• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Éjféli Opera
Oldalak: 1 2 3 <<>>
beküldve: 2007-06-16 12:48:38
(#24)
pansy
pansy
[ Rászokóban ]
Nekem személy szerint pont hogy a rajz miatt tetszik ez a manga. Igazából a történet szinte egyáltalán nem fogott meg. A rajz viszont engem a Hellsingre emlékeztet egy kicsit.

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-06-14 09:43:27
(#23) Válasz Nemes1s_2.0 (#19) üzenetére
Killing Loneliness
Killing Loneliness
[ Új arc ]
Azt nem mondanám, hogy a bizenghastnál jobb. Az éjféli operából hiányzik valami, ami a Bizenghastban megfogja az embert/állatot :) Mellesleg a Bizenghast grafja sokkal színvonalasabb (már eleve a Bizenghast alkotója amerikában végzett egyetemen rajz és design szakon, az éjféli opera rajzolója semmilyen rajz képzésen nem vett részt)

Szerk: Killing Loneliness 2007-06-14 09:45:46
beküldve: 2007-06-10 12:35:47
(#22) Válasz Aya (#21) üzenetére
Kira
Kira
[ Addiktgyanús ]
Kölcsönkaptam-elolvastam: nem tetszett, főként nem a grafja...
És maga a téma sem varázsolt el...

A grafioka nekem se tetszett, a történetet meg alig értettem...

A következő kötetben remélem mindenre fény derül. Lehet, h megveszem, sőt inkább a felé húzódok...

A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-06-04 12:41:54
(#21) Válasz Matilda Mattise (#20) üzenetére
Aya
Aya
[ Rászokóban ]

A grafioka nekem se tetszett, a történetet meg alig értettem...

"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-30 22:34:09
(#20)
Matilda Mattise
Matilda Mattise
[ Új arc ]

beküldve: 2007-05-30 19:34:13
(#19) Válasz Hanon (#17) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Woohoo,elkezdtem olvasgatni,pontosabban belelapozgattam,és ott eldöntöttem,hogy ez nem kell.Mindenki mindig ilyen "nyúlt pofájú" vagy csak én szúrtam ki pont ilyen oldalakat? Amúgy az alaptörténet nem rossz,de akkor se kell,csúnya :P

Igen, mindenki ilyen "nyúlt pofájú". De szerintem a Bizenghastnál jobban néz ki.

beküldve: 2007-05-30 17:29:54
(#18)
Bendzsi
Bendzsi
[ Addiktgyanús ]
A rajzolása nemek is szemet szúrt, hát valóban nem a legjobb, de tetszik a története, egyik kedvenc témám a............
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
vérfarkas átok.

Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-05-30 15:45:38
(#17)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Woohoo,elkezdtem olvasgatni,pontosabban belelapozgattam,és ott eldöntöttem,hogy ez nem kell.Mindenki mindig ilyen "nyúlt pofájú" vagy csak én szúrtam ki pont ilyen oldalakat? Amúgy az alaptörténet nem rossz,de akkor se kell,csúnya :P

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-05-30 15:13:18
(#16) Válasz Taki (#8) üzenetére
Csillagvadász
Csillagvadász
[ Rászokóban ]
Oh, ne, én mindig is vonzódtam a szokatlanabb grafikai megvalósítású dolgokhoz... Amikor először belelapoztam megálltam, hogy ne vegyem meg, de miután kölcsönkaptam és elolvastam egész a szívemhez nőtt (főleg a grafika miatt, ugya : ) , úgyhogy muszáj lesz megvennem /D szegény pénztárcám... /D
így járt a Dramacon is, csak az fordítva, ott a történet nyert - no meg a hangulat. Egységesebbnek éreztem, mint az Éjféli Operáét. Utóbbi szövegei fogalmazásra viszont tényleg csillagos ötöst érdemelnek : ) így is lehet mangához szöveget írni.

Nekem is nagyon bejött a grafika. Szuperül illik a sztorihoz, meg a hangulathoz!

"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-05-18 06:41:24
(#15)
Aya
Aya
[ Rászokóban ]
hm...hát engem valahogy nem fogott meg ez a manga... a történet az tényleg jó, de viszont nekem nem tetszik.... Mondjuk nem is az én korosztályomnak csináltál, szóval majd elolvasom 16 évesen is, akkor lehet h tetszeni fog...

"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-06 15:43:50
(#14) Válasz Kira (#13) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Nah megvan ez a kötet is. A rajzolása kicsit elnagyolt. A történetére viszont nincs panasz. Ez egy jó kis gótikus stílusú manga.

Hát igen... én tudnám valamihez hasonlítani a stílusát, csak nem jut eszembe, inkább azt mondom, olyanok az emberek, mintha megnyújtották volna... korabeli kínzás... de a farkasok megrajzolása jó. szerintem

Nekem nem volt gondom az emberekkel, bár tényleg mintha kicsit nyújtották volna őket valamin A farkasok szerintem is jók lettek

beküldve: 2007-05-05 21:49:16
(#13) Válasz Nemes1s_2.0 (#12) üzenetére
Kira
Kira
[ Addiktgyanús ]
Nah megvan ez a kötet is. A rajzolása kicsit elnagyolt. A történetére viszont nincs panasz. Ez egy jó kis gótikus stílusú manga.

Hát igen... én tudnám valamihez hasonlítani a stílusát, csak nem jut eszembe, inkább azt mondom, olyanok az emberek, mintha megnyújtották volna... korabeli kínzás... de a farkasok megrajzolása jó. szerintem

beküldve: 2007-05-03 14:49:29
(#12)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]

beküldve: 2007-04-30 15:08:17
(#11) Válasz Nemes1s_2.0 (#10) üzenetére
Kira
Kira
[ Addiktgyanús ]
Van ennél rémisztőbb is.Ezt legalább el lehet olvasni.

Jesszus Mária, (így hívják az egyik tanárnőmet) mi lehet még annál is ijesztőbb? Nem hiszem, hogy van...

beküldve: 2007-04-30 12:45:38
(#10) Válasz Kira (#9) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Van ennél rémisztőbb is.Ezt legalább el lehet olvasni.

Oldalak: 1 2 3 <<>>