Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Openingek/endingek
És a Yaoit fogadjunk hogy nem szídod.
Enyi, sok fiú szereti ( nem azt mondom hogy mindenki)
beküldve: 2009-02-04 14:38:24
(#174) Darker Than Black op-je szerintem tökéletes. Maga a szám is nagyon jó, meg az animéhez is illik.
[Link]
[Link]
Amúgy a Strawberry Panic sztem gusztustalan és szánalmas... Persze lányként valszeg az a normális, ha ezt gondolom...
Szerk: Yaven 2009-02-04 14:40:32
beküldve: 2009-02-04 14:23:15
(#173) beküldve: 2009-01-21 18:05:23
(#172) Hmmm...
Kezdem kapizsgálni a problémát...
Azért nálam ez a pulis-hortobágyos cucc nagyobbat ütött most... Pedig ez csak egy felvetés... Vizuális típus vagyok... kellett nekem elképzelni
Kezdem kapizsgálni a problémát...
Azért nálam ez a pulis-hortobágyos cucc nagyobbat ütött most... Pedig ez csak egy felvetés... Vizuális típus vagyok... kellett nekem elképzelni
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-08 23:18:12
Persze ne húzzuk már rá Narutot mindenre... kíváncsi vagyok mikor lesz már Naruto gulyásleves-palotás ending persze pulival, amint bámul a hortobágyi naplementébe...
LOL. Megnyugtatlak: ilyen biztos, hogy nem lesz.
9/28 NEVER FORGET
Nem lehet minden ebben az életben olyan komoly. Néha egy kis játékosság is kell szvsz.
Persze ne húzzuk már rá Narutot mindenre... kíváncsi vagyok mikor lesz már Naruto gulyásleves-palotás ending persze pulival, amint bámul a hortobágyi naplementébe...
Persze hogy kell játékosság is csak akkor az ne szentségtörés legyen.. arra ott van Dokuro-chan és a hasonszőrü debilségek.
Még egy ilyen és tényleg felkötöm magam...
Nem lehet minden ebben az életben olyan komoly. Néha egy kis játékosság is kell szvsz.
9/28 NEVER FORGET
Ugyan kérlek...
Butaság lenne felkötnöd magad néhány "debil" ending miatt. Lesz ez még így se...
(Még akkor sem éri meg, ha jogosan veri ki a biztosítékot... )
Butaság lenne felkötnöd magad néhány "debil" ending miatt. Lesz ez még így se...
(Még akkor sem éri meg, ha jogosan veri ki a biztosítékot... )
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-08 23:09:58
Ez az ending "bolondozás". Játék. De ez előtt is voltak ilyen endingjei a Narutonak (pl.: Parade)
A Parade nekem inkább melankolikus, de persze ízlések és pofonok. (Bár lehet, hogy csak a szöveg miatt...)
[Link]
Mellesleg a másik verziója sem rossz, csak ez aranyosabb. ;)
Még egy ilyen és tényleg felkötöm magam... de itt legalább a zene nem volt debil (annyira), mondjuk a napbabámulós-sírós cucc itt is bejátszott
Kedvenc nálam sem lesz, de még mindig azon az állásponton vagyok, hogy aranyos.
(Naruto!! <3)
szerintem is ari...
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2009-01-08 22:58:18
(#163) Kedvenc nálam sem lesz, de még mindig azon az állásponton vagyok, hogy aranyos.
(Naruto!! <3)
9/28 NEVER FORGET
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
A Parade nekem inkább melankolikus, de persze ízlések és pofonok. (Bár lehet, hogy csak a szöveg miatt...)
[Link]
[Link]
Igen, pont erre a verzióra értettem. A másik verzió... fejet hajtok annál a "melankólikus" kifejezésre.