Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2010-08-16 14:03:43
(#2941) Királyság!!!!!!!!!!!!!!!! Megjelent a Naruto 11-es kötet!
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2010-08-16 11:42:08
(#2940) Így igaz. Jó ha így kimondod az is sok idő, mert addigra befejeződök a naruto manga és anime is, De akkor is Legalább 3 év,és nem 5-6
Azé MER FÁN:D
beküldve: 2010-08-16 10:58:37
(#2939) Úgy már csak három évet kellene várni, míg elér a sima Naruto sztori végéhez. Nem lenne rossz.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Ne is írj ilyet,mer a végén tényleg dupla annyi időbe fog telni.
Remélem visszatér a kiadó a 2 hónap/kötethez. Mert ez így írtó lassú.
Remélem visszatér a kiadó a 2 hónap/kötethez. Mert ez így írtó lassú.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-08-22 01:47:46
beküldve: 2010-08-13 19:19:47
(#2937) Most miért jelent meg ilyen gyorsan a naruto 11. kötete , én örülök neki csak olyan furcsa mert általában dupla ennyi időbe tellik.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-08-13 14:37:58
(#2936) Mondjuk szerintem a sima Naruto rajzfilmsorozatban is voltak nagyon bénán meganimált harcjelenetek.
Ilyen szerintem amikor a harmadik vizsga selejtezőjén Naruto, Kibával harcol.
Ilyen szerintem amikor a harmadik vizsga selejtezőjén Naruto, Kibával harcol.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Az lesz a legjobb amikor már elkezdik a Sippuudent és naruto pain ellen harcol.
Az animeben olyan ocsmányul ábrázoltak néha ezt a harcot... Kár, hogy nem a mangában olvastam ezeket a részeket, de asszem innentől fogva át is térek erre
beküldve: 2010-08-12 15:06:20
(#2934) Sztem ki fogják adni...ami lehet h 100 évbe is telhet
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-08-12 11:18:05
(#2933) Remélem is ,hogy az összes kötetét kiadják ,ha kell 100 évig is várok rá.
Engem majd az érdekel a legjobban amikor Naruto szüleinek a múltjáról lesz szó. A shippuuden-es kötetek már tényleg izgalmasabbak.
"Gyönyörű...de valahogy mégis szomorú. Mintha keresne valakit, akivel sosem találkozhat."
beküldve: 2010-08-12 07:47:48
(#2932) Az lesz a legjobb amikor már elkezdik a Sippuudent és naruto pain ellen harcol.
beküldve: 2010-08-11 18:33:15
(#2931) Na végre...
Ezek szerint nyáron is dolgoznak
Ezek szerint nyáron is dolgoznak
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-08-11 02:20:49
(#2930) Ezaaaaaz végre a 11-es *nyálcsorgatás*
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
Egyenlőre erre majd akkor térjünk ki szerintem, ha már legalább a 17. kötetig eljutott a kiadó. Szerintem kiadják majd a többit is. Csaba is úgy fogalmazott hogy csak akkor hagyják abba egy manga kiadását, ha becsődöl a kiadó.
Ez a kiadó tutira nem fog becsődölni mostanában sztem. Amekkora vásárlóbázissal rendelkezik,kizárt,hogy csődbe mennyen a cég. Tehát lesznek itt sztem még kötetek 20 után is,vagyis ajánlom hogy legyenek a naruto rajongók nevében
Jiraiya nevét rosszul sikerült átírni az ismertetőben. Dzsiraija helyesen nem pedig Dzsiraja.
Nyilván úgy ejted, hogy "Dzsiraja, nem pedig Dzsiraija.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-09 11:37:27
(#2925) Hát remélem,hogy nem a 20-ig adják ki,mert akkor felesleges volt begyűjteni az eddig megjelenteket. Legalább 27ig ki kell hogy adják,mert addig tart a sima Naruto. 28.-kötettől van a Shippuuden.
Tehát tessék megvenni majd a többi kötet jogait is.
Tehát tessék megvenni majd a többi kötet jogait is.