Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Kapsz majd sárga csekket, azt befizeted és utána jönnek majd a Mondók. ;)
Infók, kérdések alant:
[Link]
Infók, kérdések alant:
[Link]
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2012-10-19 02:06:13
beküldve: 2012-05-09 09:00:47
(#1526) Sziasztok! Hol találok infókat az előfizetésről?
Mert a honlapon kitöltöttem, és akkor kiírta: Előfizetésed rögzítettük.... Ilyenkor mi van? Hova / mikor kell a pénzt adni? Mikor jön meg az első előfizetett újság? ( Most szombaton fizettem elő, negyed évre)? Sehol sincs semmilyen információ
Mert a honlapon kitöltöttem, és akkor kiírta: Előfizetésed rögzítettük.... Ilyenkor mi van? Hova / mikor kell a pénzt adni? Mikor jön meg az első előfizetett újság? ( Most szombaton fizettem elő, negyed évre)? Sehol sincs semmilyen információ
"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
Szerencsére az újságos akitől vettük az kicserélte egy másikra a hibásat pedig visszaküldi ahonnan hozatja az újságot.
Azért köszönöm.
Azért köszönöm.
"Gyönyörű...de valahogy mégis szomorú. Mintha keresne valakit, akivel sosem találkozhat."
Szerk: Moderátor 2012-10-19 02:06:47
Megkaptam az áprilisi mondot és hibás volt.
Az újság csak a 40-dik oldalig volt meg és eztán újra kezdődtek az oldlak 1-23-ig.
Jelenleg hátha be tudom cserélni.
Az újság csak a 40-dik oldalig volt meg és eztán újra kezdődtek az oldlak 1-23-ig.
Hozd el következő Mondoconra (július 21) és kicseréljük!
beküldve: 2012-04-13 18:24:35
(#1523) Sziasztok!!
Szóval ma kaptam én is kézhez az e havi MONDOmat és olvastam a végén, hogy felfújhatós figurát fognak hozzá ajándékba adni a jövő hónapban! Szóval az lenne a kérdésem, hogy mi előfizetők is megkapjuk majd azt ugye? Mert mikor a DVD-k voltam valami más volt vagy nem? (nem tudom mert akkor még nem voltam előfizető ) Csak a tisztánlátás kedvéért kérdezem
Szóval ma kaptam én is kézhez az e havi MONDOmat és olvastam a végén, hogy felfújhatós figurát fognak hozzá ajándékba adni a jövő hónapban! Szóval az lenne a kérdésem, hogy mi előfizetők is megkapjuk majd azt ugye? Mert mikor a DVD-k voltam valami más volt vagy nem? (nem tudom mert akkor még nem voltam előfizető ) Csak a tisztánlátás kedvéért kérdezem
Miskolczi Ibolya Kitti
beküldve: 2012-04-13 18:18:43
(#1522) Megkaptam az áprilisi mondot és hibás volt.
"Gyönyörű...de valahogy mégis szomorú. Mintha keresne valakit, akivel sosem találkozhat."
MondoConra már kapható lesz az áprilisi szám. :)
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2012-04-07 09:59:33
(#1520) valaki meg tudná mondani, h körülbelül mikor jelenik meg az uj mondo?
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2012-03-23 14:00:57
(#1519) Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy azokat a MONDO magazinokat, amik nincsenek a listában azokat csak most nem lehet rendelni vagy nincs is meg?
Az első évfolyam 2;9;10;11;12
2011. évfolyam 11
Ha nincs, akkor hogy tudnék hozzájuk jutni?
Azt szeretném megkérdezni, hogy azokat a MONDO magazinokat, amik nincsenek a listában azokat csak most nem lehet rendelni vagy nincs is meg?
Az első évfolyam 2;9;10;11;12
2011. évfolyam 11
Ha nincs, akkor hogy tudnék hozzájuk jutni?
Szerk: Moderátor 2012-10-19 02:07:12
beküldve: 2012-03-08 20:00:25
(#1517) Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani,hogy a tavaszi con-on meg tudom venni a mostani Januári Mondót?
500HUF, de 2 vagy több termék rendelése esetén nincs.
Szerk: Moderátor 2012-10-19 02:07:29
beküldve: 2011-12-17 19:44:37
(#1515) Syastok!Arra vok kiváncsi h van-e szállítási díj?Ha van akkor mennyi?
"Legközelebb is szép álmokat festek neked!"(Vampire Knight)
Szia ! Sajnos a posta nem küldte még ki senkinek egy adminisztrációs baki miatt. Mára ezt sikerült kinyomoznunk és a posta ígérete szerint holnapra már megkapja minden előfizetőnk a decemberi Mondóját.
Elnézést kérünk a nem várt késlekedésért, emiatt kárpótlásul minden előfizetőnknek meghosszabbítjuk 1 hónappal a rendes előfizetési időszakát.
Elnézést kérünk a nem várt késlekedésért, emiatt kárpótlásul minden előfizetőnknek meghosszabbítjuk 1 hónappal a rendes előfizetési időszakát.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Moderátor 2012-10-19 02:07:55
beküldve: 2011-12-13 21:27:43
(#1513) sziasztok valaki meg tudná mondani nekem hogy csak nem én vagyok igy hogy ne, jöt meg a mondo mostani száma???
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?