Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Szia! Már küldtem e-mailt az egyik újságod miatt
Bizenghast 1.-2.-3.-4.-5.: 1000ft/db (EGYBEN 4.500ft)
Hellsing 1.: 1000ft
Illetve Claudia Gray-től: Evernight 1500ft
Minden manga jó állapotban van, egyszer olvasva.
Érdeklődni: keyofheartkony@gmail.com
Több vásárlása esetén lehet egyezkedni pl. postaköltségben.
Személyes átvétel megoldható hétközben SZÉKESFEHÉRVÁRON.
Tarot café 1-6: 1000 Ft/kötet
Bania 1 és 5: 1000 Ft/kötet
Angyalok menedéke 1-4: 1200 Ft/kötet
Káosz kapui 1-2: 1200 Ft/kötet
Chrno 1. 1400 Ft
Absolute boyfriend 3-6: (angol) 1600 Ft/kötet
Blood alone 2: (angol) 1600 Ft/kötet
Cserélek Árnybíró 12 és 13-ra és a Démonnapló 4-5-6-ra.
almalako@freemail.hu
Darabja 400 forint, egyben is elvihető.
Hibátlan állapotúak, postázást vállalok.
Budapesten (szinte a város egész területén) személyesen átvehető.
Ezenkívül még elvihető 3 MONDO:
2009/01
2009/03
2009/06
A 2009/03-ast kivéve mindegyikhez megvan még az eredeti posztere, egyik sem volt falon, sértetlenül hozzájuk jár.
Áruk 350 ft, a poszter nélkülié 300 ft.
Itt keress ha bármelyik érdekel:
Ez fontos, mert ritkán fórumozok!
Érdekelnének a Nana 2-4-ig és a Jpop bálvány is.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Akit érdekel, please írjon!!!: kikyo11@freemail.hu
Csak személyesen, Pesten vehető át, helyszín és időpontegyeztetés után!
Darabja 1500 Ft
A 3 CD egyben:3500Ft.
(A CD-k darabját én eredetileg 2500Ft-ért vettem, ezért úgy gondolom, megéri darabja az 1500Ft-ot.) REMEK AJÁNDÉKOK AKÁR KARÁCSONYRA IS! Vagy magadt is megajándékozhatod vele!
[Link]
Kérlek írj rám, ha érdekel! Nagyon sűrgős az eladásuk!
[Link]
irányár:7000 Ft
glamster@citromail.hu
keresek Dragon Ball Boolzz figurákat. csak olyan érdekel ami hiánytalan, szép állapotban van!
csere is lehetséges, eredeti DB kártyákat tudok adni érte. (japán, amerikai, francia/olasz)
Könyvek - Mangák - Mondo magazinok - DVD-k - CD-k...
...és egyéb nyalánkságok
Megtekintheted itten: [Link]
Sőt, még te is hirdethetsz!
Ja, főleg, hogy a nagy részét boltban vettem... Tényleg nagyon felvittem. Egyébként, nem értem miért szólogatsz itt be nekem, te voltál az, aki kérdezted, hogy mennyit adnék a mangákért, belementél az árba is, már be is csomagoltad a cuccot, és utána inkább másnak adtad el... Akkor ki vitte fel az árakat?
Ok, ott a pont
De am én is a boltban szoktam venni/online szoktam rendelni a mangákat, már nem azért xD
Szerintem eleve olcsóbban kéne adni, mint amennyiért te vetted..és nem tudom mit vagy megsértődve és felháborodva drága Szerenida, ugyanis az az ár, amit te Gaboo mangáiért ajánlottál pofátlanul alacsony volt, és azért, mert egy mangát elkaptak előled nem kéne az egészet visszamondani..elgondolkodhatná l az áraidon és azon, hogy vajon tényleg jó-e olyan embernek beszólni, aki normálisan állt hozzád..nem is tudod mennyit kellett könyörögni azért, hogy adja el nekem, mert én többet ajánlok érte, de még így is áron alul vettem..
keresem ezenfelül a nekomajin mangákat és bármit ami dragonball
Ok, ott a pont
De am én is a boltban szoktam venni/online szoktam rendelni a mangákat, már nem azért xD
Én pedig a múltkori áraimhoz képest írtam, hogy olcsóbbak lettek (mellesleg, természetesen annál is olcsóbbak, amennyiért én vettem ). Úgyhogy zárjuk le szépen a vitát.
Ja, főleg, hogy a nagy részét boltban vettem... Tényleg nagyon felvittem. Egyébként, nem értem miért szólogatsz itt be nekem, te voltál az, aki kérdezted, hogy mennyit adnék a mangákért, belementél az árba is, már be is csomagoltad a cuccot, és utána inkább másnak adtad el... Akkor ki vitte fel az árakat?
Ok, ott a pont