Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Openingek/endingek
beküldve: 2010-02-01 21:15:37
(#234) bocs moderátorbácsi
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-01 21:16:06
beküldve: 2010-02-01 21:15:37
(#234) nekem is van: [Link]
És most tudtam meg, hogy minek az ED-je. Lehet bele kéne nézni az animébe is...?
És most tudtam meg, hogy minek az ED-je. Lehet bele kéne nézni az animébe is...?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-01 20:59:33
(#233) Értem Szerencsére én nem Death Mask vagyok,bár ki tudja
Fú,elvileg mostmár van új Fate/Stay night anime,ennek örömére,meg hogy ne offoljuk már szét a topikot,tessék ezt mindenkinek meghallgatni: [Link]
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-24 09:23:55
beküldve: 2010-01-23 21:38:47
(#231) A legjobb barátaim mind rákok. az öcsém is azXD Death Mask a legaljasabb, legszemetebb, legmuhahahább karakter az SS-ben, és szeretjük nagyonXD Tehát jó, nagyon jó!
Szerk: Gilje-sama 2010-01-23 21:39:07
És ez most jó vagy rossz? xD
Mármint hogy mégegy rák?
Meg az animében is mit jelent?
beküldve: 2010-01-23 21:32:27
(#229) LOLXD MÉGEGY RÁK!
Rákos-rák.
Még így sem? xD
Még így sem? xD
beküldve: 2010-01-23 21:25:37
(#227) HMM nem...
Sztem ebből rájössz: R. Ákos xD
beküldve: 2010-01-23 21:21:27
(#225) Szerintem a legjobb openingje a Hellsingnek van. Szorosan mögötte a Devil may cry.
szerintem
beküldve: 2010-01-23 21:19:14
(#224) nyilas, kos, bika, mérleg... csillagjegy! mi vagy?
Yes ma'am!
Látod,túléltem vhogy...xD
Zodimicsoda? xD Ammeg mire jó?
Látod,túléltem vhogy...xD
Zodimicsoda? xD Ammeg mire jó?
beküldve: 2010-01-23 21:15:39
(#222) 1-et? Te szégyentelen! XD Nézd tovább! Nem is értem hogy lehetsz még életben az Aranyszentek nélkül! Mi a zodiákusod?
Saint Seiya,ismerem ám,mert láttam belőle 1,azaz 1 kőkemény részt
A One Piece opening meg abszolút fav,bár én németül láttam vagy 300x xD
A One Piece opening meg abszolút fav,bár én németül láttam vagy 300x xD