Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2010-08-01 17:31:27
(#1404) Az augusztusi számhoz újból lesz poszter. A megjelenését sajnos nem tudom.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-08-01 10:13:57
(#1401) Sziasztok! Megvettem a júliusi MONDO-t. Sajnálom, hogy nincs benne poszter. :( Miért nincs minden MONDO magazinban poszter, 800 pénzért igazán lehetne nem? Mikor fog megjelenni az augusztusi MONDO?
Van egy olyan újító ötletem, hogy ezen a weboldalon a "MONDO népe" vagyis mi szavazhassuk meg, hogy a következő számban milyen poszter jelenjen meg.
Van egy olyan újító ötletem, hogy ezen a weboldalon a "MONDO népe" vagyis mi szavazhassuk meg, hogy a következő számban milyen poszter jelenjen meg.
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-09-30 01:11:40
Szerk: Moderátor 2010-09-30 01:12:36
Ha megnézed a webboltot,ahhoz a számhoz ki van írva h óriásposzterrel,úgyhogy biztos jár hozzá,különben nem írnák oda.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2010-09-30 01:12:59
Nagyon szépen köszönöm! Lenne még egy utolsó kérdésem, ha nem baj: Ha meg rendelem a mondot a webboltból, a posztert is megkapom hozzá??
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-09-30 01:13:22
beküldve: 2010-07-08 19:11:07
(#1397) megvettem én is az új MONDO-t
sztem tök jó
sztem tök jó
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Sziasztok!
Lehet egy kérdésem? Melyik mondo-hoz van grimm mesék mangás poszter?? Előre is köszi a választ!
Lehet egy kérdésem? Melyik mondo-hoz van grimm mesék mangás poszter?? Előre is köszi a választ!
Grimm-mesék manga poszter a Mondo 2007/5.számában volt.
ED+AL van a címlapon.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2010-07-08 18:15:21
Úgy fél órája megvettem a MONDO-t. A manga szemes rész nekem tetszik és szerintem sokmindenkinek fog (magamból indultam ki).
jaj de jó *-*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Na végre*-*Már alig vártam h megjelenjen
Bocsesz a szöveg kicsit hasonló lett nem másoltam le rólad
semmi gond nem vagyok harapós típus
beküldve: 2010-07-08 13:35:02
(#1393) Úgy fél órája megvettem a MONDO-t. A manga szemes rész nekem tetszik és szerintem sokmindenkinek fog (magamból indultam ki).
"Az elérhetetlen célok könnyei vagy a céltalanság könnyei. Melyek keserűbbek?" ~Honey and clover~
Na végre*-*Már alig vártam h megjelenjen
Bocsesz a szöveg kicsit hasonló lett nem másoltam le rólad
beküldve: 2010-07-08 11:41:01
(#1391) Hurrá!!! Már alig vártam hogy a MONDO megjelenjen.
beküldve: 2010-07-08 10:14:00
(#1390) Na végre*-*Már alig vártam h megjelenjen
Tegnap voltam az újságosnál, ott azt mondták, hogy pénteken lesz.
Honlapon már azt írják, hogy megjelent.
Honlapon már azt írják, hogy megjelent.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."