Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2010-07-07 22:09:43
(#1388) sziasztok
megtudná valaki mondani, hogy a juliusi mondo hanyadikán fog megjelenni?
megtudná valaki mondani, hogy a juliusi mondo hanyadikán fog megjelenni?
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2010-07-05 13:46:09
(#1387) Sziasztok!
Lehet egy kérdésem? Melyik mondo-hoz van grimm mesék mangás poszter?? Előre is köszi a választ!
Lehet egy kérdésem? Melyik mondo-hoz van grimm mesék mangás poszter?? Előre is köszi a választ!
beküldve: 2010-06-15 08:06:27
(#1386) Ez könnyen megoldható abban az eset, ha most rögtön elkezd minden anime fan szaporodni (minimum osztódás kéne) és természetesen mindenki elkezdené vásárolni a magazinokat.
Amúgy tényleg:
TI mit vártok el egy jó animés magazintól? (Reális dolgokat persze.)
Amúgy tényleg:
TI mit vártok el egy jó animés magazintól? (Reális dolgokat persze.)
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Na ez jól hangzik.Tényleg lehetne még pár magazin,ami animékkel-mangákkal foglalkozik,mindegyiknek meglenne a saját célközönsége,és nem csak a "könyökünkön jön ki sorozatokról" írnának tízezer oldalon keresztül,ami megismétlődik kettő vagy háromhavonta.Jó a Mondo is,de ez már kezd kevés lenni.Ultra Jumpot,meg Young King Ours-t a népnek!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-06-06 19:57:20
beküldve: 2010-06-06 19:30:55
(#1384) az lenne igazán jó, ha sokkal nagyobb érdeklődés lenne ilyen magazinok iránt és nagyobb választék lenne, és lenne mondjuk egy, aminek a célközönsége a 20+ és inkább pasik. tehát nem lenne olyan, h villamoson olvasgatok és EGYMÁS UTÁN 10 RÓZSASZÍN OLDAL ÉS MINDENKI ENGEM NÉZ, h mér olvas az a fekete gyerek rózsaszín újságot
vagy lehetne egy teljesen fekete-fehér, matt papírra nyomott, képeket neten is tudok nézni, nyomják tele linkekkek (QR kód), ami gondolom olcsóbb is lenne, meg nem fordulna elő, mint májusi mondóban, h dupla oldalas kép crono kruszédról nagyjából 3 mondat szöveggel
</Utópista gondolatok>
vagy lehetne egy teljesen fekete-fehér, matt papírra nyomott, képeket neten is tudok nézni, nyomják tele linkekkek (QR kód), ami gondolom olcsóbb is lenne, meg nem fordulna elő, mint májusi mondóban, h dupla oldalas kép crono kruszédról nagyjából 3 mondat szöveggel
</Utópista gondolatok>
-
Szerk: ∂z 2010-06-06 19:32:32
[QUOTE]
Egyébként tudja valaki, hogy a Mondora hogy lehetne előfizetni? Már kérdeztem Mondo fórumon, ott senki se tudta... hátha itt valaki okosabb :)
Szerk: Rendben, már megtaláltam, amint felmentem az oldalra :) Bocsi!
Egyébként tudja valaki, hogy a Mondora hogy lehetne előfizetni? Már kérdeztem Mondo fórumon, ott senki se tudta... hátha itt valaki okosabb :)
Elvileg már műxik az előfizetés fül. Ott próbáld meg.
http://mondoweb.hu/?func=subsc riptions/create
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Főleg az anime ismertetők cikkei. Öröm a szemnek, pedig nincs zsúfolva képekkel.
Egyetértek! Nagyon szépek! Én eddig Mondot vettem, mert az ASnek csak egy korai számához sikerült hozzájutnom, ráadásul csak DVD melléklettel, és elriasztott az ára, meg a dizájn se tetszett.
De most megvettem a legújabbat, mert érdekeltek a cikkek - és láss csodát: nagyon tetszett az egész. Ezentúl is venni fogom ;)
Szerk: Mithril 2010-06-05 08:04:58
Túl sok a szöveg, kevés a kép
De drága.
Ha a képek érdekelnek, személy szerint nyomtatok magamnak
Egyébként ami nekem az AS-ben legjobban tetszik:
Eszméletlenül esztétikusak a cikkek!
Nem tudom ki felel érte, de nagyon ért hozzá.
Főleg az anime ismertetők cikkei. Öröm a szemnek, pedig nincs zsúfolva képekkel.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-04 21:38:07
beküldve: 2010-06-04 19:22:34
(#1379) Nemrég kíváncsiságból vettem egy AS magazint, mert itt sokan dícsérik.(meg a benne lévő L'Arc en Ciel cikk+ poszter is nagyon vonzott...)
Szóval, nekem nem igazán tetszik ez az újság. Túl sok a szöveg, kevés a kép, és a témák se nagyon érdekelnek. Én eddig Mondo párti voltam, és ezek után is az maradok.
Köszönöm a figyelmet.
Szóval, nekem nem igazán tetszik ez az újság. Túl sok a szöveg, kevés a kép, és a témák se nagyon érdekelnek. Én eddig Mondo párti voltam, és ezek után is az maradok.
Köszönöm a figyelmet.
Kár hogy nem szerettem a Slayerst.
én se, h pontosabb legyek totális agyf@szt kapok tőle
Sztem a Slayers inkább a 9-12 éveseket célozza meg ( én se szeretem ). De a Mondo párhuzamban van az Animax-el, ezért írnak róla.
Én vagyok a Halálisten fia! Rettegjetek hatalmas Japánimádatomtól!!!
Az AS szerintem a 18-20 és afölötti korcsoportba tartozókat célozza meg, a Mondo inkább a tizenéveseknek szól.
Szóval szerintem mindkét újság jó, de ha választani kéne, akkor az AS a nyerő nálam.
Igen, valahogy így. DE attól még mindkettőt veszem továbbra is.
*alapból újságmániás*
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-03 17:24:59
(#1376) Erre a számra most kíváncsi vagyok, ha jól látom ebben is lesz Soul Eater (tudom, hogy már több cikk is volt róla, de imádom ezt az animét) . Kár, hogy a teljes tartalom csak később kerül fel.
Az előző számot nem vettem meg, mert a CC-s címlap valahogy elriasztott (szeretem azt az animét, de elég unalmas, hogy már sokadik bőrt húzzák le róla a Mondo-ban), meg csak pár cikk lett volna, ami érdekelt, úgyhogy inkább AS-t vettem, amit mostanában nagyon megszerettem. Az ismertetők nagyon ott vannak, többet is megtudok belőlük, mint egy Mondo-s cikkből (példának okáért az előző AS-ben lévő D.gray-man-es cikk sokkal jobban tetszett, mint a Mondos), bár az utóbbinak meg a megfogalmazási stílusa tetszik jobban.
Az AS szerintem a 18-20 és afölötti korcsoportba tartozókat célozza meg, a Mondo inkább a tizenéveseknek szól.
Szóval szerintem mindkét újság jó, de ha választani kéne, akkor az AS a nyerő nálam.
Az előző számot nem vettem meg, mert a CC-s címlap valahogy elriasztott (szeretem azt az animét, de elég unalmas, hogy már sokadik bőrt húzzák le róla a Mondo-ban), meg csak pár cikk lett volna, ami érdekelt, úgyhogy inkább AS-t vettem, amit mostanában nagyon megszerettem. Az ismertetők nagyon ott vannak, többet is megtudok belőlük, mint egy Mondo-s cikkből (példának okáért az előző AS-ben lévő D.gray-man-es cikk sokkal jobban tetszett, mint a Mondos), bár az utóbbinak meg a megfogalmazási stílusa tetszik jobban.
beküldve: 2010-06-03 14:41:28
(#1375) én szeretem és örülök h ez lesz benne^^
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Kár hogy nem szerettem a Slayerst.
én se, h pontosabb legyek totális agyf@szt kapok tőle
-