Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2013-02-08 22:01:15
(#7266) Sziasztok!
Eladnám a következő DVD-ket jelképes összegért ( 2000Ft ) SÜRGŐSEN!
- Inuasha 1-14
- InuYasha 1-4 mozifilm
- Full Metal Alchemist 1
Mindegyiket 2x néztem meg, tökéletes állapotban vannak. Az összes DVD-t kizárólag egyben, 2000 Ft-ért adom oda. Csak Kecskeméten, személyesen lehet átvenni!
érd.: lacat7@indamail.hu
Képet kérésre tudok küldeni.
Eladnám a következő DVD-ket jelképes összegért ( 2000Ft ) SÜRGŐSEN!
- Inuasha 1-14
- InuYasha 1-4 mozifilm
- Full Metal Alchemist 1
Mindegyiket 2x néztem meg, tökéletes állapotban vannak. Az összes DVD-t kizárólag egyben, 2000 Ft-ért adom oda. Csak Kecskeméten, személyesen lehet átvenni!
érd.: lacat7@indamail.hu
Képet kérésre tudok küldeni.
ifj. Bencsik László
beküldve: 2013-02-08 21:29:33
(#7265) Eladó pár manga:
-Ánybíró 1-17+Gaiden (1000 Ft/db)
-A vízisten menyasszonya 1-6 (1500 Ft/db)
-Death Note 1-12 (1500 Ft/db)
-Hetalia-Tengelyhatalmak 1-3 (1000 Ft/db)
-Makrancos Hercegnő 1-5 (1500 Ft/db)
-Chrno Crusade 1-4 (1500 Ft/db)
-Princess Ai: 2-3 (1500 Ft/db)
-Princess Ai: Az éji hajnal prizmája 1-2 (1500 Ft/db)
-Tarot Café 1-7 (1400 Ft/db)
-Love*Com 1-6 (1500 Ft/db)
-Dramacon 1-3 (1500 Ft/db)
-Bizenghast 1-5 (1500Ft/db)
-Kertbe zárt világ 2. (1000 Ft)
-J-pop bálvány 1-2 (1000 Ft/db)
-Night School 1. (1000 Ft)
-Angyalok menedéke 1-5 (1500 Ft/db)
-Neon Genesis Evangelion 1-4 (angol) (1500 Ft/db)
Mindegyik manga tökéletes állapotban van,a polcon várakozik védőfóliában hogy valaki elvigye :)
Elérhetőség: nanaho20@gmail.com, lehetséges budapesti árvétel vagy postai úton. ( Ha postai akkor a vevőt terheli a postaköltség)
-Ánybíró 1-17+Gaiden (1000 Ft/db)
-A vízisten menyasszonya 1-6 (1500 Ft/db)
-Death Note 1-12 (1500 Ft/db)
-Hetalia-Tengelyhatalmak 1-3 (1000 Ft/db)
-Makrancos Hercegnő 1-5 (1500 Ft/db)
-Chrno Crusade 1-4 (1500 Ft/db)
-Princess Ai: 2-3 (1500 Ft/db)
-Princess Ai: Az éji hajnal prizmája 1-2 (1500 Ft/db)
-Tarot Café 1-7 (1400 Ft/db)
-Love*Com 1-6 (1500 Ft/db)
-Dramacon 1-3 (1500 Ft/db)
-Bizenghast 1-5 (1500Ft/db)
-Kertbe zárt világ 2. (1000 Ft)
-J-pop bálvány 1-2 (1000 Ft/db)
-Night School 1. (1000 Ft)
-Angyalok menedéke 1-5 (1500 Ft/db)
-Neon Genesis Evangelion 1-4 (angol) (1500 Ft/db)
Mindegyik manga tökéletes állapotban van,a polcon várakozik védőfóliában hogy valaki elvigye :)
Elérhetőség: nanaho20@gmail.com, lehetséges budapesti árvétel vagy postai úton. ( Ha postai akkor a vevőt terheli a postaköltség)
beküldve: 2013-02-08 20:55:10
(#7264) hali
eladnám Death Note díszdobozos dvd-met
4000 ftért
5 lemez
1-20 rész
ha érdekel írj nery33@citromail.hu-ra
megpóbálok ide is feljönni, de a mailjeimet sűrűbben nézem
Budapesten személyes átvétel lehetséges
máshol +postaköltség és már adom is fel
eladnám Death Note díszdobozos dvd-met
4000 ftért
5 lemez
1-20 rész
ha érdekel írj nery33@citromail.hu-ra
megpóbálok ide is feljönni, de a mailjeimet sűrűbben nézem
Budapesten személyes átvétel lehetséges
máshol +postaköltség és már adom is fel
Szerk: nery 2013-02-08 21:01:55
beküldve: 2013-02-08 02:26:40
(#7263) ELADÓ CUCCOK!
(Az egyszerűség kedvéért linkekkel, kérésre bármiről küldök saját képet)
FIGURÁK (tökéletes állapotban, dobozzal, minden kiegészítővel)
Revoltech No.50 Gurren Lagann 5000 Ft
[Link]
Revoltech No.52 Lazengann 5000 Ft
[Link]
Excel Saga - Hyatt 1500 Ft
[Link]
Trigun - Rai Dei The Blade 2000 Ft (doboz nélkül)
[Link]
Haruhi - Kyon - Nendoroid Petit 800 ft
[Link]
Death Note póló ( XL, eredeti, cetlikkel, hordatlan)
[Link]
3500 ft
MANGÁK (egyszer, vagy sosem olvasva, tökéletes állapotban)
(magyar)
Naruto 1-3
Hellsing 1
Death Note 1
Chrno Crusade 1
800 ft/db
(angol)
Spawn - Shadows of Spawn - collected edition 2500 ft
(teljes történet, ritkaság)
+ eladó még pár egyéb nem animés figura, képregény baráti áron (kérésre küldök listát illetve képeket)
Elérhettek az albin.janovich@gmail.com mailcímen.
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, postázás is mehet gond nélkül.
(Az egyszerűség kedvéért linkekkel, kérésre bármiről küldök saját képet)
FIGURÁK (tökéletes állapotban, dobozzal, minden kiegészítővel)
Revoltech No.50 Gurren Lagann 5000 Ft
[Link]
Revoltech No.52 Lazengann 5000 Ft
[Link]
Excel Saga - Hyatt 1500 Ft
[Link]
Trigun - Rai Dei The Blade 2000 Ft (doboz nélkül)
[Link]
Haruhi - Kyon - Nendoroid Petit 800 ft
[Link]
Death Note póló ( XL, eredeti, cetlikkel, hordatlan)
[Link]
3500 ft
MANGÁK (egyszer, vagy sosem olvasva, tökéletes állapotban)
(magyar)
Naruto 1-3
Hellsing 1
Death Note 1
Chrno Crusade 1
800 ft/db
(angol)
Spawn - Shadows of Spawn - collected edition 2500 ft
(teljes történet, ritkaság)
+ eladó még pár egyéb nem animés figura, képregény baráti áron (kérésre küldök listát illetve képeket)
Elérhettek az albin.janovich@gmail.com mailcímen.
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, postázás is mehet gond nélkül.
HELLO! A 07-GHOST-RÓL NEM KÜLDENÉL TÖBB KÉPET? ÉS POSTÁZNI NEM TUDNÁD??????!!!!! LÉCCI ÍRJ MINÉL HAMARABB!
A legjobb a manga meg a fanta;D
beküldve: 2013-02-07 17:39:42
(#7261) ***Mostantól az összes ár tartalmazza a postaköltséget!***
Természetesen ha több dolgot viszel, engedményt adok!
Eladó figurák:
Ciel Phantomhive nendoroid - 11.000 Ft - http://myfigurecollection.net/it em/7993
Sebastian Michaelis nendoroid - 10.000 Ft - http://myfigurecollection.net/it em/5599 - Azért olcsóbb mert a doboza sajnos megsérült a Japánból érkező útja alatt. A figura és minden kiegészítője viszont megúszta az utat, és teljesen hibátlanok!
Adott esetben csere is szóba jöhet!
VATERA: [Link]
Egyebek:
Loveless kitűzők – 580 Ft / db (együtt: 1000 Ft)
Kuroshitsuji – Ciel nyaklánc – 1200 Ft
Eladó mangák:
Vampire Knight 1-3 - 4800 Ft - EGYBEN, ANGOL NYELVŰ!!!
A vízisten menyasszonya 1-4 - 6000 Ft - EGYBEN
Árnybíró 1 - 1100 Ft
Saját képek, további infók: [Link]
Ha érdekelne valamelyik írj üzenetetet, vagy érdeklődj a rikuling01@gmail.com címen!
Természetesen ha több dolgot viszel, engedményt adok!
Eladó figurák:
Ciel Phantomhive nendoroid - 11.000 Ft - http://myfigurecollection.net/it em/7993
Sebastian Michaelis nendoroid - 10.000 Ft - http://myfigurecollection.net/it em/5599 - Azért olcsóbb mert a doboza sajnos megsérült a Japánból érkező útja alatt. A figura és minden kiegészítője viszont megúszta az utat, és teljesen hibátlanok!
Adott esetben csere is szóba jöhet!
VATERA: [Link]
Egyebek:
Loveless kitűzők – 580 Ft / db (együtt: 1000 Ft)
Kuroshitsuji – Ciel nyaklánc – 1200 Ft
Eladó mangák:
Vampire Knight 1-3 - 4800 Ft - EGYBEN, ANGOL NYELVŰ!!!
A vízisten menyasszonya 1-4 - 6000 Ft - EGYBEN
Árnybíró 1 - 1100 Ft
Saját képek, további infók: [Link]
Ha érdekelne valamelyik írj üzenetetet, vagy érdeklődj a rikuling01@gmail.com címen!
beküldve: 2013-02-07 16:00:52
(#7260) beküldve: 2013-02-06 16:18:50
(#7259) Posztereket vennék! Olyat, ami nem Mondo-s. esetleg külföldi újságokból valót.
Amúgy amit műveltek az már eléggé off-topic... ^^"
"El Psy Congroo"
Szerk: R4NG3R 2013-02-06 16:20:50
Szerintem egyikőtöknek sincs semmi beleszólása/köze, hogy melyiket mennyiért adom, teljesen új kötetek, darab áron is elvihetőek, és nem mindegy nektek, hogy ki mikor viszi el? Nekem fontos, nem nektek! Áron alul nem fogom eladni, ugyanis az lehet, hogy most akció van, de én nem az akcióban vettem ezeket a köteteket!
ne haragudj...nem bántásnak szántam csak 1 tippnek ...csak túl sok lett bele az írónia...sajna én már csak ilyen cinikus vagyok bocsi...
[Gondoltam rá, hogy írok ide valamit... De aztán elcsesztem így ahgytam a fenébe. ;)
ez vicces de a Chrno Crusade-t a kiadó 9000ért adja a Death Note-ot meg 12000ért az összes részt....te meg a kiadó oldalán hirdetsz az őáruk fölé....
Figy, hirdetni lehet. Ha sürgős neki, ha nem, nem fogja így eladni.
nem is bántásnak szántam...inkábbtippnek egy csipetnyi iróniával...bocsi
[Gondoltam rá, hogy írok ide valamit... De aztán elcsesztem így ahgytam a fenébe. ;)
Még mielőtt túl nagy lenne a szád.
A kiadónál ez az akció állandó, nem csak most van így.
Ja, hogy mikor te vetted, drágábbért vetted? Így jártál. Nem vagy ezzel egyedül, sokan vagyunk így még (igen, én is), hogy szinte rögtön megjelenés után vettünk meg 2000 szép magyar Ft-ért 1-1 kötetet. Ez a tipikus "megdöglött a lovam, dögöljön meg a szomszédé is" felfogás nem hiszem, hogy vezet valahova.
Ha valóban sürgős eladni, akkor rossz a taktikád, mert így senki, ismétlem senki nem fogja megvenni tőled. Hogy miért nem?
a,) Mert ez itt a kiadó honlapja, ahol ha kicsit körülnéz valaki, nyomban látja, hogy ennyi pénzért újat kap.
b,) Ezernyi más helyen megkapja az általad hirdetett cuccokat 1000 Ft alatt is. Ugyanis annyira telített lett a piac az utóbbi időben, hogy már féláron sem lehet mangát eladni.
De ha mégis, akkor örülj neki, sikerült találnod egy balekot.
Ja, hogy mikor te vetted, drágábbért vetted? Így jártál. Nem vagy ezzel egyedül, sokan vagyunk így még (igen, én is), hogy szinte rögtön megjelenés után vettünk meg 2000 szép magyar Ft-ért 1-1 kötetet. Ez a tipikus "megdöglött a lovam, dögöljön meg a szomszédé is" felfogás nem hiszem, hogy vezet valahova.
Ha valóban sürgős eladni, akkor rossz a taktikád, mert így senki, ismétlem senki nem fogja megvenni tőled. Hogy miért nem?
a,) Mert ez itt a kiadó honlapja, ahol ha kicsit körülnéz valaki, nyomban látja, hogy ennyi pénzért újat kap.
b,) Ezernyi más helyen megkapja az általad hirdetett cuccokat 1000 Ft alatt is. Ugyanis annyira telített lett a piac az utóbbi időben, hogy már féláron sem lehet mangát eladni.
Nézd azt hiszem, szépen leírtam neked, a kiírásotokra a választ, ha pedig nem tudom eladni, az az én bajom. Hogy az akciók mikortól vannak nem tudom, én nem járok ide gyakran, de te se legyél nagyra magaddal, nem, értem, miért kell azzal foglalkozni, hogy én mit mennyiért szeretnék eladni. És engem Te ne sértegess....
A másik dolog, nem értem miért azért kell ide jönni, hogy beszólogassatok a másiknak a kiírása miatt, nincs jobb dolgotok...
Figyelmeztetni meg nem kell, köszi, hogy "drágán" adom, azzal te ne foglalkozz.
Mekkora egy tirpákok vagytok hihetetlen, kit érdekel ki mennyiért rakja fel, neked sok, nem kell megvenned. Másnak megfelel ennyiért, még ha drágább is mint a kiadó, lehet időben megkapja és szép állapotban, megérhet ennyit, nem gondolod?
Na csá!
beküldve: 2013-02-05 20:25:54
(#7255) Sürgősen eladó:
- Death Note manga (2;4 hibátlan állapotban) 800Ft/db
- Mondo magazinok 500Ft/db
- Bleach kitűző 100Ft
Személyes átvétel Kecskeméten, ill. postaköltséget a vevő állja. Csere is érdekelne, valamint képet kérésre küldök. :)
Érdeklődni a
/lecserélt/ e-mail címen lehet.
- Death Note manga (2;4 hibátlan állapotban) 800Ft/db
- Mondo magazinok 500Ft/db
- Bleach kitűző 100Ft
Személyes átvétel Kecskeméten, ill. postaköltséget a vevő állja. Csere is érdekelne, valamint képet kérésre küldök. :)
Érdeklődni a
dinnyesn@hotmail.com
/lecserélt/ e-mail címen lehet.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-02-05 20:13:11
(#7254) Hajrá SötétOldal & Skinny!
Az összes mangámat 500 ft körül vettem, igaz nem egyszerre, mindig kifogtam a jót. Van közte angol is pl, az összes jó állapotú.
Az összes mangámat 500 ft körül vettem, igaz nem egyszerre, mindig kifogtam a jót. Van közte angol is pl, az összes jó állapotú.
A CUCCAIMAT ÁTVENNI CSAK SZEMÉLYESEN LEHET BUDAPESTEN.
ELADÓ mangák:
[Mind egyszer olvasott, hibátlan, eredetileg 4000-ért vesztegették]
- Breath 2 (angol): 2900,- [YAOI!]
- Kizuna 3 (angol, Be Beautiful kiadás): 3000,- [YAOI!]
ELADÓ könyvek:
Laurell K. Hamilton: Anita Blake, vámpírvadász sorozat
- Sápadt hold: 1500,-
[1-2x olvasott, picit kopott sarkak]
- Victoria Holt: Ikrek tánca: 500,-
[Egyszer sem olvasott, hibátlan]
Darren Shan: Vámpír könyvek
- A vámpír inasa: 1500,-
- A vérszipoly: 1500,-
- A vámpír herceg: 1000,-
- Az árnyak ura: 1700,-
- A végzet fiai: 1800,-
[A vámpír herceg borítója némileg sérült, a többiből max a promóciós könyvjelző hiányzik]
CSERE/KERESEM manga:
- Age Called Blue (angolul): 1
- Berserk (angolul): 13, 16-17, 22-
- Bleach (angolul): 40-
- Kizuna (angolul, June deluxe kiadás*): 1, 3-
- Love Mode (angolul): 1, 4, 6, 9, 11
- Loveless (angolul): 8-
- Pathos (angolul): 2
- Pet Shop of Horrors (angolul): 1-2, 4-10
- Pet Shop of Horrors: Tokyo (angolul): 7-
- Red Blinds the Foolish (angolul): 1
- Totally Captivated (angolul): 4-6
- Trinity Blood (angolul): 5-
- Under Grand Hotel (angolul): 1
- Vagabond (angolul): 1-
Csak jó állapotú mangákat keresek!
*
CSERE/KERESEM figura:
Keresem az itt [Link] feltüntetett figurákat kizárólag eredetiben (a hamisítványoktól kíméljetek!) és jó állapotban (törött, sérült figurák nem érdekelnek és plusz pont, ha megvan még a doboza), főleg cserére, vagy pénztárca barát áron.
CSERE/KERESEM egyéb:
Iron Man/Tony Stark és Loki (férfi-női-gyerek /9-10 évestől felfelé/) pólókat, figurákat, ékszereket, egyéb ruhadarabokat (férfi-női-gyerek) és kütyüket (esetenként más Marvel, főleg The Avengers és X-Men karakterek is szóba jöhetnek!). Ezeket is leginkább cserére szeretném, vagy baráti áron. Házilag készült, vagy gagyin kinéző dolgok nem érdekelnek!
ÁTVENNI CSAK SZEMÉLYESEN LEHET BUDAPESTEN. (Eladás és vétel esetén sem fogok postázni.)
Kérésre képet küldök!
Érdeklődni itt:
ELADÓ mangák:
[Mind egyszer olvasott, hibátlan, eredetileg 4000-ért vesztegették]
- Breath 2 (angol): 2900,- [YAOI!]
- Kizuna 3 (angol, Be Beautiful kiadás): 3000,- [YAOI!]
ELADÓ könyvek:
Laurell K. Hamilton: Anita Blake, vámpírvadász sorozat
- Sápadt hold: 1500,-
[1-2x olvasott, picit kopott sarkak]
- Victoria Holt: Ikrek tánca: 500,-
[Egyszer sem olvasott, hibátlan]
Darren Shan: Vámpír könyvek
- A vámpír inasa: 1500,-
- A vérszipoly: 1500,-
- A vámpír herceg: 1000,-
- Az árnyak ura: 1700,-
- A végzet fiai: 1800,-
[A vámpír herceg borítója némileg sérült, a többiből max a promóciós könyvjelző hiányzik]
CSERE/KERESEM manga:
- Age Called Blue (angolul): 1
- Berserk (angolul): 13, 16-17, 22-
- Bleach (angolul): 40-
- Kizuna (angolul, June deluxe kiadás*): 1, 3-
- Love Mode (angolul): 1, 4, 6, 9, 11
- Loveless (angolul): 8-
- Pathos (angolul): 2
- Pet Shop of Horrors (angolul): 1-2, 4-10
- Pet Shop of Horrors: Tokyo (angolul): 7-
- Red Blinds the Foolish (angolul): 1
- Totally Captivated (angolul): 4-6
- Trinity Blood (angolul): 5-
- Under Grand Hotel (angolul): 1
- Vagabond (angolul): 1-
Csak jó állapotú mangákat keresek!
*
Amennyiben meg tudom vásárolni valakitől a már megjelent Kizuna deluxe köteteket, eladóvá válik a Be Beautiful kiadó Kizuna kiadásának 1, 3 és 5. kötete (angol nyelvű). Ezeknek darabja 3000,- (én 4000,-/darabért vettem, és hibátlanok), ha pedig egyben viszed, akkor 8000,- lesz a három. Cserében ezek esetében is benne vagyok.
CSERE/KERESEM figura:
Keresem az itt [Link] feltüntetett figurákat kizárólag eredetiben (a hamisítványoktól kíméljetek!) és jó állapotban (törött, sérült figurák nem érdekelnek és plusz pont, ha megvan még a doboza), főleg cserére, vagy pénztárca barát áron.
CSERE/KERESEM egyéb:
Iron Man/Tony Stark és Loki (férfi-női-gyerek /9-10 évestől felfelé/) pólókat, figurákat, ékszereket, egyéb ruhadarabokat (férfi-női-gyerek) és kütyüket (esetenként más Marvel, főleg The Avengers és X-Men karakterek is szóba jöhetnek!). Ezeket is leginkább cserére szeretném, vagy baráti áron. Házilag készült, vagy gagyin kinéző dolgok nem érdekelnek!
ÁTVENNI CSAK SZEMÉLYESEN LEHET BUDAPESTEN. (Eladás és vétel esetén sem fogok postázni.)
Kérésre képet küldök!
Érdeklődni itt:
yumie.yumiko@gmail.com
Még mielőtt túl nagy lenne a szád.
Nézd azt hiszem, szépen leírtam neked, a kiírásotokra a választ, ha pedig nem tudom eladni, az az én bajom. Hogy az akciók mikortól vannak nem tudom, én nem járok ide gyakran, de te se legyél nagyra magaddal, nem, értem, miért kell azzal foglalkozni, hogy én mit mennyiért szeretnék eladni. És engem Te ne sértegess....
A másik dolog, nem értem miért azért kell ide jönni, hogy beszólogassatok a másiknak a kiírása miatt, nincs jobb dolgotok...
Figyelmeztetni meg nem kell, köszi, hogy "drágán" adom, azzal te ne foglalkozz.
Szerk: Laeriel 2013-02-05 15:42:11