Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
7-es kötet kipipálva.
Bár a vizsga ezen része nem tartozott a kedvenc fejezeteim közé sosem, mégis jó volt olvasni magyarul. A következő kötetet még jobban várom és a meccseket!
Bár a vizsga ezen része nem tartozott a kedvenc fejezeteim közé sosem, mégis jó volt olvasni magyarul. A következő kötetet még jobban várom és a meccseket!
Nekem sem, sztem 1 picit uncsi volt...Am. a meccsek, hát én is várom, de csak azért, mert kiwi vok mien lesz a "csata" kidolgozottsága...(mozdulatok STB....)
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2009-05-19 14:35:45
(#2575) 7-es kötet kipipálva.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-05-14 01:05:31
(#2574) Jó, tök mind1...sry... NARUTO 8.?
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
Nekem sajnos még nincs meg a 7. kötet, majd con-on talán hozzáférek, már ha el tudok menni. -.-
Off: Naruto, most te is offolsz azzal h nem témához valót írsz , szóval neked is jár egy warn nem?
Off: Naruto, most te is offolsz azzal h nem témához valót írsz , szóval neked is jár egy warn nem?
Van olyan hogy "off" gomb és akkor sötét szürke lesz amit írsz, így jelzed, hogy az off.
beküldve: 2009-04-30 21:00:00
(#2570) Nekem sajnos még nincs meg a 7. kötet, majd con-on talán hozzáférek, már ha el tudok menni. -.-
Wakka, köszi, nem is figyeltem :)
Szerk: Toushiro 2009-04-30 21:07:49
Ha lehetne a mai slendrián közhelyeket kihagyni és elvenni az élét néhány indulatosabb megjegyzésnek, kérem, hiszen a főszereplő 12 éves forma emberke, aki biztosan nem így beszél.
Nem kötekedésből, de mikor hallottál utoljára mai tizenegy-két éveseket beszélni? Mondjuk nem a mama kicsi kedvence, hanem a vadóc típusból, amikor nem sejdítettek felnőtteket a közelben?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ez olyan szep volt, hogy valaszolok ra : D
Igyekszem belehuzni a forditasba, mindenki azon van, hogy hamar kezhez kapjatok a cuccot. ;)
Igyekszem belehuzni a forditasba, mindenki azon van, hogy hamar kezhez kapjatok a cuccot. ;)
Kedves Zsófia!
Bizony, a japán karakterkészlet magyarra fordítása nem kis munka, így engedje meg, hogy virtuálisan egy nagy-nagy csokor piros tulipánnal és meggyes bonbonnal fejezhessem ki örök hálámat a tevékenységéért.
Kedves felettese még mindig nem adott választ arra, miért is kellett ennyit várakoznunk a hetedik kötetre? Biztos vagyok benne, hogy már a tizediket tetszik befelé fejezni, a mi legnagyobb örömünkre.
Bár fogalmam sincs, ki lektorálja, bizony mindig bekerül pár aprócska hiba, ami nem is lenne baj. Mi mindig - főleg csekélységem! - hívja fel a figyelmet ezen topikban a hibákra, de állandóan süket fülekre talál.
Kérem, kedves Zsófia, olvastassa át mással is a párbeszédeket, hogy ne legyen már névelő nélküli mondatkezdés, mint legutóbb is - lejjebb kifejtettem, miért is volt hiba benne.
Egy igazi rajongó szinte minden oldalt megrág, kielemez, nemcsak kutyafuttában átpörgeti a könyvecskéket. Jómagam ilyen vagyok - igényes talán?
Ha lehetne a mai slendrián közhelyeket kihagyni és elvenni az élét néhány indulatosabb megjegyzésnek, kérem, hiszen a főszereplő 12 éves forma emberke, aki biztosan nem így beszél.
Remélem a kritikát nem bosszantásnak fogod fel, mert nem annak készült. Aki nem kritizál, nem ad semmilyen útmutatást, tanácsot, javaslatot, azt nem is igazán érdekli ez a manga. És végül is a negatív dolgok javítása emeli a kiadvány már eddig is igen magas színvonalát!
(Más kérdés, hogy a Naruto vs Zabuza párbeszéd a CN-ös verzióban sokkal jobb lett, mint a magyar szinkronban, arról nem is beszélve, hogy a mangából bosszantóan hiányzik:
- Szavaid mélyebbre hatolnak, mint bármelyik penge...
Ez a jelenet a legjobb!)
Maradok hű és őszinte rajongója!
Tisztelettel:
Al Bundy
Hát nem tudom. Én 1X olvastam el és akkor is +értettem a storyt^^
én is már legalább 4x olvastam a 7.-et, de nem azért mert nem értettem meg
Egyszerűen ki akartam élvezni az összes jelenetet mégegyszer, meg mégegyszer, meg mégegyszer.... most is csak azért nem olvasom, mert tanulnom is kell néha...
szerintem egy igazi mangafan nem csak megveszi a mangát, egyszer elolvassa, megérti, és felrakja a polcra a többi közé( )
hanem addig forgatja, míg már meg nem unja(már ha megunja )
egy óra alatt végeztem a NARUTO 7-tel anyira jó h már 3-madszorra olvasom
Hát nem tudom. Én 1X olvastam el és akkor is +értettem a storyt^^
gondolom van megfelelő kolléga, aki keni-vágja, mind Johnny Weismueller.
Ne hagyd cigizni, kérem, hogy fordítson, de sebtiben!
Nagyon-nagyon szeretnénk, ha a jövő hónapban keblünkre tudnánk ölelni a nyolcadik kötetecskét!
Nagyon-nagyon szeretnénk, ha a jövő hónapban keblünkre tudnánk ölelni a nyolcadik kötetecskét!
Ez olyan szep volt, hogy valaszolok ra : D
Szerk: zsófi 2009-04-21 15:42:34
beküldve: 2009-04-21 15:24:58
(#2558) egy óra alatt végeztem a NARUTO 7-tel anyira jó h már 3-madszorra olvasom
A Haza szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha/Szálasi Ferenc/
beküldve: 2009-04-21 15:24:58
(#2558) egy óra alatt végeztem a NARUTO 7-tel anyira jó h már 3-madszorra olvasom
A Haza szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha/Szálasi Ferenc/
beküldve: 2009-04-21 13:23:09
(#2557) Kedves Csaba-kun!
Végre eljöttél közénk, álmodtam, vagy igaz talán...?
Mikor szándékozol a csúszást bepótolni? Nézd, ha május vége felé kiadod a nyolcas kötetecskét, június végén meg a Kyuubi-t, minden bűnöd megbocsátást nyer...
Miért késtél 4 hónapot a hetedik kötettel?
Vagy nem páblikus?
Úgy látszik, a HeadQuaters-en nincs elegendő Naruto-rajongó és ezért késlekedsz? Ha nem haragszol, nem ajánlom fel a segítségem, lévén a krix-krax-okat nem értelmezem, gondolom van megfelelő kolléga, aki keni-vágja, mind Johnny Weismueller.
Végre eljöttél közénk, álmodtam, vagy igaz talán...?
Mikor szándékozol a csúszást bepótolni? Nézd, ha május vége felé kiadod a nyolcas kötetecskét, június végén meg a Kyuubi-t, minden bűnöd megbocsátást nyer...
Miért késtél 4 hónapot a hetedik kötettel?
Vagy nem páblikus?
Úgy látszik, a HeadQuaters-en nincs elegendő Naruto-rajongó és ezért késlekedsz? Ha nem haragszol, nem ajánlom fel a segítségem, lévén a krix-krax-okat nem értelmezem, gondolom van megfelelő kolléga, aki keni-vágja, mind Johnny Weismueller.
Ez a 7. kötet töök jó
csak az a baj hogy az eredetiben vannak színes képek de ebben nem voltak
csak az a baj hogy az eredetiben vannak színes képek de ebben nem voltak
Tévedés, nincs olyan (könyv-formájú) kiadás, amiben volna színes kép. A színes képek a magazinban vannak, de onnan már ff-ben kerülnák át a tankóbon kiadásba, és nekünk is ezt az anyagot adják.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2009-04-20 15:12:09
(#2555) Mert egy dimenzió kapu megnyítódottt Lee mögött és beszippantotta Gai senseit és egy-két deszkát, mindezt senki seláthatta mert őőőőőőő gyors volt én is csak azért tudom,mert őőőőőőő nekem van Sharinganom
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-04-20 15:12:49