MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Az augusztusi számhoz újból lesz poszter.
Komoly??? Wow!!! Ez remek hír !!! Rem vmi jóó kis poszter lesz !!!
beküldve: 2010-08-01 17:31:27
(#1404) Az augusztusi számhoz újból lesz poszter. A megjelenését sajnos nem tudom.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-08-01 10:13:57
(#1401) Sziasztok! Megvettem a júliusi MONDO-t. Sajnálom, hogy nincs benne poszter. :( Miért nincs minden MONDO magazinban poszter, 800 pénzért igazán lehetne nem? Mikor fog megjelenni az augusztusi MONDO?
Van egy olyan újító ötletem, hogy ezen a weboldalon a "MONDO népe" vagyis mi szavazhassuk meg, hogy a következő számban milyen poszter jelenjen meg.
Van egy olyan újító ötletem, hogy ezen a weboldalon a "MONDO népe" vagyis mi szavazhassuk meg, hogy a következő számban milyen poszter jelenjen meg.
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-09-30 01:11:40
Oks, köszi! ^^"
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Te vagy az otthonom a közeledő égbolton, végtelen torony a horizonton.~
Szerk: Moderátor 2010-09-30 01:12:36
Ha megnézed a webboltot,ahhoz a számhoz ki van írva h óriásposzterrel,úgyhogy biztos jár hozzá,különben nem írnák oda.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
MANGA,my anti drug
Szerk: Moderátor 2010-09-30 01:12:59
Nagyon szépen köszönöm! Lenne még egy utolsó kérdésem, ha nem baj: Ha meg rendelem a mondot a webboltból, a posztert is megkapom hozzá??
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Te vagy az otthonom a közeledő égbolton, végtelen torony a horizonton.~
Szerk: Moderátor 2010-09-30 01:13:22
beküldve: 2010-07-08 19:11:07
(#1397) megvettem én is az új MONDO-t
sztem tök jó
sztem tök jó
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Sziasztok!
Lehet egy kérdésem? Melyik mondo-hoz van grimm mesék mangás poszter?? Előre is köszi a választ!
Lehet egy kérdésem? Melyik mondo-hoz van grimm mesék mangás poszter?? Előre is köszi a választ!
Grimm-mesék manga poszter a Mondo 2007/5.számában volt.
ED+AL van a címlapon.
MANGA,my anti drug
Szerk: DÍva 2010-07-08 18:15:21
Úgy fél órája megvettem a MONDO-t. A manga szemes rész nekem tetszik és szerintem sokmindenkinek fog (magamból indultam ki).
jaj de jó *-*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Na végre*-*Már alig vártam h megjelenjen
Bocsesz a szöveg kicsit hasonló lett nem másoltam le rólad
semmi gond
nem vagyok harapós típus
beküldve: 2010-07-08 13:35:02
(#1393) Úgy fél órája megvettem a MONDO-t. A manga szemes rész nekem tetszik és szerintem sokmindenkinek fog (magamból indultam ki).
"Az elérhetetlen célok könnyei vagy a céltalanság könnyei. Melyek keserűbbek?" ~Honey and clover~
Na végre*-*Már alig vártam h megjelenjen
Bocsesz a szöveg kicsit hasonló lett nem másoltam le rólad
beküldve: 2010-07-08 11:41:01
(#1391) beküldve: 2010-07-08 10:14:00
(#1390) Na végre*-*Már alig vártam h megjelenjen