltban is meg lehet venni.
Mondok egy egyszerű példát: Nekem most meg van az első kettő. Ha rendelnék, akkor a 3-4-5-7-et rendelném, és a 6-8-9-(10)-et később már a boltban is meg tudom venni
Bár valóban jobb lenne, ha gyorsabb lenne! Így még az unokáim is ezt olvassák majd
Szerk: Merchior 2010-04-09 15:43:38
beküldve: 2010-04-09 15:29:57
(#2854)
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-09 14:00:02
beküldve: 2010-04-09 12:01:39
(#2852) Hali! azt szeretném megkérdezni hogy ha megrendelek innen 4 kötetet a Narutoból akkor mennyi az esélye hogy véletlenül mást hoznak ki??
mangát, meg itt ugye még fordítani, honosítani, lektorálni stb. kell, nem lehet olyan gyors ütemben haladni.
Már 100x felajánlottam, hogy ingyen és bérmentve szívesen átolvasom a magyarra fordított szöveget, de Caba Kage nem hallgat meg - biztosan nincs a fülének botja, ezért azt nem is mozdítja.
Általában rendezvényekre jönnek ki az új kötetek, egyébként kéthavonta van tervben, de inkább a harmadik állításod az igaz (amikor elkészül, megjelenik ).
Azért azt figyelembe kell venni, hogy Japánhoz képest Magyarországon kicsi a piac, nem olyan sokan vesznek mangát, meg itt ugye még fordítani, honosítani, lektorálni stb. kell, nem lehet olyan gyors ütemben haladni. Meg ha pl. minden hónapban megjelenne egy kötet, sokan lemaradnának, nem tudnák venni az újabb köteteket.
Azért azt figyelembe kell venni, hogy Japánhoz képest Magyarországon kicsi a piac, nem olyan sokan vesznek mangát, meg itt ugye még fordítani, honosítani, lektorálni stb. kell, nem lehet olyan gyors ütemben haladni. Meg ha pl. minden hónapban megjelenne egy kötet, sokan lemaradnának, nem tudnák venni az újabb köteteket.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:10:28
beküldve: 2010-03-24 16:07:17
(#2849) Akkor most mihez lehet kötni a mangák megjelenését?
-az animaxos naruto animéhez
-vagy kéthavonta egy új jön ki
-vagy amikor ráérnek és kész
mert már én is várom a többit és ahoz lépest hogy japánban 52. kötetnél járnak mi le vagyunk maradva egy kicsit bele lehetne húzni legalább az éven jó lenne eljutni a 20. kötetig
-az animaxos naruto animéhez
-vagy kéthavonta egy új jön ki
-vagy amikor ráérnek és kész
mert már én is várom a többit és ahoz lépest hogy japánban 52. kötetnél járnak mi le vagyunk maradva egy kicsit bele lehetne húzni legalább az éven jó lenne eljutni a 20. kötetig
beküldve: 2010-03-21 19:28:13
(#2848) Nem is mondtam, de találtam egy hibát a szövegben: Akkor hát kezdődjön hát a 9-dik forduló. Két hát van. Hát mit ne mondjak: küldjétek már el lécci' a fordítást!
Csaba Kage! Mikor lesz DVD? Lécci', szólj a nép egyszeri fiához - hozzám -, hogy még idén, mondjuk április közepén. Most miért kegyetlenkedsz?
Csaba Kage! Mikor lesz DVD? Lécci', szólj a nép egyszeri fiához - hozzám -, hogy még idén, mondjuk április közepén. Most miért kegyetlenkedsz?
beküldve: 2010-03-21 17:23:10
(#2847) Juájjj, már elolvasta százmilliószor a 10.-et és nem tuuudooom kivárni a következőt...
Már-már olyan bűnös gondolataim támadnak, hogy megnézem az animét... -.-
Már-már olyan bűnös gondolataim támadnak, hogy megnézem az animét... -.-
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
eléggé véletlenszerűen jelenteti meg a mangáit a mangafan.
Általában rendezvényre jelenteti meg.
Nemár... Akkor ez valami olyasmi is jelenthet, hogy csak a Sacura Con- ra jelenik meg a Nana 6??
Jólva, ez hülye kérdés volt...
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-03-16 11:31:04
(#2845) Megvettem a könyvecskét. A fordítás remek, azt kell mondjam jobb, mint az Animax-os változat!
Gondoltam, hogy a Garaa vs Rock Lee meccset nem lesz egyszerű lerajzolni, de ami végképp elképesztő, hogy a rajzfilm változat egyes képkockái szóról szóra megegyeznek a mangával.
Köszönöm szépen a kiadást! Remélhetőleg Csaba Kage megint nem kell várni majdnem öt hónapot, mert emlékeim szerint október vége felé jelent meg a 9-dik kötet, ez meg március közepénél.
A DVD verziót már nagyon-nagyon várom! Akár csak nekem egy tiszteletpéldányt adsz, már az is jó!
Jó munkát kívánok!
(Azért annyit elárulhatnál, hogy a masteringgel már megvan a kiadója. Tehát hol tartasz?)
Gondoltam, hogy a Garaa vs Rock Lee meccset nem lesz egyszerű lerajzolni, de ami végképp elképesztő, hogy a rajzfilm változat egyes képkockái szóról szóra megegyeznek a mangával.
Köszönöm szépen a kiadást! Remélhetőleg Csaba Kage megint nem kell várni majdnem öt hónapot, mert emlékeim szerint október vége felé jelent meg a 9-dik kötet, ez meg március közepénél.
A DVD verziót már nagyon-nagyon várom! Akár csak nekem egy tiszteletpéldányt adsz, már az is jó!
Jó munkát kívánok!
(Azért annyit elárulhatnál, hogy a masteringgel már megvan a kiadója. Tehát hol tartasz?)
eléggé véletlenszerűen jelenteti meg a mangáit a mangafan.
Általában rendezvényre jelenteti meg.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-03-15 11:21:15
(#2843) Én a mangák megjelenésére gondoltam, hogy azok nincsenek behatárolva, hanem (szerintem) eléggé véletlenszerűen jelenteti meg a mangáit a mangafan.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar