Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Openingek/endingek
beküldve: 2010-08-14 20:56:13
(#324) Nekem most nagyon megteccett a Kuroshitsuji 2. évadjának az első op-je....főleg h amúgy is szeretem az együttest
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-08-14 17:40:08
(#323) Nekem jelenleg (többek között, csak lusta vagyok linkelgetni ) ezek tetszenek nagyon:
Shiki opening: [Link]
Rainbow opening: [Link]
Shiki opening: [Link]
Rainbow opening: [Link]
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-08-08 21:41:21
(#322) B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-08-05 00:16:59
(#321) A Bleach második Opening-je és a Sky crawlers a legjobb...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-05-26 21:17:58
(#320) Most lehet, h meg fogtok kövezni de nekem nagyon bejön a shaman king magyar openingje :[Link]
beküldve: 2010-04-16 21:35:59
(#319) Fogggalmam sincs, milyen az anime, de zene jó.
Teljes:[Link]
Op verzió:[Link]
Szerintem eszméletlen jó
Trinity Blood op 1, feldolgozás:[Link]
(szerintem jobb, mint az eredeti....)
Teljes:[Link]
Op verzió:[Link]
Szerintem eszméletlen jó
Trinity Blood op 1, feldolgozás:[Link]
(szerintem jobb, mint az eredeti....)
Szerk: Merchior 2010-04-16 21:37:33
beküldve: 2010-04-16 20:05:55
(#318) Nekem ez kiütötte a top első Naruto Flow Sing-et
VIGYÁZAT SPOILER VESZÉLY!!!
[Link]
(D.Gray-Man op 4)
[Link]
(D.Gray-Man op 4)
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-04-16 20:11:44
Futballozós japán mese. Nagy jó.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
kontra
De igazad van, a Giant Killing télleg nagyon ütős muzsikával van megáldva. Szeressük is, csak adják le már hamar a többi 24 részt is.
De igazad van, a Giant Killing télleg nagyon ütős muzsikával van megáldva. Szeressük is, csak adják le már hamar a többi 24 részt is.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Jajajaj! Ezt IMÁÁÁÁDOM! ( a család meg kivan XD)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 21:28:51
beküldve: 2010-04-15 18:30:14
(#313) Nekem most ez benne van a top 5 -ben [Link]
(D.Gray-Man op 2)
(D.Gray-Man op 2)
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-04-08 22:38:15
(#312) Giant Killing OP
Azt tudtam, hogy az anime nagy jó lesz , de hogy ennyire szekszi, feelinges openinget is kap, azt nem gondoltam volna. Szeressük nagyon.
Azt tudtam, hogy az anime nagy jó lesz , de hogy ennyire szekszi, feelinges openinget is kap, azt nem gondoltam volna. Szeressük nagyon.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-04-06 08:42:38
(#311) Miho a MUCC-Chain Ring tényleg jó most hallotam először de tök jó nekem a kedvencem Aya Uteo nem tudom ki ismeri?
Rosetta-ch@n