Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Openingek/endingek
beküldve: 2010-04-03 13:38:31
(#309) Amikor álmodok, nem a jövőben járok, hanem a múltamban.
Szerk: Konan 2010-04-03 13:45:39
Oooh~ the Birthday!
A Zombie Loan Ed-je is szuper szerintem... MUCC - Chain Ring
A Zombie Loan Ed-je is szuper szerintem... MUCC - Chain Ring
beküldve: 2010-04-03 12:35:58
(#306) ez vmi filmből kiovágott cucc ez a szárnyasfaszika vagy csak a klipphez forgatták? Megnézném ha film.
Szerintem ez az eredeti clip nem filmből van de a szárnyas csávó nagyon kemény amikor felébred aztán ott vannak a szárnyak.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerintem rengetek jó számuk van. Hirtelen nem is találok rossz példát. Bármelyik zenéjüket nyugodtan ajánlom. Ha szeretnél tippet, adok szívesen.
tényleg jó banda
beküldve: 2010-04-02 17:17:36
(#303) A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-04-02 17:20:41
ez vmi filmből kiovágott cucc ez a szárnyasfaszika vagy csak a klipphez forgatták? Megnézném ha film.
Szerk: ssj2gohan1 2010-04-02 17:15:17
Szerintem rengetek jó számuk van. Hirtelen nem is találok rossz példát. Bármelyik zenéjüket nyugodtan ajánlom. Ha szeretnél tippet, adok szívesen.
a Naruto op-rol tudtam de a Bleach op-rol nem
kicsivel okosabbá váltam
kicsivel okosabbá váltam
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 21:29:17
Kedvencem [Link] Full metal alchemist-opening 4
Asian Kung-Fu Generation bácsiék azért tudnak valamit Szerintem mondjuk a teljes verzió jobb. Megemlíteném, hogy op terén több is származik tőlük:
[Link] Bleach op.
[Link] Naruto op.
És a teljes FMA:[Link]
Szerk: Merchior 2010-04-02 16:53:34
Ez tényleg jó de nem lehet két hozzászólásod egymás után olvasd el szabályzatot.
hopsz tényleg sry
Ez tényleg jó de nem lehet két hozzászólásod egymás után olvasd el szabályzatot.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-04-02 09:45:19
(#295)