Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Openingek/endingek
beküldve: 2008-03-06 14:08:23
(#55) Ami legutóbb nagyon bejött:
BECK /Mongolian Chop Squad/ opening - Beat Crusaders-Hit the USA
No meg persze örök favok a Samurai Champloo és a Cowboy Bebop openingek!
BECK /Mongolian Chop Squad/ opening - Beat Crusaders-Hit the USA
No meg persze örök favok a Samurai Champloo és a Cowboy Bebop openingek!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-03-06 14:10:18
beküldve: 2008-03-06 13:21:46
(#54) Én meg nem arra válaszoltam ^.^"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-06 13:10:41
(#53) Hanon, köszönöm, de nem erre gondoltam 

hanem arra a pörgősre... amiben azt ismételgetik, hogy Rise to your sun... feltéve hogy jól hallottam ki...

"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
beküldve: 2008-03-05 22:01:25
(#52) Kyou Kara Maou 2. ending. A Houseki (Le Portrait de Petit Cossette) óta nem volt olyan ending, amit ennyiszer hallgattam volna meg egymás után.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-02-25 13:58:11
(#51) sziasztok!nem tudom, kérdezte-e már valaki (nem volt lelkierőm végigolvasni az eddigi rengeteg hozzszólást), de nagyon szeretném megtudni mi a címe a naruto magyar nyitányának ,és ki az előadója. az angol első évadok is ezzel a zenével indulnak. Ha valaki tudja, elküldené nekem? köszönöm!!!!!
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
beküldve: 2008-01-12 15:06:29
(#50) Bocs mindenkinek... tegnap rosszul írtam be a linket... nem com, hanem net a vége... 

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Előrángattam ezt a már szinte elfeledett topicot... 
Mindenkinek, akit érdekel és szereti: itt egy szuper oldal, ahol szinte az ÖSSZES valaha megjelent anime-zene letölthető!!!
Jó böngészést!!!

Mindenkinek, akit érdekel és szereti: itt egy szuper oldal, ahol szinte az ÖSSZES valaha megjelent anime-zene letölthető!!!
www.animeost.com
Jó böngészést!!!

Kösz a linket
Nincs mit... erre való a fórum, nem??? Bár, ha jól emléxem, én nem tudom, mire való...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Előrángattam ezt a már szinte elfeledett topicot... 
Jó böngészést!!!

www.animeost.com
Jó böngészést!!!

Kösz a linket
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-11 21:26:26
(#47) Előrángattam ezt a már szinte elfeledett topicot... 
Jó böngészést!!!

www.animeost.com
Jó böngészést!!!

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2007-11-16 12:11:52
(#46) Nálam örök kedvenc marad a Jyu Oh Sei openingje. (Zene: Domoto Koichi - Deep in yout Heart)
[Link]
Ami még nagyon tetszik (leginkább egyszerűsége miatt) az a GTO első openingje. (Zene: Larc'en'Ciel - Driver's High)
[Link]
[Link]
Ami még nagyon tetszik (leginkább egyszerűsége miatt) az a GTO első openingje. (Zene: Larc'en'Ciel - Driver's High)
[Link]
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-11-13 14:34:31
(#45) beküldve: 2007-10-23 22:17:10
(#44) Épp aktuális kedvencek:
Tenjou Tenge op[Link]
Wolf's rain[Link]
(Csak most kezdtem el nézni de már érzem: depresszió garantált
)
Ending pedig: Blood+[Link](Néha mintha kissé fals lenne az ének
)
Chibits[Link]
Több most nem jutt eszembe ^^
Tenjou Tenge op[Link]
Wolf's rain[Link]
(Csak most kezdtem el nézni de már érzem: depresszió garantált

Ending pedig: Blood+[Link](Néha mintha kissé fals lenne az ének

Chibits[Link]
Több most nem jutt eszembe ^^
beküldve: 2007-10-16 22:39:23
(#43) Legújabb kedvenc : GaoGaiGar Final
Legjobb hotblooded mecha musik : D
Legjobb hotblooded mecha musik : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-10-15 21:18:19
(#42) Legjobb opening az mindig a bleccsnek és a hellsingnek van..na jó + a one piecnek...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-09-30 18:18:50
(#41) Szerintem nagyon jó ending-je a Loveless-nek van. Nem tudom miért de nagyon megfogott. Maga a történet elég fura de az ending valami iszonyat jó.
Még ami nekem tetszett a Naruto 5. ending-je az Ima made nando mo.
Még ami nekem tetszett a Naruto 5. ending-je az Ima made nando mo.