Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Éjféli Opera
beküldve: 2007-04-30 09:49:52
(#9) Osztálytársam olvasta és azt mondta, rémálmai lettek tőle...
Ettől a résztől (gyengébb idegzetűek ne olvassák):
(megj. ebből volt a felelés énekből, és nálunk ének óra + felelés = halál)
Ettől a résztől (gyengébb idegzetűek ne olvassák):
Dies irae dies illa, Solvet saeclum en favilla, Teste David cum sybilla. Quantas tremor est futurus, Quando judex est venturus, Cuncta stricte discusurus
(megj. ebből volt a felelés énekből, és nálunk ének óra + felelés = halál)
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-04-28 21:21:07
(#8) Oh, ne, én mindig is vonzódtam a szokatlanabb grafikai megvalósítású dolgokhoz... Amikor először belelapoztam megálltam, hogy ne vegyem meg, de miután kölcsönkaptam és elolvastam egész a szívemhez nőtt (főleg a grafika miatt, ugya : ) , úgyhogy muszáj lesz megvennem /D szegény pénztárcám... /D
így járt a Dramacon is, csak az fordítva, ott a történet nyert - no meg a hangulat. Egységesebbnek éreztem, mint az Éjféli Operáét. Utóbbi szövegei fogalmazásra viszont tényleg csillagos ötöst érdemelnek : ) így is lehet mangához szöveget írni.
így járt a Dramacon is, csak az fordítva, ott a történet nyert - no meg a hangulat. Egységesebbnek éreztem, mint az Éjféli Operáét. Utóbbi szövegei fogalmazásra viszont tényleg csillagos ötöst érdemelnek : ) így is lehet mangához szöveget írni.
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
Valahogy a vámpírokat és vérfarkasokat tartalmazó történetek szerzői legtöbbszőr a magyaroknál lyukadnak ki (ezt én nagyon szeretem), lásd pl a Trinity Blood-ot. Vagy én látom rosszul?
Ott az tényleg Budapest (István ) volt... nem láttad rosszul
beküldve: 2007-04-27 23:26:21
(#6) Először én is csak lapozgatni kezdtem, majd többször visszatérve a helyszínre (könyvesbolt) úgy döntöttem beszerzem, mert a polcomon a helye. Elolvastam. És ismét kigúvadt a szemem: újabb magyar utalás - Báthory Erzsébet. Utána néztem a hölgyikének.
[Link]
Valahogy a vámpírokat és vérfarkasokat tartalmazó történetek szerzői legtöbbszőr a magyaroknál lyukadnak ki (ezt én nagyon szeretem), lásd pl a Trinity Blood-ot. Vagy én látom rosszul?
A rajzolás nagyon érdekes, de megszokható és szerintem illik a sztorihoz. Ó, a vérfarkasok egyszerűen gyönyörűen vannak megrajzolva. Valóban megtetszett és várom a folytatást.
[Link]
A rajzolás nagyon érdekes, de megszokható és szerintem illik a sztorihoz. Ó, a vérfarkasok egyszerűen gyönyörűen vannak megrajzolva. Valóban megtetszett és várom a folytatást.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
Szerk: Renma 2007-04-27 23:27:21
beküldve: 2007-04-24 16:53:29
(#5) Én amikor megláttam azt a hat kötet mangát akkor elősször rögtön ezen akadt meg a szemem. Tetszett a címe . Aztán nemtem a könyvesboltba az Árnybíró 5ért és a Princess Ai 2ért és ott volt... elolvastam a hátulját, belelapoztam, megláttam az egyik farkasembert és megvettem. Otthon elolvastam és nem bántam meg
I'm the only. The only lycanthrope on the World. I'm alone, but I'm not sad. I'can fly. Because I'm not a simple wolf, I'm the Winged Wolf.
beküldve: 2007-04-24 16:17:21
(#4) Ettől vártam a legkevesebbet az OEL kiadványok közül (a Bizengizé mellett), de belelapoztam az egyik könyvesboltban és elég érdekesnek tűnik. Nem tudom miért, de időnként a főszereplőről Alucard jut eszembe. Valószínűleg beszerzem majd, de egyenlőre örülök ha a SakuraCont túlélem anyagilag.
beküldve: 2007-04-22 15:58:47
(#3) Nekem is nagyon tetszett. Alig várom a folytatását.
beküldve: 2007-04-21 23:51:34
(#2) Van egy két igen jó idézet, ami szívesen lopok belőle. ^o^
死ぬ迄戦う - Halálig harcolni.
beküldve: 2007-04-21 22:00:46
(#1) Nos gondoltam megkezdem ezt a mangát is. Nekem tetszett. Mondjuk hajlamos vagyok kicsit elfogultan viselkedni ha a történeteb farkasemberek is vannak... A rajzolása az igen szokatlan volt de nekem egy két oldal után az is bejött... Viewtiful Joe jut róla eszembe (főleg arról az emebrkéről aki a kocsiját törölgette).
I'm the only. The only lycanthrope on the World. I'm alone, but I'm not sad. I'can fly. Because I'm not a simple wolf, I'm the Winged Wolf.