Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
Sziasztok!
Keresem a következőket:
Mondo magazin:
- 5. évf. (2011.) 11. szám
Mangák:
- Annyira király vagy! 5.
- Angyalok menedéke 5. kötettől
- Chrno Crusade 2. kötettől
- Nana 8. kötettől
- Princess Ai: Az éji hajnal prizmája 3.
- LoveCom 5. kötettől
- Death Note összes (kivéve 5. rész)
- Hellsing összes
- Lángoló hold összes
- Vörös kert összes
- Shirahime-Syo: A Hóistennő meséi
- Y Square
Valamint minden Fairy Tailhez, Nanahoz és Vocaloidhoz kapcsolódó cuccot (pl kulcstartó, mobildísz, ékszer stb stb stb), posztereket kivéve.
Mangákat nem feltétlenül sorban vásárolom, tehát pl.: Ha csak a Death Note 8. részét szeretnéd eladni, engem úgyis érdekel, még ha nincs is meg az előző 7 rész, majd beszerzem azokat is.
Személyesen átvenni Siófokon tudok, szeptembertől Veszprémben is, amúgy postázás, postaköltséget természetesen én állom.
Ajánlatokat a következő e-mail címen várok (ide nem járok fel minden nap, úgyhogy légyszi e-mailt írj, köszi ^^):
Köszi!
Keresem a következőket:
Mondo magazin:
- 5. évf. (2011.) 11. szám
Mangák:
- Annyira király vagy! 5.
- Angyalok menedéke 5. kötettől
- Chrno Crusade 2. kötettől
- Nana 8. kötettől
- Princess Ai: Az éji hajnal prizmája 3.
- LoveCom 5. kötettől
- Death Note összes (kivéve 5. rész)
- Hellsing összes
- Lángoló hold összes
- Vörös kert összes
- Shirahime-Syo: A Hóistennő meséi
- Y Square
Valamint minden Fairy Tailhez, Nanahoz és Vocaloidhoz kapcsolódó cuccot (pl kulcstartó, mobildísz, ékszer stb stb stb), posztereket kivéve.
Mangákat nem feltétlenül sorban vásárolom, tehát pl.: Ha csak a Death Note 8. részét szeretnéd eladni, engem úgyis érdekel, még ha nincs is meg az előző 7 rész, majd beszerzem azokat is.
Személyesen átvenni Siófokon tudok, szeptembertől Veszprémben is, amúgy postázás, postaköltséget természetesen én állom.
Ajánlatokat a következő e-mail címen várok (ide nem járok fel minden nap, úgyhogy légyszi e-mailt írj, köszi ^^):
rezes.vivien@gmail.com
Köszi!
*ELADÓ
Bleach Kuchiki Rukia figura (eladás oka pénzhiány) - 3500Ft
képek [Link]
e-mail ---> themonstertrio@gmail.com
Személyes átvétel Pesten. NEM POSTÁZOK
Bleach Kuchiki Rukia figura (eladás oka pénzhiány) - 3500Ft
képek [Link]
e-mail ---> themonstertrio@gmail.com
Személyes átvétel Pesten. NEM POSTÁZOK
Living Jaguar
beküldve: 2013-08-10 08:53:54
(#7759) One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-08-08 20:43:29
(#7758) Sziasztok!
Vennék Pokemon figurákat, bármelyik generációból!
Csere is érdekel.
Email címem: porcica13@freemail.hu
Vennék Pokemon figurákat, bármelyik generációból!
Csere is érdekel.
Email címem: porcica13@freemail.hu
Jha, mindenkinek van valami gyerekes dolga, egyesek jelzik, ha éppen nemigen fer az ára valaminek, mások pedig nagyon szeretnek beledumálni mindenbe, és jól megmondani a magukét.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2013-08-08 19:53:59
404-es hiba....ezt írja ki :/
a linkből töröld ki a http://mangafan.hu/<br />-t és jó lesz
Jaa, tudom, ismerem az Animelandet, rendeltem is már tőlük, csak kicsit drágállom, aztán megkérdezem fórumokon is, van-e valakinek eladó. :) Eddig párat tudtam szerezni olcsóbban :)
a linkből töröld ki a http://mangafan.hu/<br />-t és jó lesz
I'm not just a pervert... I'm a super pervert!
beküldve: 2013-08-08 17:52:27
(#7753) Sziasztok!
A következő dolgokat adnám el:
- Love*com 1-5. kötet, 1000ft/db, egyben az öt 4500ft
- Nana 1. kötet, 1000ft
- Lángoló hold 1. kötet, 500ft
- Annyira király vagy! 1. kötet 600ft (egyetlen egy kis hibája a kötésen van, kívül, így vettem én is), 2-3. kötet, 800ft/db, egyben a három 2000 Ft
-Rémmetró 1.-2.kötet: pár alkalommal olvasott, jó, megkímélt állapotban: 800Ft/db, kettő együtt 1500Ft
-Káosz kapui 1.kötet, erre is vigyáztam, de sajnos a ragasztás kicsit elengedett egy helyen, 500Ft
-Death Note dvd-k: 1., 2. és az 5. van meg, ezek közül egyedül az elsőt néztem meg, a többiről csak a csomagolást szedtem le, 800Ft/db (ha csak kettőt veszel, szintén 1500Ft a kettő együtt)
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, postázásra sajnos nincs lehetőség. Kérésre szívesen csinálok képet is bármiről.
A következő dolgokat adnám el:
- Love*com 1-5. kötet, 1000ft/db, egyben az öt 4500ft
- Nana 1. kötet, 1000ft
- Lángoló hold 1. kötet, 500ft
- Annyira király vagy! 1. kötet 600ft (egyetlen egy kis hibája a kötésen van, kívül, így vettem én is), 2-3. kötet, 800ft/db, egyben a három 2000 Ft
-Rémmetró 1.-2.kötet: pár alkalommal olvasott, jó, megkímélt állapotban: 800Ft/db, kettő együtt 1500Ft
-Káosz kapui 1.kötet, erre is vigyáztam, de sajnos a ragasztás kicsit elengedett egy helyen, 500Ft
-Death Note dvd-k: 1., 2. és az 5. van meg, ezek közül egyedül az elsőt néztem meg, a többiről csak a csomagolást szedtem le, 800Ft/db (ha csak kettőt veszel, szintén 1500Ft a kettő együtt)
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, postázásra sajnos nincs lehetőség. Kérésre szívesen csinálok képet is bármiről.
beküldve: 2013-08-08 16:06:59
(#7752) Sürgősen eladó egy Ikki Tousen - Kan'u Unchou figura. Eredeti, doboza, minden tartozéka megvan. Hibátlan, vitrinben volt tartva. A szoknyája levehetős.
Ára: 15 000 Ft (minimálisan alkudható)
Átvehető Budapesten, matos conon, illetve előre utalás után postázom is (nincs utánvét)
Érd:
Ára: 15 000 Ft (minimálisan alkudható)
Átvehető Budapesten, matos conon, illetve előre utalás után postázom is (nincs utánvét)
Érd:
ruki19@gmail.com
Szerk: Limo 2013-08-08 16:07:39
Sziasztok,
eladnám az alábbi dolgaimat:
3db MONDO
III.évf. 6. szám (2009/06) Poszteren: Nodame Cantabile/Trinity Blood
[ 300,- Ft]
III. évf. 8. szám (2009/08) -
IV. évf. 8. szám (2010/08) -
[ 200,- Ft/db ]
NARUTO táska:
[Link]
[ 2200,- Ft ]
Csíkos, macskafüles pulóver, ami kb. így néz ki:
[Link]
Az elülső két keresztet láncok kapcsolják össze, valamint a füleknél fellelhető kis karikákból is apró keresztek lógnak le.
A körülbelül az arra szól, hogy a fehér az inkább szürke a pulcsin.
[ 5500,- Ft ]
* mindegyik nagyszerű állapotban van.
* képet kérésre csinálok.
* pkg-et a vevő állja!
eladnám az alábbi dolgaimat:
3db MONDO
III.évf. 6. szám (2009/06) Poszteren: Nodame Cantabile/Trinity Blood
[ 300,- Ft]
III. évf. 8. szám (2009/08) -
IV. évf. 8. szám (2010/08) -
[ 200,- Ft/db ]
NARUTO táska:
[Link]
[ 2200,- Ft ]
Csíkos, macskafüles pulóver, ami kb. így néz ki:
[Link]
Az elülső két keresztet láncok kapcsolják össze, valamint a füleknél fellelhető kis karikákból is apró keresztek lógnak le.
A körülbelül az arra szól, hogy a fehér az inkább szürke a pulcsin.
[ 5500,- Ft ]
* mindegyik nagyszerű állapotban van.
* képet kérésre csinálok.
* pkg-et a vevő állja!
Szia, budapesti vagy? :)
" El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar."
beküldve: 2013-08-08 13:43:18
(#7750) Árlista
1. Animés poszterek japán magazinokból - 1000 Ft/db
FMA Brotherhood, Hetalia, Natsume Yuujincho, Devil Survivor 2, Sengoku Basara, Kanon 2002, Air TV, Hataraku Maou, Karneval*, K Project*
* óriás poszter az ára 3000 Ft
2. Devil Survivor Doujinshi Anthology - 3000 Ft
2008-as Bros.Comics EX kiadás. Nagyon vigyáztam rá, gyűrődés és koszmentes közel 20 amatőr és kevésbé amatőr mangaka művei találhatóak benne.
3. Német mangák - 1000 Ft/db
Princess Princess 1, Legend of zelda Four Swords 2.
4. Angol mangák vegyesen 1500 ft/db
Mermaid Melody 1,5, Air gear 2, Millenium Snow 1,2 (ezt egybe szeretném elpasszolni), Sugar Sugar Rune 1, Brave Story 2
Nincs a képen: Nabari no Ou 1,2: 2500 Ft/db
5. Inazuma Eleven CharaPos Collection 4 - 1000 ft/db
2 db poszter - Shindou Keshin Armor; ShuuxTenma Miximax
7. Rozen Maiden erinnerung Artbook - 12.000 Ft
Jó állapotú 2006-os eredeti kiadás. Ritka. Kb. 120 oldalnyi színes illusztrációkkal. A poszter ki lett véve, de mellékelem.
9. Persona 3 Video game Original Soundtrack - 7000 Ft
2 CD karcmentes állapotban, hozzájár a Velvet Room kottája, kisfüzet. Eredeti JAPÁN KIADÁS.
10. Ghost Hunt mangák - 12.000 Ft
1,2,3,5,7,8,9,10 kötet, egyszer olvasott állapotban, szintén ritka mangák mivel a del rey megszüntette a mangák utánnyomását.
11. Pokemon Gashapon Manaphy - 500 ft
Jár hozzá a csomagolás (pokélabda kis zacskó) eredeti Yujin figura.
12. Inazuma Eleven TCG - 300 ft/db
Kb. 80 db TCG az első és a GO szériából kártya, mind japán import. Kérésre szívesen írok listát. Ha valaki 10-et elvisz 200 Ft/db.
13. Hetalia TCG manga artworkkel - 400 Ft
A szettet még a sorozat indulásakor adták ki így szintén ritkaságok.
Illusztrációs kártyák: Finnország&Svédország; Kína; Ausztria és Anglia egy "Fucking" város névtábla társaságában.
Karakterkártya: Olaszország, Litvánia, Lettország,Picitália, Róma nagypapa.
Cserélek Ausztriára.
14. Hiányos figurák - 1000 ft
Kazu az Airgearből, nincs meg a talpazata, de megáll anélkül is.
Adel a Disgaea 2 nevű játékból. A figurához járt egy kis átlátszó műanyag doboz. Ennek már csak az alja van meg sajnos.
Mindkét figura eredeti japán gyártmány.
15. Kururu az Air gear Girl's Feat szettből - 1500 Ft
Megvan a doboza. A figura állapota kiváló a talapzata viszont megszíneződött...
A képen lévő Suigintou figura eredeti Yujin gyártmány viszont az állapota hagy némi kívánnivalót maga után, mivel történt vele egy pár háztartási baleset. A jobb kézfeje hiányzik és a lámpásról letörött a pöcök. Ettől még bárhová fel lehet ültetni. Ára külön: 3000 Ft. Az első 12.000 Ft feletti vásárláshoz ajándékba adom. Persze ha a vevő is szeretné.
FMA Brotherhood, Hetalia, Natsume Yuujincho, Devil Survivor 2, Sengoku Basara, Kanon 2002, Air TV, Hataraku Maou, Karneval*, K Project*
* óriás poszter az ára 3000 Ft
2. Devil Survivor Doujinshi Anthology - 3000 Ft
2008-as Bros.Comics EX kiadás. Nagyon vigyáztam rá, gyűrődés és koszmentes közel 20 amatőr és kevésbé amatőr mangaka művei találhatóak benne.
3. Német mangák - 1000 Ft/db
Princess Princess 1, Legend of zelda Four Swords 2.
4. Angol mangák vegyesen 1500 ft/db
Mermaid Melody 1,5, Air gear 2, Millenium Snow 1,2 (ezt egybe szeretném elpasszolni), Sugar Sugar Rune 1, Brave Story 2
Nincs a képen: Nabari no Ou 1,2: 2500 Ft/db
5. Inazuma Eleven CharaPos Collection 4 - 1000 ft/db
2 db poszter - Shindou Keshin Armor; ShuuxTenma Miximax
7. Rozen Maiden erinnerung Artbook - 12.000 Ft
Jó állapotú 2006-os eredeti kiadás. Ritka. Kb. 120 oldalnyi színes illusztrációkkal. A poszter ki lett véve, de mellékelem.
9. Persona 3 Video game Original Soundtrack - 7000 Ft
2 CD karcmentes állapotban, hozzájár a Velvet Room kottája, kisfüzet. Eredeti JAPÁN KIADÁS.
10. Ghost Hunt mangák - 12.000 Ft
1,2,3,5,7,8,9,10 kötet, egyszer olvasott állapotban, szintén ritka mangák mivel a del rey megszüntette a mangák utánnyomását.
11. Pokemon Gashapon Manaphy - 500 ft
Jár hozzá a csomagolás (pokélabda kis zacskó) eredeti Yujin figura.
12. Inazuma Eleven TCG - 300 ft/db
Kb. 80 db TCG az első és a GO szériából kártya, mind japán import. Kérésre szívesen írok listát. Ha valaki 10-et elvisz 200 Ft/db.
13. Hetalia TCG manga artworkkel - 400 Ft
A szettet még a sorozat indulásakor adták ki így szintén ritkaságok.
Illusztrációs kártyák: Finnország&Svédország; Kína; Ausztria és Anglia egy "Fucking" város névtábla társaságában.
Karakterkártya: Olaszország, Litvánia, Lettország,Picitália, Róma nagypapa.
Cserélek Ausztriára.
14. Hiányos figurák - 1000 ft
Kazu az Airgearből, nincs meg a talpazata, de megáll anélkül is.
Adel a Disgaea 2 nevű játékból. A figurához járt egy kis átlátszó műanyag doboz. Ennek már csak az alja van meg sajnos.
Mindkét figura eredeti japán gyártmány.
15. Kururu az Air gear Girl's Feat szettből - 1500 Ft
Megvan a doboza. A figura állapota kiváló a talapzata viszont megszíneződött...
A képen lévő Suigintou figura eredeti Yujin gyártmány viszont az állapota hagy némi kívánnivalót maga után, mivel történt vele egy pár háztartási baleset. A jobb kézfeje hiányzik és a lámpásról letörött a pöcök. Ettől még bárhová fel lehet ültetni. Ára külön: 3000 Ft. Az első 12.000 Ft feletti vásárláshoz ajándékba adom. Persze ha a vevő is szeretné.
Nagyobb képek a poszterekről, figurákról:
Csere lehetséges
-Az óriásposzterek kivételével minden posztert szívesen cserélek Inazuma Eleven, Cardfight illetve Nintama poszterekre. Persze egyéb bishounen parádék is szóba jöhetnek, viszont Mondo poszterek nem játszanak.
-Japán Manga: Inazuma Eleven manga 10. kötet, GO manga 1-5, Rakudai Ninja Rantarou 4-től felfele
-CD: Inazuma Eleven GO Original Soundtrackek, Character songos CD-k, Chrono Stone limitált kiadásos OP-ED Singlek (Bokutachi no Shiro, Shoshin wo KEEP ON!) , Eternal Sonata OST, Okami OST
-Ni no Kuni - PS3
-Fei Rune Netsuke. Ebből a Kék és a Rózsaszín verzió is játszik nem csak a menta színű. (Wishlisten)
-Vampire Cat LBX robot makett, modell, hogy a francba nevezzem
-Angol manga: +Anima 10. és 7. kötet
-3DS: Professor Layton and the Miracle mask, Animal Crossing New leaf, Final Fantasy Theatrhytm
-PSP: Persona Revelations, Yggdra Union
-Artbook: Inazuma Eleven 2008-2011 memorial Artbook, Spice and Wolf Light novel artbook, Kino no tabi artbook
-Japán Manga: Inazuma Eleven manga 10. kötet, GO manga 1-5, Rakudai Ninja Rantarou 4-től felfele
-CD: Inazuma Eleven GO Original Soundtrackek, Character songos CD-k, Chrono Stone limitált kiadásos OP-ED Singlek (Bokutachi no Shiro, Shoshin wo KEEP ON!) , Eternal Sonata OST, Okami OST
-Ni no Kuni - PS3
-Fei Rune Netsuke. Ebből a Kék és a Rózsaszín verzió is játszik nem csak a menta színű. (Wishlisten)
-Vampire Cat LBX robot makett, modell, hogy a francba nevezzem
-Angol manga: +Anima 10. és 7. kötet
-3DS: Professor Layton and the Miracle mask, Animal Crossing New leaf, Final Fantasy Theatrhytm
-PSP: Persona Revelations, Yggdra Union
-Artbook: Inazuma Eleven 2008-2011 memorial Artbook, Spice and Wolf Light novel artbook, Kino no tabi artbook
Alkuban minimális szinten benne vagyok, egyértelműen ha valaki többet visz 1-2 ezer ft-t szívesen elengedek.
személyes átvétel Budapesten lehetséges, amúgy marad a posta, ajánlott levéllel.
Érd.: skywhishes@gmail.com
Ike Ike Don Don!
beküldve: 2013-08-08 11:19:01
(#7748) Keresek angol nyelvű Inuyasha mangákat, akár használtan, lehetőleg olcsón.
Ezek a kötetek vannak meg eddig: 1,2,3,7,8,9,14,15,16,17,27. Ezeken kívül keresem a többit :)
juliska91@gmail.com
Ezek a kötetek vannak meg eddig: 1,2,3,7,8,9,14,15,16,17,27. Ezeken kívül keresem a többit :)
juliska91@gmail.com
Nem tudom, mi értelme volt egy kolléga üzletét ilyen gyerekes módon rontani, ezt sehol nem illik. A Book Depositoryra fel lehetett volna máshol is hívni a figyelmet. Ráadásul valóban nem érkezik meg mindenhová rendesen a csomag, én is ismerek olyat, aki nem kapta meg. Lopják a postások? Ez ellen nem lehet mit tenni, akinek a környékén adott a probléma, az kockáztat és bukhat.
http://cobayanigiri.deviantart.com/
Szerk: orientalis 2013-08-08 09:43:27