Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Éjféli Opera
beküldve: 2007-06-16 12:48:38
(#24) Nekem személy szerint pont hogy a rajz miatt tetszik ez a manga. Igazából a történet szinte egyáltalán nem fogott meg. A rajz viszont engem a Hellsingre emlékeztet egy kicsit.
Azt nem mondanám, hogy a bizenghastnál jobb. Az éjféli operából hiányzik valami, ami a Bizenghastban megfogja az embert/állatot :) Mellesleg a Bizenghast grafja sokkal színvonalasabb (már eleve a Bizenghast alkotója amerikában végzett egyetemen rajz és design szakon, az éjféli opera rajzolója semmilyen rajz képzésen nem vett részt)
Szerk: Killing Loneliness 2007-06-14 09:45:46
Kölcsönkaptam-elolvastam: nem tetszett, főként nem a grafja...
És maga a téma sem varázsolt el...
A grafioka nekem se tetszett, a történetet meg alig értettem...
A következő kötetben remélem mindenre fény derül. Lehet, h megveszem, sőt inkább a felé húzódok...
A beszélő szerencsesüti...
Kölcsönkaptam-elolvastam: nem tetszett, főként nem a grafja...
A grafioka nekem se tetszett, a történetet meg alig értettem...
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-30 22:34:09
(#20) Kölcsönkaptam-elolvastam: nem tetszett, főként nem a grafja...
Woohoo,elkezdtem olvasgatni,pontosabban belelapozgattam,és ott eldöntöttem,hogy ez nem kell.Mindenki mindig ilyen "nyúlt pofájú" vagy csak én szúrtam ki pont ilyen oldalakat? Amúgy az alaptörténet nem rossz,de akkor se kell,csúnya :P
Igen, mindenki ilyen "nyúlt pofájú". De szerintem a Bizenghastnál jobban néz ki.
beküldve: 2007-05-30 17:29:54
(#18) A rajzolása nemek is szemet szúrt, hát valóban nem a legjobb, de tetszik a története, egyik kedvenc témám a............
vérfarkas átok.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-05-30 15:45:38
(#17) Woohoo,elkezdtem olvasgatni,pontosabban belelapozgattam,és ott eldöntöttem,hogy ez nem kell.Mindenki mindig ilyen "nyúlt pofájú" vagy csak én szúrtam ki pont ilyen oldalakat? Amúgy az alaptörténet nem rossz,de akkor se kell,csúnya :P
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Oh, ne, én mindig is vonzódtam a szokatlanabb grafikai megvalósítású dolgokhoz... Amikor először belelapoztam megálltam, hogy ne vegyem meg, de miután kölcsönkaptam és elolvastam egész a szívemhez nőtt (főleg a grafika miatt, ugya : ) , úgyhogy muszáj lesz megvennem /D szegény pénztárcám... /D
így járt a Dramacon is, csak az fordítva, ott a történet nyert - no meg a hangulat. Egységesebbnek éreztem, mint az Éjféli Operáét. Utóbbi szövegei fogalmazásra viszont tényleg csillagos ötöst érdemelnek : ) így is lehet mangához szöveget írni.
így járt a Dramacon is, csak az fordítva, ott a történet nyert - no meg a hangulat. Egységesebbnek éreztem, mint az Éjféli Operáét. Utóbbi szövegei fogalmazásra viszont tényleg csillagos ötöst érdemelnek : ) így is lehet mangához szöveget írni.
Nekem is nagyon bejött a grafika. Szuperül illik a sztorihoz, meg a hangulathoz!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-05-18 06:41:24
(#15) hm...hát engem valahogy nem fogott meg ez a manga... a történet az tényleg jó, de viszont nekem nem tetszik.... Mondjuk nem is az én korosztályomnak csináltál, szóval majd elolvasom 16 évesen is, akkor lehet h tetszeni fog...
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Nah megvan ez a kötet is. A rajzolása kicsit elnagyolt. A történetére viszont nincs panasz. Ez egy jó kis gótikus stílusú manga.
Hát igen... én tudnám valamihez hasonlítani a stílusát, csak nem jut eszembe, inkább azt mondom, olyanok az emberek, mintha megnyújtották volna... korabeli kínzás... de a farkasok megrajzolása jó. szerintem
Nekem nem volt gondom az emberekkel, bár tényleg mintha kicsit nyújtották volna őket valamin A farkasok szerintem is jók lettek
Nah megvan ez a kötet is. A rajzolása kicsit elnagyolt. A történetére viszont nincs panasz. Ez egy jó kis gótikus stílusú manga.
Hát igen... én tudnám valamihez hasonlítani a stílusát, csak nem jut eszembe, inkább azt mondom, olyanok az emberek, mintha megnyújtották volna... korabeli kínzás... de a farkasok megrajzolása jó. szerintem
beküldve: 2007-05-03 14:49:29
(#12) Nah megvan ez a kötet is. A rajzolása kicsit elnagyolt. A történetére viszont nincs panasz. Ez egy jó kis gótikus stílusú manga.
Van ennél rémisztőbb is.Ezt legalább el lehet olvasni.
Jesszus Mária, (így hívják az egyik tanárnőmet) mi lehet még annál is ijesztőbb? Nem hiszem, hogy van...