Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2009-05-17 16:37:35
(#1280) SZiasztok!
Eladom BIZENGHAST nevű sorozat első öt kötetét kiváló állapotban! Mind egyszer olvasott és nagyon vigyáztam rájuk!
Bolti ára: 1490/kötet
Nálam egyben az öt kötet: 7450 helyett 5000!!! Egy kötet ajándékba ha egybe veszed!
Külön külön 1200 ft/kötet! Képet kérésre készítek és küldök!
Eladom még Károsz Kapui két kötetét (16+).
Bolti ára 1990/kötet. Szintén nagyon vigyáztam rá és egyszer olvastam!
A kettő most 3980 helyett 3400!
Sőt! Ha egybe megveszed mind a 7 mangát, az egész most 11430 ft helyett 8000.-!!!!
A postát szükség szerint állom, személyes átvétel Budapesten megoldható Örs vezér tere környékén valamint a Westend City Centerben előzetes egyeztetés alapján!
Cserélem is a mangákat az alábbiakra:
-Ruróni Kensin 1. kötettől
-Death Note 4.
-Nana 4.
-A vízisten menyasszonya 3.
-Princess Ai Éji hajnal prizmája
-Minden ami Ouran High School Host Club ^^
-Nem korhatáros, vígjáték angol nyelvű manga ( NARUTO és OHSHC kötetek előnyben! )
-Sailor Moon cuccokra
-anime figurákra, kulcstartókra, plüssökre. Megegyezés szerint!
Írjatok!
ewyevi@gmail.com
Eladom BIZENGHAST nevű sorozat első öt kötetét kiváló állapotban! Mind egyszer olvasott és nagyon vigyáztam rájuk!
Bolti ára: 1490/kötet
Nálam egyben az öt kötet: 7450 helyett 5000!!! Egy kötet ajándékba ha egybe veszed!
Külön külön 1200 ft/kötet! Képet kérésre készítek és küldök!
Eladom még Károsz Kapui két kötetét (16+).
Bolti ára 1990/kötet. Szintén nagyon vigyáztam rá és egyszer olvastam!
A kettő most 3980 helyett 3400!
Sőt! Ha egybe megveszed mind a 7 mangát, az egész most 11430 ft helyett 8000.-!!!!
A postát szükség szerint állom, személyes átvétel Budapesten megoldható Örs vezér tere környékén valamint a Westend City Centerben előzetes egyeztetés alapján!
Cserélem is a mangákat az alábbiakra:
-Ruróni Kensin 1. kötettől
-Death Note 4.
-Nana 4.
-A vízisten menyasszonya 3.
-Princess Ai Éji hajnal prizmája
-Minden ami Ouran High School Host Club ^^
-Nem korhatáros, vígjáték angol nyelvű manga ( NARUTO és OHSHC kötetek előnyben! )
-Sailor Moon cuccokra
-anime figurákra, kulcstartókra, plüssökre. Megegyezés szerint!
Írjatok!
ewyevi@gmail.com
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
Szerk: Ewy-chan 2009-05-17 16:39:14
beküldve: 2009-05-16 20:26:31
(#1279) Vampire Knight
mangákat vennék angol nyelven^^ az elsőtől.....
az e-mail címem:
michiyostar@citromail.hu
mangákat vennék angol nyelven^^ az elsőtől.....
az e-mail címem:
michiyostar@citromail.hu
"Látod,minden értelmetlen tudtad,hogy Kira úgyis utolér,hogy a sorsod elől nincs menekvés" (Death Note)
Szerk: TenshiMuyo 2009-05-16 20:27:17
beküldve: 2009-05-13 21:03:37
(#1278) Eladó:
Absolute boyfriend 3-6. (angol) 1800 Ft/db
Vampire knight 3-4. (angol) 1800 Ft/db
Tarot café 1-6. 1300 Ft/db
Káosz kapui 1-2. 1500 Ft/db
Bania 1 és 5. 1500 Ft/db
Death note 1-2. 1500 Ft/db
Conon mindkét nap átvehető.
almalako@freemail.hu
Absolute boyfriend 3-6. (angol) 1800 Ft/db
Vampire knight 3-4. (angol) 1800 Ft/db
Tarot café 1-6. 1300 Ft/db
Káosz kapui 1-2. 1500 Ft/db
Bania 1 és 5. 1500 Ft/db
Death note 1-2. 1500 Ft/db
Conon mindkét nap átvehető.
almalako@freemail.hu
beküldve: 2009-05-13 20:32:17
(#1277) Helló!
Kell valakinek WOW-os poszter 200Ft-ért?
Ha igen írj mailt! Con-on lehet átvenni. (azt is írd meg hol&mikor szeretnéd átvenni)
Cserélem Gravis poszterre is! ^^
E-mail címem:
Kell valakinek WOW-os poszter 200Ft-ért?
Ha igen írj mailt! Con-on lehet átvenni. (azt is írd meg hol&mikor szeretnéd átvenni)
Cserélem Gravis poszterre is! ^^
E-mail címem:
turaybarbi@citromail.hu
Kockanyúl x3
beküldve: 2009-05-13 18:44:20
(#1276) Szerintem nem nagyon találsz olyan emberkét, aki megvette és most eladná. Ha mégis, akkor is pár száz forinttal adnák olcsóbban.
Inkább vedd meg szépen ezen az áron, július 1. a lemezek úgyis új áfakulcsba fognak tartozni és drágábbak lesznek.
Inkább vedd meg szépen ezen az áron, július 1. a lemezek úgyis új áfakulcsba fognak tartozni és drágábbak lesznek.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-05-13 14:03:47
(#1274) venék: deth note 5 lemezes dvd-t olcsobban
aki eladná irjon.
aki eladná irjon.
Hate leads to the darkside.
Ha az E-bay nem jönne össze, akkor próbálkozz az Amazonnal. Onnan szvsz egyszerűbb, mert csak egy dombornyomott kártya kell. Itt található ni.
Meg persze az amerikai amazonról is berendelhető.
remélem iskerül megkaparintani. (;
Meg persze az amerikai amazonról is berendelhető.
remélem iskerül megkaparintani. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-05-13 11:45:00
(#1272) Ezer köszönet minden segítségért és jó tanácsért.
Valóban nincs raktáron sehol se és rendelni is csak jővő hónapra lehet.Pont ez volt a problémám nem az ára az számomra másodlagos.
Most probálok egy ismerősőm által az Ebay-ről rendelni.Hátha az gyorsabban megjönn.
Hiába még mindig nem értek hazánkba ezek a dolgok csak másod meg harmad kézből beszerezhetőek.
Van még hová fejlödnünk.
Viszont a magyar nép elégé feltalálja magát és innen-onnan elöbb-utóbb csak megszerzi valahogy ami kel neki.
Valóban nincs raktáron sehol se és rendelni is csak jővő hónapra lehet.Pont ez volt a problémám nem az ára az számomra másodlagos.
Most probálok egy ismerősőm által az Ebay-ről rendelni.Hátha az gyorsabban megjönn.
Hiába még mindig nem értek hazánkba ezek a dolgok csak másod meg harmad kézből beszerezhetőek.
Van még hová fejlödnünk.
Viszont a magyar nép elégé feltalálja magát és innen-onnan elöbb-utóbb csak megszerzi valahogy ami kel neki.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2009-05-13 11:45:49
Magyar nyelven szvsz lehetetlenség beszerezni már.
Próbálkozz a Szukitsnál, hátha nekik még van elfekvőben, bár kétlem. Esetleg a Sárkánytűzben, bár ott gondolom már nézted és nem volt.
A Bookline-nál rendlehető angol nyelven, egész olcsón, 1740 forintba kerül.
Szvsz remekül fel lehet készülni nyelvvizsgára is belőle (;
És ugye mondanom sem kell, hogy az eredeti nyelvű szóviccekért már megéri.
Próbálkozz a Szukitsnál, hátha nekik még van elfekvőben, bár kétlem. Esetleg a Sárkánytűzben, bár ott gondolom már nézted és nem volt.
A Bookline-nál rendlehető angol nyelven, egész olcsón, 1740 forintba kerül.
Szvsz remekül fel lehet készülni nyelvvizsgára is belőle (;
És ugye mondanom sem kell, hogy az eredeti nyelvű szóviccekért már megéri.
Szerk: Parasikoly 2009-05-13 10:45:48
beküldve: 2009-05-13 10:24:11
(#1270) azt azért nem árt figyelembe venni hogy csak akkor tudnak beszerezni valamit (mindenki, tehát Bestsellers, Trillian, Comicsinvest stb...) ha van raktáron a nagykernek akitől rendelik!
pl itt mangafan webboltban azért nincs L nendoroid figura, mert szinte sehonnan sem lehet beszerezni jó áron. (legalábbis a srác aki ezekkel foglalkozik azt mondta)
tehát az egy dolog hogy létezik vmi, de az már egy másik hogy ténylegesen tudják e küldeni a cuccot. sajnos sokan ezt nem veszik figyelembe a rendeléseknél illetve nem tudják! az hogy hivatalosan lehet rendelni egy nagykertől xy kötetet nem egyenlő azzal hogy tényleg van nekik raktáron és tudják küldeni.
szerk: ellentétben a magyar online rendeléseknél, mert ott bolttól rendel az ember, nem nagykertől.
a félreértések miatt: nálam a nagyker = akitől magánszemély nem rendelhet, csak és kizárólag cég, vállalkozás!
pl itt mangafan webboltban azért nincs L nendoroid figura, mert szinte sehonnan sem lehet beszerezni jó áron. (legalábbis a srác aki ezekkel foglalkozik azt mondta)
tehát az egy dolog hogy létezik vmi, de az már egy másik hogy ténylegesen tudják e küldeni a cuccot. sajnos sokan ezt nem veszik figyelembe a rendeléseknél illetve nem tudják! az hogy hivatalosan lehet rendelni egy nagykertől xy kötetet nem egyenlő azzal hogy tényleg van nekik raktáron és tudják küldeni.
szerk: ellentétben a magyar online rendeléseknél, mert ott bolttól rendel az ember, nem nagykertől.
a félreértések miatt: nálam a nagyker = akitől magánszemély nem rendelhet, csak és kizárólag cég, vállalkozás!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2009-05-13 10:33:08
beküldve: 2009-05-13 01:07:24
(#1269) Tudom, hogy úgy se, de azért megpróbálom
Nincs véletlenül valakinek egy eladó, jó állapotú példánya Terry Pratchett Piramisok című regényéből?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Bestsellers mennyi idő alatt hozza meg? És mennyire vannak otthon a mangák rendelésében? Én az ilyen jellegű könyvesboltok közül a Pendragont ismerem. Ők már hoztak nekem mangát, kicsic nehézkesen, de megjött, és kegyetlen olcsón.
Elvileg kb. 4-5 hét, bár én márc. 12-én rendeltem és márc. 31-én már meg is érkezett.
Az már más kérdés, hogy a sz*ros citromail miatt az e-mailjüket csak most kaptam meg.
Ők azt hirdetik magukról, hogy minden angol nyelvű könyvet meg tudnak szerezni, szóval a manga sem lehet gond.
Amúgy eddigi tapasztalatom szerint olyan 270Ft/dolláros árral dolgoznak. (Trilliánban ez most 350 Ft/dollár lett)
Meg tudnád nekem írni e-mailben, hogy a Pendragon milyen?
(az e-mail címem a profilomban van)
Én inkább a Bestsellerstől való rendelést ajánlanám. Kb. annyi idő alatt érkezik meg, mintha a Trilliántól rendelted volna, viszont jó sokat spórolsz. (Én most pl. DN 13. és DN Another Note-ot vettem---Trilliánban a kettő együtt 11.000 Ft-ba került volna, így viszont csak 8600 Ft-ba )
Bestsellers mennyi idő alatt hozza meg? És mennyire vannak otthon a mangák rendelésében? Én az ilyen jellegű könyvesboltok közül a Pendragont ismerem. Ők már hoztak nekem mangát, kicsic nehézkesen, de megjött, és kegyetlen olcsón.
Ezer köszönet.Az E-bay-en megtaláltam csak rendelni nem tudok onnan ehez kéne segítség.Rutinos rendelöket keresek akik megrendelik nekem.
De adtál egy ötletet és utánanézek a trillianak.
Még egyszer köszönöm.
De adtál egy ötletet és utánanézek a trillianak.
Még egyszer köszönöm.
Én inkább a Bestsellerstől való rendelést ajánlanám. Kb. annyi idő alatt érkezik meg, mintha a Trilliántól rendelted volna, viszont jó sokat spórolsz. (Én most pl. DN 13. és DN Another Note-ot vettem---Trilliánban a kettő együtt 11.000 Ft-ba került volna, így viszont csak 8600 Ft-ba )