Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Openingek/endingek
beküldve: 2010-03-15 16:51:38
(#279) Nekem ez a kedvencem a Naruto openingjei közül [Link]
De persze mindedjiket szeretem de a soul eater az szerintem jobb.
De persze mindedjiket szeretem de a soul eater az szerintem jobb.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-03-14 20:58:03
(#278) Én kb egy hete csak a soul eater 2 op-jét hallgatom, szerintem nagyon jó.
Én nem tudom mert csak az 5. résznél tartok de ha ez az akkor egyet értek veled. [Link]
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-03-14 19:49:40
(#276) Én kb egy hete csak a soul eater 2 op-jét hallgatom, szerintem nagyon jó.
Amikor álmodok, nem a jövőben járok, hanem a múltamban.
Tegnap egész este mást se hallgattam, csak ezt, meg a D-Gray Man első op-jét. Egyszerűen imádom [/QUOTE]
Ja. én is így szoktam. Már anya meg apa minden anime zenét ismer amit hallgatok. Főleg a D.Gray-man 1. op-jét.
Bizony ez a szám is tőlük van:[Link]
Tegnap egész este mást se hallgattam, csak ezt, meg a D-Gray Man első op-jét. Egyszerűen imádom
Hú!!! Ez tök jó!!!! Tetszik! Death Note opening 1,2 ending 1,2
Nana minden openingje endingje jó! Ezek mind királyok!
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Egyértelműen az 1. D Gray Man opening a legjobb,Abingdon Boys School-ék értik a dolgukat.
Naruto 6. openingje dupla sebességgel...LOL,de am tök vicces
Naruto 6. openingje dupla sebességgel...LOL,de am tök vicces
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Ez a legjobb opening a D.Gray-Man-ből szerintem [Link]
Szerintem az 1. op-ja a legjobb. De ezt is szeretem. [Link]
Láttátok már ezt?[Link] Úristenem!!!!!!
beküldve: 2010-03-03 19:33:50
(#269) a pokoli lanynak az elso evadjanak (jigoku shoujo) naon xuper az endingje s opengje..
bennevan top5 listamon..
bennevan top5 listamon..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: ghanima 2010-03-03 19:54:22
beküldve: 2010-03-03 18:02:23
(#268) Ez a legjobb opening a D.Gray-Man-ből szerintem [Link]
beküldve: 2010-02-20 20:49:27
(#266) beküldve: 2010-02-20 19:24:25
(#265) Úristen ezt látta már valaki [Link]