Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Openingek/endingek
beküldve: 2008-08-22 16:02:25
(#100) Nekem az egyik kedvencem Rem dala a Trigun-ból Sound of life szerintem nagyon szép.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
H'n'C OP tényleg jó, csaképpen a stopmotion mozgolódó kajáknak nincs közük az animéhez
Annak ellenére tényleg jó az 1. op.(többit nem láttam)
Annak ellenére tényleg jó az 1. op.(többit nem láttam)"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-08-22 00:29:57
A Hachikuro OP-okkal engem ki lehetne űzni a világból. Maguk a számok még jók lennének, de az énekesnő orrhangja... Az ED-ek viszont jók.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-21 19:19:48
(#97) Nekem a Death Note 1. openingje nagyon ott van
meg imádom a Vampire Knight op.ját és end.jét is egyaránt
Tetszik nekem még nagyon a FMA 1. endingje is.
meg imádom a Vampire Knight op.ját és end.jét is egyaránt
Tetszik nekem még nagyon a FMA 1. endingje is.
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
beküldve: 2008-08-21 18:45:24
(#96) Honey & Clover opok (azok nagyon jók)De Beck openingje meg az egyiki ending ha valaki látta annak mondom a 2.amit beraktak
beküldve: 2008-08-19 15:57:19
(#95) Nekem a Vampire Knigt openinje nagyon tetszetszik. Az ending meg egyszerűen fantasztikus. Nagyon tetszik:):):)
"Behunyom a szemem, mivel látni akarok."
Juj...hát szerintem a Death Note második op/end-je nagyon ott van...A Spirál openingjétől meg agybajt kapok a sok nyávogástól...
De a Bleach 2. Opneing:UVERworld-D-TechnolifeSpiral ending
ezek tök jók...
Na meg FMA...Kesenai Tsumi...
Azért van párXD
ezek tök jók...
Azért van párXD
Én inkább hallgatom a nyávogást, mint a Death note 2. openingjét többi viszont szerintem is nagyon jó!!!!
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Csinzisztikus 2008-08-19 15:34:34
beküldve: 2008-08-18 21:11:51
(#93) Szerintem ezek vannak olyan fontosak, mint az aláfestő zenék, hiszen sokat hozzáadnak az anime hangulatához. Bár az is igaz, hogy ha éppen nagyon odavagyok egy sorozatért, akkor az openingjét/endingjét is imádom, bármilyen szarnak is tartottam azelőtt. (Így végeztem a YYH openingjét a Tv-vel énekelve... >.<)
De ha kedvenceket kell megnevezni, akkor Bleach 2. opening (d-technolife), és a Vampire Knight endingje is nagyon ott van.
De ha kedvenceket kell megnevezni, akkor Bleach 2. opening (d-technolife), és a Vampire Knight endingje is nagyon ott van.
Death Note első opening és Bleach első opening
Bleach első opjától hajam téptem annyira nem tetszett xd
beküldve: 2008-08-18 18:37:23
(#91) beküldve: 2008-07-18 11:20:56
(#90) Ghost in The Shell S.A.C Opening Gyönyörű, gyönyörű *lábujjhegyen forog körbe-körbe szerelmesen* Ha valaki áttudná küldeni nekem a zenéjét nagyon megköszönném *mert persze ezt nem találom >(*
Nekem a Fullmetal alchemist első openingje (Melissa) tetszik a legjobban
Az tényleg nagyon jó, nekem is tetszik.
Aláírásodra: a problémára a legegyszerűbb megoldás: Webbolt-->DVD-k-->Fullmeta l Alchemist-->Kosárba-->sz llítási adatok megadása.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-15 14:41:25
beküldve: 2008-07-15 13:52:25
(#88) Nekem a Fullmetal alchemist első openingje (Melissa) tetszik a legjobban
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-07-14 13:25:57
(#87) Juj...hát szerintem a Death Note második op/end-je nagyon ott van...A Spirál openingjétől meg agybajt kapok a sok nyávogástól...
ezek tök jók...
Azért van párXD
ezek tök jók...
Azért van párXD
A háború olyan mint a szerelem...Addig tart míg meg nem unjuk...
beküldve: 2008-07-14 13:11:50
(#86) Ichigo 100% ending... jújj, az nekem nagyon fáj.
Ami nekem tetszik: Vampire Knight ending, Slayers Revolution opening, Ghost Hunt op+ending (nagyon illik a sorozathoz), Monochrome Factor op.
Ami nekem tetszik: Vampire Knight ending, Slayers Revolution opening, Ghost Hunt op+ending (nagyon illik a sorozathoz), Monochrome Factor op.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.