• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
Oldalak: ... 530 531 532 533 534 535 536 537 538 ... <<>>
beküldve: 2009-05-17 16:37:35
(#1280)
Ewy-chan
Ewy-chan
[ Rászokóban ]
SZiasztok!
Eladom BIZENGHAST nevű sorozat első öt kötetét kiváló állapotban! Mind egyszer olvasott és nagyon vigyáztam rájuk!
Bolti ára: 1490/kötet
Nálam egyben az öt kötet: 7450 helyett 5000!!! Egy kötet ajándékba ha egybe veszed!
Külön külön 1200 ft/kötet! Képet kérésre készítek és küldök!

Eladom még Károsz Kapui két kötetét (16+).
Bolti ára 1990/kötet. Szintén nagyon vigyáztam rá és egyszer olvastam!
A kettő most 3980 helyett 3400!
Sőt! Ha egybe megveszed mind a 7 mangát, az egész most 11430 ft helyett 8000.-!!!!
A postát szükség szerint állom, személyes átvétel Budapesten megoldható Örs vezér tere környékén valamint a Westend City Centerben előzetes egyeztetés alapján!

Cserélem is a mangákat az alábbiakra:
-Ruróni Kensin 1. kötettől
-Death Note 4.
-Nana 4.
-A vízisten menyasszonya 3.
-Princess Ai Éji hajnal prizmája
-Minden ami Ouran High School Host Club ^^
-Nem korhatáros, vígjáték angol nyelvű manga ( NARUTO és OHSHC kötetek előnyben! )
-Sailor Moon cuccokra
-anime figurákra, kulcstartókra, plüssökre. Megegyezés szerint!

Írjatok!
ewyevi@gmail.com

"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Ewy-chan 2009-05-17 16:39:14
beküldve: 2009-05-16 20:26:31
(#1279)
TenshiMuyo
TenshiMuyo
[ Új arc ]
Vampire Knight
mangákat vennék angol nyelven^^ az elsőtől.....
az e-mail címem:
michiyostar@citromail.hu

"Látod,minden értelmetlen tudtad,hogy Kira úgyis utolér,hogy a sorsod elől nincs menekvés" (Death Note)
Szerk: TenshiMuyo 2009-05-16 20:27:17
beküldve: 2009-05-13 21:03:37
(#1278)
superkrumply
superkrumply
[ Addiktgyanús ]
Eladó:

Absolute boyfriend 3-6. (angol) 1800 Ft/db
Vampire knight 3-4. (angol) 1800 Ft/db

Tarot café 1-6. 1300 Ft/db
Káosz kapui 1-2. 1500 Ft/db
Bania 1 és 5. 1500 Ft/db
Death note 1-2. 1500 Ft/db

Conon mindkét nap átvehető.
almalako@freemail.hu

beküldve: 2009-05-13 20:32:17
(#1277)
Yoi
Yoi
[ Rászokóban ]
Helló!

Kell valakinek WOW-os poszter 200Ft-ért?

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.

Ha igen írj mailt! Con-on lehet átvenni. (azt is írd meg hol&mikor szeretnéd átvenni)

Cserélem Gravis poszterre is! ^^

E-mail címem:
turaybarbi@citromail.hu

Kockanyúl x3
beküldve: 2009-05-13 18:44:20
(#1276)
Den
Den
[ Új arc ]
pucca dvd 750ft fma kártya 100db 1000ftyugioh kártya120db 1100ft [/I]

beküldve: 2009-05-13 14:49:26
(#1275) Válasz Kona (#1274) üzenetére
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
Szerintem nem nagyon találsz olyan emberkét, aki megvette és most eladná. Ha mégis, akkor is pár száz forinttal adnák olcsóbban.
Inkább vedd meg szépen ezen az áron, július 1. a lemezek úgyis új áfakulcsba fognak tartozni és drágábbak lesznek.

Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-05-13 14:03:47
(#1274)
Kona
Kona
[ Új arc ]
venék: deth note 5 lemezes dvd-t olcsobban
aki eladná irjon.

Hate leads to the darkside.
beküldve: 2009-05-13 11:51:26
(#1273) Válasz Holci (#1272) üzenetére
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
Ha az E-bay nem jönne össze, akkor próbálkozz az Amazonnal. Onnan szvsz egyszerűbb, mert csak egy dombornyomott kártya kell. Itt található ni.
Meg persze az amerikai amazonról is berendelhető.
remélem iskerül megkaparintani. (;

Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-05-13 11:45:00
(#1272)
Holci
Holci
[ Addiktgyanús ]
Ezer köszönet minden segítségért és jó tanácsért.
Valóban nincs raktáron sehol se és rendelni is csak jővő hónapra lehet.Pont ez volt a problémám nem az ára az számomra másodlagos.
Most probálok egy ismerősőm által az Ebay-ről rendelni.Hátha az gyorsabban megjönn.
Hiába még mindig nem értek hazánkba ezek a dolgok csak másod meg harmad kézből beszerezhetőek.
Van még hová fejlödnünk.
Viszont a magyar nép elégé feltalálja magát és innen-onnan elöbb-utóbb csak megszerzi valahogy ami kel neki.

Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2009-05-13 11:45:49
beküldve: 2009-05-13 10:41:34
(#1271) Válasz alister (#1269) üzenetére
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
Magyar nyelven szvsz lehetetlenség beszerezni már.
Próbálkozz a Szukitsnál, hátha nekik még van elfekvőben, bár kétlem. Esetleg a Sárkánytűzben, bár ott gondolom már nézted és nem volt.
A Bookline-nál rendlehető angol nyelven, egész olcsón, 1740 forintba kerül.
Szvsz remekül fel lehet készülni nyelvvizsgára is belőle (;
És ugye mondanom sem kell, hogy az eredeti nyelvű szóviccekért már megéri.

Szerk: Parasikoly 2009-05-13 10:45:48
beküldve: 2009-05-13 10:24:11
(#1270)
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
azt azért nem árt figyelembe venni hogy csak akkor tudnak beszerezni valamit (mindenki, tehát Bestsellers, Trillian, Comicsinvest stb...) ha van raktáron a nagykernek akitől rendelik!
pl itt mangafan webboltban azért nincs L nendoroid figura, mert szinte sehonnan sem lehet beszerezni jó áron. (legalábbis a srác aki ezekkel foglalkozik azt mondta)
tehát az egy dolog hogy létezik vmi, de az már egy másik hogy ténylegesen tudják e küldeni a cuccot. sajnos sokan ezt nem veszik figyelembe a rendeléseknél illetve nem tudják! az hogy hivatalosan lehet rendelni egy nagykertől xy kötetet nem egyenlő azzal hogy tényleg van nekik raktáron és tudják küldeni.

szerk: ellentétben a magyar online rendeléseknél, mert ott bolttól rendel az ember, nem nagykertől.

a félreértések miatt: nálam a nagyker = akitől magánszemély nem rendelhet, csak és kizárólag cég, vállalkozás!

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2009-05-13 10:33:08
beküldve: 2009-05-13 01:07:24
(#1269)
alister
alister
[ True mangafan ]

Tudom, hogy úgy se, de azért megpróbálom

Nincs véletlenül valakinek egy eladó, jó állapotú példánya Terry Pratchett Piramisok című regényéből?

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-12 23:34:23
(#1268) Válasz Ivi (#1267) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Bestsellers mennyi idő alatt hozza meg? És mennyire vannak otthon a mangák rendelésében? Én az ilyen jellegű könyvesboltok közül a Pendragont ismerem. Ők már hoztak nekem mangát, kicsic nehézkesen, de megjött, és kegyetlen olcsón.

Elvileg kb. 4-5 hét, bár én márc. 12-én rendeltem és márc. 31-én már meg is érkezett.
Az már más kérdés, hogy a sz*ros citromail miatt az e-mailjüket csak most kaptam meg.

Ők azt hirdetik magukról, hogy minden angol nyelvű könyvet meg tudnak szerezni, szóval a manga sem lehet gond.
Amúgy eddigi tapasztalatom szerint olyan 270Ft/dolláros árral dolgoznak. (Trilliánban ez most 350 Ft/dollár lett)
Meg tudnád nekem írni e-mailben, hogy a Pendragon milyen?
(az e-mail címem a profilomban van)

beküldve: 2009-05-12 23:21:37
(#1267) Válasz Yaven (#1266) üzenetére
Ivi
Ivi
[ Megszállott ]
Én inkább a Bestsellerstől való rendelést ajánlanám. Kb. annyi idő alatt érkezik meg, mintha a Trilliántól rendelted volna, viszont jó sokat spórolsz. (Én most pl. DN 13. és DN Another Note-ot vettem---Trilliánban a kettő együtt 11.000 Ft-ba került volna, így viszont csak 8600 Ft-ba )

Bestsellers mennyi idő alatt hozza meg? És mennyire vannak otthon a mangák rendelésében? Én az ilyen jellegű könyvesboltok közül a Pendragont ismerem. Ők már hoztak nekem mangát, kicsic nehézkesen, de megjött, és kegyetlen olcsón.

beküldve: 2009-05-12 21:56:22
(#1266) Válasz Holci (#1259) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Ezer köszönet.Az E-bay-en megtaláltam csak rendelni nem tudok onnan ehez kéne segítség.Rutinos rendelöket keresek akik megrendelik nekem.
De adtál egy ötletet és utánanézek a trillianak.
Még egyszer köszönöm.

Én inkább a Bestsellerstől való rendelést ajánlanám. Kb. annyi idő alatt érkezik meg, mintha a Trilliántól rendelted volna, viszont jó sokat spórolsz. (Én most pl. DN 13. és DN Another Note-ot vettem---Trilliánban a kettő együtt 11.000 Ft-ba került volna, így viszont csak 8600 Ft-ba )

Oldalak: ... 530 531 532 533 534 535 536 537 538 ... <<>>