Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Nem vagy egyedül; én sem találtam a kövi szám megjelenését.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-04-22 18:13:50
(#1342) Lehet, hogy hordanom kéne azt a szemüveget, de nem láttam feltüntetve, hogy mikor jön a következő. Ha valaki lenne oly kedves és elmondaná, megköszönném. Az is jó, ha azt mondja, hogy a Mondo-ban hol találom meg
beküldve: 2010-04-22 16:18:51
(#1341) Üdv!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a legújabb MONDO-hoz, milyen DVD melléklet jár?
Előre is köszönöm!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a legújabb MONDO-hoz, milyen DVD melléklet jár?
Előre is köszönöm!
Ha még nem vetted meg ne tedd, ha akarod szivesen odaadomm mmint a táblázatot ^^
Juj, azt nagyon megköszönném! Tényleg odaadád? Már régóta be akartam szerezni, és hát gondoltam, akkor a levásárolható jeggyel...de így
Amúgy igen, valóban a kana táblázatra gondoltam. Csak kanji lett belőle.
Juj, azt nagyon megköszönném! Tényleg odaadád? Már régóta be akartam szerezni, és hát gondoltam, akkor a levásárolható jeggyel...de így
Amúgy igen, valóban a kana táblázatra gondoltam. Csak kanji lett belőle.
"Mindenkinek megvan a maga Édene: egy világban, ahol te vagy a legfontosabb"
Szerk: Hana-chan 2010-04-19 15:18:14
A Mondóhoz a 2009/9-es számban volt utoljára poszter, utána már nem adtak hozzá.
Oké kössz hogy szóltál.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
A Mondóhoz a 2009/9-es számban volt utoljára poszter, utána már nem adtak hozzá.
beküldve: 2010-04-17 16:27:26
(#1337) Valaki meg tudja mondani hogy a Mondo 2009 es évfolyam 12. számában van e poszter mert az enyémben nincs vagy másnak sincs?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Ha még nem vetted meg ne tedd, ha akarod szivesen odaadomm mmint a táblázatot ^^
Aizen, egy is sok volt (:
Apropó porszer : meg tudná mondani nekem valaki, melyik számhoz lehetett kapni a kanjitáblázatot? Nagyon hálás lennék érte
A kanákra gondoltál igaz ? (kanji nem volt táblázatban)
A hiragana - katakana táblázat a 2009/03-asban volt (Alucard vigyorog a címlapon)
beküldve: 2010-04-17 12:25:52
(#1334) Apropó porszer : meg tudná mondani nekem valaki, melyik számhoz lehetett kapni a kanjitáblázatot? Nagyon hálás lennék érte
"Mindenkinek megvan a maga Édene: egy világban, ahol te vagy a legfontosabb"
Szerk: Hana-chan 2010-04-17 12:26:06
beküldve: 2010-04-17 12:10:39
(#1333) A posztert a több tartalom váltotta fel.
Egyik számban részletesen leírták, hogy miért nincs, de mindegy...
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-04-17 11:00:27
Szerettem a Bleachet és tetszik a címlap de... miért pont Renji? Az előző Bleaches címlapon is ő volt rajta (meg Ichigo)
Valszeg aki a címlapért felelős az egy Renji fan.
Valszeg aki a címlapért felelős az egy Renji fan.
Vagy csak ilyen key artot ad az Animax ki
(#1331) Válasz silverm23 (#1329) üzenetére:
Csak azt szeretném tudni, hogy van hozzá POSZTER ? (ápr.)
Áprilisi számban nincs poszter. Hogy melyik számban lesz így előre passz. *Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-04-17 13:28:46
beküldve: 2010-04-16 15:02:01
(#1329) hello!
Nekem nincs hozzá. Vagy egyáltalán már nem is várható.
Mondjuk LM.C. és Bleach Arrancarok ?
Nekem nincs hozzá. Vagy egyáltalán már nem is várható.
Mondjuk LM.C. és Bleach Arrancarok ?
Célozd meg a Holdat - még ha el is hibázod, a csillagok között landolsz.
Egyetértek. Már én se annyira szeretem mint másfél éve. Egyébként, ez nem csak ennél a kettőnél van. Mindennel ezt csinálják.
,,Hitler fején ugrálok!"