Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2010-11-04 22:24:43
(#1435) Dede. Nézd csak meg, Kaname keze mögött Zero ujjai bukkannak fel a barna hajban.
Én már alig várom, hogy a kezemben legyen^^
am az nem aző keze xD az övé világosabb nézd meg
Én is hallottam pletykákat róla, hogy jön de akkor ezek szerint igazak a pletykák*-* már alig várom
am az nem aző keze xD az övé világosabb nézd meg
Én is hallottam pletykákat róla, hogy jön de akkor ezek szerint igazak a pletykák*-* már alig várom
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2010-11-22 00:53:58
beküldve: 2010-11-04 11:17:31
(#1432) Igen, én is úgy tudtam, csak nem voltam benne biztos Köszi a megerősítést Yaven
"I'll also show you a sweet dream next night."
Na ezt tuti megveszem.
Am. csak nekem tűnt fel, hogy Zero a bal kezével pont beletúr Kaname hajába?
Sayomi: Úgy tudom az Animaxosok már bejelentették, hogy jön a VK anime.
Szerk: Yaven 2010-11-04 08:47:52
beküldve: 2010-11-04 00:41:48
(#1430) Már alig várom, hogy a kezeim között tarthassam a legújabb számot! Remélem ez azt, jelenti, hogy felkerül az animax műsorára a VK
"I'll also show you a sweet dream next night."
beküldve: 2010-10-28 20:42:24
(#1429) VK fanok megkapták persze a címlapot, viszont a tartalom..
Ami engem pl. érdekel: Dogs!
Ami engem pl. érdekel: Dogs!
MIANEVED?!
beküldve: 2010-09-21 12:36:50
(#1428) ezentúl,csak ezt az egy újságot kell vennem
remélem az ára nem fog változni
remélem az ára nem fog változni
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2010-09-21 12:37:21
beküldve: 2010-09-18 10:58:24
(#1427) Így már érthető. Köszi a linket meg a hozzászólást. Én is rájöttem erre, csak ugye az újságosnál azt mondták hogy megszűnt a Mondo...Nem is értem miért mondták ezt, lehet hogy rosszul informáltak voltak. De az a lényeg hogy lesz mit vennem az újságosnál a közeljövőben
Szerk: レオン (Leon) 2010-09-18 10:58:49
Akkor ezek szerint mégsem szűnt meg a Mondo magazin, csak a következő szám tartalmazni fog Anime Stars-ot is?
A Mondo nem szűnik meg, csak az AS, vagyis összeolvad a kettő, és ez utóbbi a Mondoban él tovább néhány oldal erejéig.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-09-17 23:45:27
(#1424) Képzeljétek, ma bementem az újságoshoz, ahol kértem a Mondo magazint, de azt mondták hogy a megszűnt...Erre megvettem az Anime Stars magazint, amelyben azt írták hogy ez az utolsó önnállóan megjelent szám, mert az Anime Stars a Mondo magazinba költözik, tehát egyesül a két újság.
Akkor ezek szerint mégsem szűnt meg a Mondo magazin, csak a következő szám tartalmazni fog Anime Stars-ot is?
Szerk: レオン (Leon) 2010-09-17 23:46:30
téééénleg..
zokni vagyok..
zokni vagyok..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: ghanima 2010-09-03 19:20:35
Szerk: Moderátor 2010-09-30 01:08:38
hol nézzted meg az újnak a kinézetét??
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: Moderátor 2010-09-30 01:08:06