Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Látom jó régen írtad, szóval gondolom már tök mindegy, de amúgy igen, az a poszter volt benne, nekem megvan az a szám. Gondolom már tudod, de nembaj. :)
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 20:58:10
beküldve: 2011-06-17 10:42:03
(#1496) Valaki tud mutatni kepet a regebbi ffvi s oriasposzterrol?
Szerintem az idei Mondok azert totalisan benak, mert tele van az egesz erdektelen filler cikkekkel, ami sztem nem erdekel senkit, nincs benne poszter, pedig nem lenne tul nagy erofeszites belerakni, ha mar a korabbiakban is volt, valamint lassan mar tobbet irnak a jkultrol, meg a jatekokrol, mint a mangakrol meg az animekrol...
Szerintem az idei Mondok azert totalisan benak, mert tele van az egesz erdektelen filler cikkekkel, ami sztem nem erdekel senkit, nincs benne poszter, pedig nem lenne tul nagy erofeszites belerakni, ha mar a korabbiakban is volt, valamint lassan mar tobbet irnak a jkultrol, meg a jatekokrol, mint a mangakrol meg az animekrol...
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Szerk: Encsi 吸血鬼 2011-06-17 11:34:54
Ez melyik szám volt? o_O Mert számomra speciel a legutóbbi három-négy AS egyszerűen tökéletes volt. Sajnálom is, hogy anno befuccsolt. :(
2010. május-június Igazából nekem a Levrov nem jött be. A leelekre válaszoló pasi (nem emlékszem a nevére) nekem kicsit túlzottan "laza" volt...
meh....
XD Nem is csodálom őszintén... Egyszer vettem meg. 1.Marha drága volt 2. annyira sem érte meg...
Ez melyik szám volt? o_O Mert számomra speciel a legutóbbi három-négy AS egyszerűen tökéletes volt. Sajnálom is, hogy anno befuccsolt. :(
És valóban... én is azt tapasztalom, hogy nem minden Mondo egyforma minőségű. Vagy nagyon jó és van benne egy csomó tök szuper és érdekes cikk, vagy szimplán gagyi és nagyrészt érdektelen az egész. Egy-két tetszetős cikkért nem fogom megvenni, ahhoz nekem kissé borsos az ára. Na, mindegy úgy látszik ebben a hónapban is spórolok.
Azt is megfigyeltem, hogy a conok előtt/ a conokra kiadott számok valahogy mindig jobbra sikerednek. (pl. a legutóbbi, májusi Mondo) Véletlen lenne? Nem hinném...
És én értem, hogyaszongya a szerkesztő, szervező, akárki agyában körülbelül a küvetlező folyamatábra fut le hogy 'japánok -> geekek -> videójátékok'
Amúgy igen...Vagy ha nem is a szerkesztők agyában van ez a kép, de azt gondolják, hogy a népnek jó lesz ez... Nem akarom bántani őket, biztos rohadt sokat dolgoznak vele, detényleg sokszor érzem úgy, hogy 'Most tényleg azért a 2(ha van benne annyi...) normális cikkért fizettem ennyit??'
Az animestars az most... wait. Ja az már megszűnt. El is felejtettem. Már épp bele akartam kötni.
XD Nem is csodálom őszintén... Egyszer vettem meg. 1.Marha drága volt 2. annyira sem érte meg...
Háté: Én is éppen erre akartam utalni...:P
Kérdés: Amúgy az e havi is ennyire rossz, mert akkor nem veszem meg...
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
meh....
Szerk: Moderátor 2011-06-11 14:06:59
Akkor adják ki kéthavonta. Olyat nem lehet? Biztos lehet
Mondjuk engem nem érint, nem sok Mondót olvastam életemben
Mondjuk engem nem érint, nem sok Mondót olvastam életemben
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ja ez még mindig havi?
Én igazából azon is meglepődtem, hogy még megy egyáltalán. =D
És én értem, hogyaszongya a szerkesztő, szervező, akárki agyában körülbelül a küvetlező folyamatábra fut le hogy 'japánok -> geekek -> videójátékok' (most ebbe ne kössünk bele, túl régóta van konzolterem minden conon :'DDD van pár csávó aki úgy volt vele, hogy "azt nemtom mi ez a mesézés de a konzolversenyre elmentem". true story), de azért mégis. Witcher? Ez most. Hogy van köszönőviszonyban bármennyire is a japán kultúrával?
Csakúgy kérdezem.
Igazából csak szőrszálhasogatok és nagyjából teszek, de azért na.
Az animestars az most... wait. Ja az már megszűnt. El is felejtettem. Már épp bele akartam kötni.
Én igazából azon is meglepődtem, hogy még megy egyáltalán. =D
És én értem, hogyaszongya a szerkesztő, szervező, akárki agyában körülbelül a küvetlező folyamatábra fut le hogy 'japánok -> geekek -> videójátékok' (most ebbe ne kössünk bele, túl régóta van konzolterem minden conon :'DDD van pár csávó aki úgy volt vele, hogy "azt nemtom mi ez a mesézés de a konzolversenyre elmentem". true story), de azért mégis. Witcher? Ez most. Hogy van köszönőviszonyban bármennyire is a japán kultúrával?
Csakúgy kérdezem.
Igazából csak szőrszálhasogatok és nagyjából teszek, de azért na.
*Szalonképtelenség ek gyomlálva. A moderátor*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Moderátor 2011-06-11 14:05:05
Idén meg minden második Mondo részemről EPIC FAIL,egyik Mondo tele van jó cikkekkel,stb,jó vételnek bizonyul,erre a következő havi szám kalap szar,kidobott pénz.Utána jön megint egy jó szám,majd a rá kövezkező Mondo visszatér a nullára.És ez így meg év végéig?! Ja.
Megeshet, hogy 2 hónap mire egy jó újságot összehoznak...
meh....
beküldve: 2011-06-09 17:52:06
(#1489) Jubileumi 50. Mondo alkalmából írhattak volna egy pár oldalon keresztül a B'z-ről,vagy a doa-ról,esetleg a The Street Beats-ről.
Van még hova fejlődnie a magazinnak...ez biztos.A sablont azt bezzeg tuggyák nyomatni ezerre,unásig.Naruto öccázadjára,meg K-pop,meg értelmetlenebbnél értelmetlenebb cikkek,mintha bárkit is érdekelne...
Idén meg minden második Mondo részemről EPIC FAIL,egyik Mondo tele van jó cikkekkel,stb,jó vételnek bizonyul,erre a következő havi szám kalap szar,kidobott pénz.Utána jön megint egy jó szám,majd a rá kövezkező Mondo visszatér a nullára.És ez így meg év végéig?! Ja.
Van még hova fejlődnie a magazinnak...ez biztos.A sablont azt bezzeg tuggyák nyomatni ezerre,unásig.Naruto öccázadjára,meg K-pop,meg értelmetlenebbnél értelmetlenebb cikkek,mintha bárkit is érdekelne...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-06-09 17:52:52
beküldve: 2011-06-09 15:22:39
(#1488) valaki meg tudná mondani hogy melyik részhez adtak Bleach-es posztert?
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2011-06-08 14:48:51
(#1487) Ez most ilyen önirónia dolog, hogy "jubileumi ötvenedik kiadás" címlapján naruto van?
Ja nem. Az a deathnote lett volna.
Ja nem. Az a deathnote lett volna.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-06-07 18:30:39
(#1485) hello!
nem tudjátok, hogy ha megrendelek egy régi Mondo-t, akkor a poszter is jár hozzá? biztos hülye kérdés, de érdekelne... :)
nem tudjátok, hogy ha megrendelek egy régi Mondo-t, akkor a poszter is jár hozzá? biztos hülye kérdés, de érdekelne... :)
beküldve: 2011-03-21 15:19:30
(#1484)
Szerk: shearer 2011-03-21 15:19:42
Sziasztok! Bocsi,h ezzel nyaggatlak titeket, de megtudná valaki nekem mutatni,h milyen poszer volt MONDO magazin 2. évfolyam 11. számában?!
Előre is Köszi! :3
Előre is Köszi! :3
Nah.. nem kell megmutassátok,h milyen... csak mondjátok meg,h IGEN vagy NEM... Szóval... EZ A POSZTER VAN BENNE?:
[Link]
I am limited copies