Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Openingek/endingek
Most nézem a Durarara!!-t és az openingjét nagyon jól eltalálták. Amint megláttam már tudtam, hogy az animét is szeretni fogom.
Én is imádom mondjk nekem a második op jobban tetszik.endingből meg mind a kettőt szeretem
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2010-12-28 20:51:02
(#364) Most nézem a Durarara!!-t és az openingjét nagyon jól eltalálták. Amint megláttam már tudtam, hogy az animét is szeretni fogom.
Igen a Howlingben nagyon dallamos lett a két nyelv vegyítése.
Lovely Complexből én a második endinget szeretem a Bon bon-t. atöbbi annyira nem jön be(annál inkább viszont az anime:))
és még én is hozzátennék egy kedvencet
X/1999
[Link]
Lovely Complexből én a második endinget szeretem a Bon bon-t. atöbbi annyira nem jön be(annál inkább viszont az anime:))
és még én is hozzátennék egy kedvencet
X/1999
[Link]
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Én is így vagyok..szinte teljesen egyedül
itt szerencsére tényleg hozzám hasonló fanokkal lehet találkozni ;)
itt szerencsére tényleg hozzám hasonló fanokkal lehet találkozni ;)
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Time waits for no one.
Szerk: Moderátor 2011-05-13 21:20:10
Miért??Te hol laksz??
Nem túl könnyü egy távoli , idegen kultúra fenntartása kis országunkban...
Nem túl könnyü egy távoli , idegen kultúra fenntartása kis országunkban...
*Felesleges idézet törölve. Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 21:22:38
Tök jóó
Sajnos, amerre Én élek, nem nagyon vannak animerajongók,de jó tudni hogy vannak még nagyszerű fanok
Sajnos, amerre Én élek, nem nagyon vannak animerajongók,de jó tudni hogy vannak még nagyszerű fanok
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Szerk: Moderátor 2011-05-13 21:23:01
Én bírom a gits-stand alone complex első openingjét is...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 21:21:48
nekem is a Lovely*Complex zenéi jöttek be a legjobban, bár nekem az első ending a Kiss ~ Kaerimichi no Love Song a legnagyobb kedvencem
Time waits for no one.
Szerk: Moderátor 2011-05-13 21:20:52
beküldve: 2010-12-27 09:34:39
(#346) A Highschool of the Dead openingje sztem is jó, mint ahogy az anime is, legalábbis nekem nagyon bejött
-
A Highschool of the Dead openingje is nagy kedvencem,bár mióta az animéjével végeztem,így kicsit megfeledkeztem róla ^^"
De azért az is jó.
És hogy írjak már valami értelmeset,Detective Conan 6. opening mondanom sem kell,h a B'z - Girigiri chop miatt is nagyszerű ez az op.
De azért az is jó.
És hogy írjak már valami értelmeset,Detective Conan 6. opening mondanom sem kell,h a B'z - Girigiri chop miatt is nagyszerű ez az op.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-12-27 09:26:01
beküldve: 2010-12-27 09:06:15
(#344) Nekem a High School of the Dead openingje nagyon bejött[Link]
és e legelső endingje is [Link]
meg én szeretem a naruto és a bleach összes openingjét
és e legelső endingje is [Link]
meg én szeretem a naruto és a bleach összes openingjét
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Jók amiket összegyűjtöttél.
Nekem mondjuk az Abingdonos fiúk többi zenéje annyira nem jött be... már amit hallgattam, a Howlingban is az tetszett ahogy a szövegben vegyítik az angolt és a japánt.
Kiegészíteném a listám még eggyel:
Trinity blood op: [Link]
Nekem mondjuk az Abingdonos fiúk többi zenéje annyira nem jött be... már amit hallgattam, a Howlingban is az tetszett ahogy a szövegben vegyítik az angolt és a japánt.
Kiegészíteném a listám még eggyel:
Trinity blood op: [Link]
-
Szerk: C-san 2010-12-27 06:00:44
A lovely complex openingje volt a legjobb *-* persze a 'kimi+boku=love' nem az a ratyi amit az animaxen adnak le... nem tudtok róla valamit? azért nem az eredeti openinget adják, mert nem kapták meg a szerzői jogokat?
Ha még mindig érdekel, akkor itt leírják, tessék.
Amúgy Nekem is nagy kedvencem az anime meg a manga is meg majdnem az összes zenéje
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Szerk: Ootani Atsushi 2010-12-26 21:31:08
beküldve: 2010-12-26 21:21:04
(#341) Hát sok kedvenc van. köztük amiket te is írtál tCari( a Darken....opja miatt szerettem bele az Abingdonos fiúk zenéjébe)
Loveless op, nem tudom megunni [Link]
Yami no matsue op: [Link]
Uraboku op:[Link]
Phantom-requiem for the phantom end 2[Link]
Loveless op, nem tudom megunni [Link]
Yami no matsue op: [Link]
Uraboku op:[Link]
Phantom-requiem for the phantom end 2[Link]
beküldve: 2010-12-26 09:03:23
(#340) Bleach 9. opening
Részemről ez a legösszetettebb opening és még a zene is kegyetlenül illik hozzá.
És egy kis Ga-rei,mert ennek is frankós openingje van,meg mert én most kattantam rá erre a csodára.
Részemről ez a legösszetettebb opening és még a zene is kegyetlenül illik hozzá.
És egy kis Ga-rei,mert ennek is frankós openingje van,meg mert én most kattantam rá erre a csodára.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!