![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Openingek/endingek
mostanában ez kell a népnek vagy mi?
Ld. Haruhi, Lucky Star, Kannagi, etc, etc. Egy szóval igen, de ettől függetlenül én tartom a véleményemet, hogy aranyos, csak sok a lány benne, ráadásul olyan karakterek, akik nem sok vizet zavarnak.
nyau... a kiváncsiságom lassan győz a lustaságom felett... de még mindig nem sikerült rávennem magam ^^"
szent Péter és Pál!! Mi a megerőltető abban hogy kattintasz kettőt és írsz egy sor?? ÁÁÁÁÁÁÁÁ
![](/var/images/emotions/20.png)
De inkább ne nézd ha nem akarsz agyilag leépülni...
beküldve: 2009-01-08 22:54:09
(#159) Én is láttam... WTF?! érzésem volt... nem lesz kedvenc ez biztos...
MIANEVED?!
Ez az ending "bolondozás". Játék. De ez előtt is voltak ilyen endingjei a Narutonak (pl.: Parade)
A Parade nekem inkább melankolikus, de persze ízlések és pofonok. (Bár lehet, hogy csak a szöveg miatt...)
[Link]
Mellesleg a másik verziója sem rossz, csak ez aranyosabb. ;)
9/28 NEVER FORGET
Ebben igazad van. Azért is írtam, hogy fura, egy másik hozzászólásban. Igen: megnézed a nagy drámaisággal lezért epizódot, és jön a LOL...
Ooooh, a Wind...
Sokszor meghallgattam már, de még mindig összeszorul a szívem tőle.
Ez az ending "bolondozás". Játék. De ez előtt is voltak ilyen endingjei a Narutonak (pl.: Parade)
Nah mindegy.![](/var/images/emotions/19.png)
Hiromi: Tessék.;)[Link]
Ooooh, a Wind...
![](/var/images/emotions/21.png)
Nah mindegy.
![](/var/images/emotions/19.png)
Hiromi: Tessék.;)[Link]
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-08 22:52:17
Ld. Haruhi, Lucky Star, Kannagi, etc, etc. Egy szóval igen, de ettől függetlenül én tartom a véleményemet, hogy aranyos, csak sok a lány benne, ráadásul olyan karakterek, akik nem sok vizet zavarnak.
nyau... a kiváncsiságom lassan győz a lustaságom felett... de még mindig nem sikerült rávennem magam ^^"
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
9/28 NEVER FORGET
Ma jelent meg a Naruto Shippuuden 91. része, és az ending új... Ééés nagyon LOL.
![](/var/images/emotions/02.png)
holy dzsízász!! wtf?? ezt a szart, bakker nem semmi hogy hová vetemednek ezek az elvetemültek. mi a franc ez habverő-kar-tánc vagy mi a franc?? kicsit se illúzió romboló amikor megnézel egy könnyfakasztó részt erre meg bevágják ezt a ... valamit. hát lazán felkötném magam.
... a régi szép idők ... a Naruto első ending-je... wind... régi szép idők...
Nem elég, hogy rétesshounen, már ez is.
Mert minnél debilebb, egyszerűbb, könnyen megjegyezhető táncot raksz be egy anime openingjének/endingjének, annál jobban terjed (ld Lucky Star, Haruhi, Popotan h-game opening).
Mert minnél debilebb, egyszerűbb, könnyen megjegyezhető táncot raksz be egy anime openingjének/endingjének, annál jobban terjed (ld Lucky Star, Haruhi, Popotan h-game opening).
Lehet, de attól még aranyos. Leginkább a fiúk, meg Hinata.
Bocs, Ino fanok, ez az igazság.
egyetértek, Ino-t én sem szeretem túlzottan...
Nem elég, hogy rétesshounen, már ez is.
Lehet, de attól még aranyos. Leginkább a fiúk, meg Hinata.
Bocs, Ino fanok, ez az igazság.
9/28 NEVER FORGET
Akkor nézd meg youtube-on. ^^
igen, úgy néz ki az lesz... csak lusta vok megkeresni ^^"
beküldve: 2009-01-08 22:15:18
(#149) Nem elég, hogy rétesshounen, már ez is.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-01-08 22:13:02
(#148) Higurashi no naku koro ni, magát az animét nem szeretem, de az openingje valami isten király.
beküldve: 2009-01-08 22:05:04
(#147) Nekem meg pont az tetszett, hogy végre megmozgatja a lány karaktereit is egy kicsit - még ha csak az ending erejéig is...^^" Deee egy kicsit tényleg fura... Azért csak ismétlem magam: LOL X"D
nyau, egyre kiváncsibbá tesztek ^^