Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Openingek/endingek
beküldve: 2008-08-22 16:02:25
(#100) Nekem az egyik kedvencem Rem dala a Trigun-ból Sound of life szerintem nagyon szép.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
H'n'C OP tényleg jó, csaképpen a stopmotion mozgolódó kajáknak nincs közük az animéhez Annak ellenére tényleg jó az 1. op.(többit nem láttam)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-08-22 00:29:57
A Hachikuro OP-okkal engem ki lehetne űzni a világból. Maguk a számok még jók lennének, de az énekesnő orrhangja... Az ED-ek viszont jók.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-21 19:19:48
(#97) Nekem a Death Note 1. openingje nagyon ott van meg imádom a Vampire Knight op.ját és end.jét is egyaránt
Tetszik nekem még nagyon a FMA 1. endingje is.
Tetszik nekem még nagyon a FMA 1. endingje is.
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
beküldve: 2008-08-21 18:45:24
(#96) Honey & Clover opok (azok nagyon jók)De Beck openingje meg az egyiki ending ha valaki látta annak mondom a 2.amit beraktak
beküldve: 2008-08-19 15:57:19
(#95) Nekem a Vampire Knigt openinje nagyon tetszetszik. Az ending meg egyszerűen fantasztikus. Nagyon tetszik:):):)
"Behunyom a szemem, mivel látni akarok."
Juj...hát szerintem a Death Note második op/end-je nagyon ott van...A Spirál openingjétől meg agybajt kapok a sok nyávogástól...
De a Bleach 2. Opneing:UVERworld-D-TechnolifeSpiral ending
ezek tök jók...
Na meg FMA...Kesenai Tsumi...
Azért van párXD
ezek tök jók...
Azért van párXD
Én inkább hallgatom a nyávogást, mint a Death note 2. openingjét többi viszont szerintem is nagyon jó!!!!
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Csinzisztikus 2008-08-19 15:34:34
beküldve: 2008-08-18 21:11:51
(#93) Szerintem ezek vannak olyan fontosak, mint az aláfestő zenék, hiszen sokat hozzáadnak az anime hangulatához. Bár az is igaz, hogy ha éppen nagyon odavagyok egy sorozatért, akkor az openingjét/endingjét is imádom, bármilyen szarnak is tartottam azelőtt. (Így végeztem a YYH openingjét a Tv-vel énekelve... >.<)
De ha kedvenceket kell megnevezni, akkor Bleach 2. opening (d-technolife), és a Vampire Knight endingje is nagyon ott van.
De ha kedvenceket kell megnevezni, akkor Bleach 2. opening (d-technolife), és a Vampire Knight endingje is nagyon ott van.
Death Note első opening és Bleach első opening
Bleach első opjától hajam téptem annyira nem tetszett xd
beküldve: 2008-08-18 18:37:23
(#91) beküldve: 2008-07-18 11:20:56
(#90) Ghost in The Shell S.A.C Opening Gyönyörű, gyönyörű *lábujjhegyen forog körbe-körbe szerelmesen* Ha valaki áttudná küldeni nekem a zenéjét nagyon megköszönném *mert persze ezt nem találom >(*
Nekem a Fullmetal alchemist első openingje (Melissa) tetszik a legjobban
Az tényleg nagyon jó, nekem is tetszik.
Aláírásodra: a problémára a legegyszerűbb megoldás: Webbolt-->DVD-k-->Fullmeta l Alchemist-->Kosárba-->sz llítási adatok megadása.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-15 14:41:25
beküldve: 2008-07-15 13:52:25
(#88) Nekem a Fullmetal alchemist első openingje (Melissa) tetszik a legjobban
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-07-14 13:25:57
(#87) Juj...hát szerintem a Death Note második op/end-je nagyon ott van...A Spirál openingjétől meg agybajt kapok a sok nyávogástól...
ezek tök jók...
Azért van párXD
ezek tök jók...
Azért van párXD
A háború olyan mint a szerelem...Addig tart míg meg nem unjuk...
beküldve: 2008-07-14 13:11:50
(#86) Ichigo 100% ending... jújj, az nekem nagyon fáj.
Ami nekem tetszik: Vampire Knight ending, Slayers Revolution opening, Ghost Hunt op+ending (nagyon illik a sorozathoz), Monochrome Factor op.
Ami nekem tetszik: Vampire Knight ending, Slayers Revolution opening, Ghost Hunt op+ending (nagyon illik a sorozathoz), Monochrome Factor op.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.