Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Openingek/endingek
[QUOTE] Némelyik openinget/endinget azzal rontják el, hogy az eredeti japán dal szövegét lefordítják magyarra és az nagyon gázul hangzik (lásd: Bakugan opening).[QUOTE]
Ez még a Jetixen menő Pokémon-sorozatnál is tapasztalható:(
Nálam még örök kedvenc a Nana összes openingje/endingje, és természetesen a DN openingek is nagyon ott vannak
Ami pedig nagyon el van rontva, az szerintem a Bleach 3. openingja(SAJÁT VÉLEMÉNY!!!!!!!!)
Ez még a Jetixen menő Pokémon-sorozatnál is tapasztalható:(
Nálam még örök kedvenc a Nana összes openingje/endingje, és természetesen a DN openingek is nagyon ott vannak
Ami pedig nagyon el van rontva, az szerintem a Bleach 3. openingja(SAJÁT VÉLEMÉNY!!!!!!!!)
פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×
beküldve: 2009-06-21 12:42:28
(#189) Sztem a Naruto openingek és endingek nagyon jók és cukik. Némelyik openinget/endinget azzal rontják el, hogy az eredeti japán dal szövegét lefordítják magyarra és az nagyon gázul hangzik (lásd: Bakugan opening). Viszont némelyiknél meg a japán verziót hallani sem bírom. (erre most nem tudok példát mondani)
Emberek, ez a 100. h.sz.-em!
Emberek, ez a 100. h.sz.-em!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-21 12:43:34
beküldve: 2009-06-06 00:45:03
(#188) a vampire knight openingjét és endingjét imádom, ezenkívül örök kedvencem a kaleidóból a tattoo kiss ^^
"somewhere over the rainbow dreams really do come true"
beküldve: 2009-06-06 00:21:22
(#187) A Beck openingjét én is szeretem. (Az animét magát még nem láttam.)
Amúgy egy opening mániákussal találtátok szembe magatokat.
Ha már ég nálam a DC láz, természetes, hogy az új kedvenc openingem is ebből van, bár valóban jó a zene és a képanyag is, nagy kár, hogy mindössze 4 rész erejéig örvendezteti meg a nézőket. Katt a linkre:
Naifu - Mysterious
Amúgy egy opening mániákussal találtátok szembe magatokat.
Ha már ég nálam a DC láz, természetes, hogy az új kedvenc openingem is ebből van, bár valóban jó a zene és a képanyag is, nagy kár, hogy mindössze 4 rész erejéig örvendezteti meg a nézőket. Katt a linkre:
Naifu - Mysterious
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
Szerk: Naru-chan 2009-06-06 00:26:14
beküldve: 2009-02-28 11:34:39
(#186) Nálam az örök kedvenc a Beck opening[Link]
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
Új kedvenc...... hmm, lehet hogy ezt az animét meg kéne néznem
[Link]
[Link]
hehe... http://image.hotdog.hu/_data/mem bers2/522/124522/images/Magazinb a/chrono_crusade7.jpg én inkább ezt nézném meg...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-02-28 08:13:41
(#184) Ha Kenshin, akkor inkább ez, amit nem mellesleg az a Takanori Nishikawa énekel, aki jelenleg az Abingdon Boys School énekese (is), bár ezt soha meg nem mondtam volna.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
h. mennyien nem szeretik egyiket sem.
Például én, nem értem, hogy mi a jó bennük...
beküldve: 2009-02-15 16:11:49
(#181)
Szerk: baniaa3 2009-02-15 16:12:01
Szerk.: Yaven, azért ennyire ne általánosítsunk...
Jó, ebben igazad van. Lehetnek kivételek.
de azok meg biztos jó nyálasak. Mindegy, én minden fajta yurit utálok.
De visszakanyarodva az opening-témához: nekem minden anime-openingje tetszett, amit eddig láttam. Pl. Death Note op. ver.1, Darker then black op. ver. 1., Hellsing stb.
(senki ne ijedjen meg, de most hülye rövidítéseket akartam írni)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Van kimondottan lányokat megcélzó yuri is ám, mondjuk a Strawberry Panic spec. nem az.
Én a magam részéről se a yurit se a BL-t nem szeretem különösebben, bár nem is zárkózom el teljesen tőlük. Mondjuk ha már választanom kell, akkor inkább BL, abban legalább helyes pasik vannak.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Jó, ebben igazad van. Lehetnek kivételek.
Attól, hogy egy anime/manga yaoi vagy yuri, még nem jó. Olvastam is, láttam is már borzalmas yaoit, amin már tényleg semmi sem segíthet. Amúgy meg honnan veszed, hogy aki nem szereti a yurit, az yaoi fan?? Meglepődnél, ha tudnád, hogy mennyien szeretik mindkettőt, illetve h. mennyien nem szeretik egyiket sem.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-04 16:53:58
És a Yaoit fogadjunk hogy nem szídod.
Enyi, sok fiú szereti ( nem azt mondom hogy mindenki)
Azt nem szidom, azon röhögök, hogy mennyire igénytelen a történetmenet Na jóóó, ha már itt vagyok, én is bevallhatom, hogy van 1 olyan yaoi, ami a top 5 animéim között van És én is arra gondoltam, hogy lánynál az a normális ha utálja a yurit, fiúnál meg az, ha utálja a yaoit