Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Angel's Egg
Azt én is olvastam hogy ő sem tudta,de akkor minek nézzük a szimbólunokat? XD
Mert érdekes, mert elgondolkodtató, mert valakinek jólesik egy ennyire semmihez se köthető, támpontokat, történetet nélkülöző szimbólumhalmazt boncolgatni, még akkor is, ha, konkrétumok hiányában, nem fogja megérteni.
Én sokkal inkább sajnálom az EL-el, vagy a Berserk mangával töltött óráimat, mint azt a ~80 percet amit az AEgg-re áldoztam.
Szerk: mazsola 2007-04-22 16:12:25
Mítosz lesz az, a rendező úr nagyon felkészült. Vegyük csak az Innosensu-t, olyan utalások vannak benne, amiket ha kiszúrsz, látszik, hogy nagyon utánaolvas a témájának.
A szétlőtt robotcsajszi vizsgálatánál az angolban "Halaway"nek vagy minek fordított nevű nő az valójában Haraway, ami cseppet sem burkolt utalás Donna Harawayre, akinek egyik legfontosabb írása a sokat mondó című Kiborg Kiáltvány. A robotboncnok ennek egy zanzásított részét adja elő a "nem tudjuk meghúzni a határt ember és gép között" szöveggel.
Ilyen szövegeket elég kevesen olvasnak (ha beleolvastok, látjátok, miért), szóval Osí úr eléggé rákészül a témára...
A szétlőtt robotcsajszi vizsgálatánál az angolban "Halaway"nek vagy minek fordított nevű nő az valójában Haraway, ami cseppet sem burkolt utalás Donna Harawayre, akinek egyik legfontosabb írása a sokat mondó című Kiborg Kiáltvány. A robotboncnok ennek egy zanzásított részét adja elő a "nem tudjuk meghúzni a határt ember és gép között" szöveggel.
Ilyen szövegeket elég kevesen olvasnak (ha beleolvastok, látjátok, miért), szóval Osí úr eléggé rákészül a témára...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Azt én is olvastam hogy ő sem tudta,de akkor minek nézzük a szimbólunokat? XD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-04-22 15:26:52
(#2) Egyszer azt hallottam, Oshii Mamoru-t megkérdezték, miről is szól a filmje, és ő sem tudta megmondani , én meg már elég régen láttam, és nem mindenre emlékszem. Azt hiszem itt is inkább a hangulat, meg szimbólumok a fontosak.
Szerk: drwest 2007-04-22 15:27:13
beküldve: 2007-04-22 15:06:27
(#1) Nos..aki ismeri az már bánja hogy megnézte aki meg nem az meg se nézze mert utána kb 1 hét teljesen fölösleges elmélkedés köbetkezik,hogy vajon miről is szólt..aztán rájövünk persze hogy semmiről,csak a készítő kedvelte a halakat a romokat meg az albínó kisjányokat
Na,akkor kérem a véleményeket róla
Na,akkor kérem a véleményeket róla
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-04-22 15:06:46