Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Openingek/endingek
Úgyérted, hogy jetaudioval vagy ilyesmivel felveszed a hangot, aztán átkonvertálod? Arra én is gondoltam, de akkor romlana a hangminőség
(Ami youtubeon ígyis gyenge)
(Ami youtubeon ígyis gyenge)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-08-29 23:52:24
A kedvencem: a Fullmetal Alchemist 2X részétől a 4X részéig. Pontosan nem tom
Cool Joke: Undo
(Foó kűű, foó kű, omo itá nelá kűű... valahogy ilyen az eleje...)
Yo!! yaah, UNDO , Cool Joke-tól. ha esetleg kell én el tudom küldeni, mert megvan, no meg a többi is ^_^
Nos, nem éppen opening, de a Dragon Ballból a Super Buu theme zenét megtudná nekem szerezni valaki? Sehol sem találom (És ahogy eddig körbekérdezősködtem, mások se tudják)
Ez kellene (Ugyanis több Buu theme is van, kortól meg ilyenektől függően)
[Link]
Ha valaki megtudja szerezni, elküldené a linket? Kösz! (Vagy akár be is írhatod ide, nem warez)
[Link]
Ha valaki megtudja szerezni, elküldené a linket? Kösz! (Vagy akár be is írhatod ide, nem warez)
Kell még ez a szám? Csakmert le tudom tölteni neked youtuberól! Írj majd vissza!
Positive vibration.
beküldve: 2008-08-28 20:49:00
(#112) A kedvencem: a Fullmetal Alchemist 2X részétől a 4X részéig. Pontosan nem tom
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
a naruto shippuuden hero's come back a legjobb meg is van. ha vkinek kell az msn a e-mail-em
Köszönjük a warezt
beküldve: 2008-08-28 20:00:52
(#110) Sziasztok
Egyetérterk Bali Cintia-val Full Metal Alchemist opening nagyon jó. Nekem tetszik, és az ending is.
Egyetérterk Bali Cintia-val Full Metal Alchemist opening nagyon jó. Nekem tetszik, és az ending is.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-28 15:51:35
(#109) Nos, nem éppen opening, de a Dragon Ballból a Super Buu theme zenét megtudná nekem szerezni valaki? Sehol sem találom (És ahogy eddig körbekérdezősködtem, mások se tudják)
[Link]
[Link]
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-28 15:39:38
(#108) a naruto shippuuden hero's come back a legjobb meg is van. ha vkinek kell az msn a e-mail-em
beküldve: 2008-08-28 15:30:42
(#107) igazság szerint én nemtudok választani mert annyi jó van.....ésss biztos ezért van az mp4 emen rajta kb 50 anime opja meg endje.....(((h pl csak a narutobol is van v 40..meg a fmpnak is +van meg még soksoksoknak amiböl több van))))huhh ez most de értelmes volt......szal a lényeg h sok sok jó szám van rajta amit szetretek....XD
"Látod,minden értelmetlen tudtad,hogy Kira úgyis utolér,hogy a sorsod elől nincs menekvés" (Death Note)
Huu nekem a Blue Gendernek nem is tudom melyik endingje tetszett nagyon...amikor a szőke csaj meztelenül mászkál a vízben! na ezt jól elmagyaráztam!
Az szerintem is klassz bár csak egyszer hallottam.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-08-28 15:24:58
(#105) Huu nekem a Blue Gendernek nem is tudom melyik endingje tetszett nagyon...amikor a szőke csaj meztelenül mászkál a vízben! na ezt jól elmagyaráztam!
Positive vibration.
Nekem a Fullmetal alchemist első openingje (Melissa) tetszik a legjobban
Az tényleg nagyon jó, nekem is tetszik.
Aláírásodra: a problémára a legegyszerűbb megoldás: Webbolt-->DVD-k-->Fullmeta l Alchemist-->Kosárba-->sz llítási adatok megadása.
Kössz a segítséget,de már sikerült ezt a bonyolult folyamatot
végig csinálnom!
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-08-23 21:59:02
(#103) Kimi Ga Nozomu Eien OP + ED^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-23 21:57:32
(#102) A kedvencem a Bleachnek a 2. opja..endingekközül pedig az FMAnak a 4.je...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-22 17:20:32
(#101) Az Elfen Lied openingjét, a Lilumot nagyon szeretem
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."