Legutóbb kommentezett topikok
One Piece
Noein
Mermaid Melody PPP & Pure
Eladnék!/Vennék!
Chrno Crusade
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
One Piece
Noein
Mermaid Melody PPP & Pure
Eladnék!/Vennék!
Chrno Crusade
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

BARABáS KRISZTI: @NYESTE ROLAND Nincs mit. Szívesen
NYESTE ROLAND: @BARABáS KRISZTI Köszi!
BARABáS KRISZTI: Nagyon sok hozzászólást kell írni a fórumokban
NYESTE ROLAND: Csak szerintem érdekes, hogy 2017-11-04-én regisztráltam fel a mangafan.hu-ra, és még mindig Új arc vagyok? Mit kell ennek a növeléséhez csinálni? Sokat írni fórumra meg ilyenek? Az is megvolt, rendeltem is már....
EMSHADY: RATKU ARANKA: azt is tudják postázni
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2013-03-26 16:25:14
(#1537) Nekem az eddig megjelent Mondoknak kicsivel több, mint a fele van meg.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-26 12:17:35
(#1536)
Szerk: JaakuHebi 2013-03-26 12:21:33
beküldve: 2013-03-21 23:53:48
(#1535) Üdv,
Azt szeretném kérdezni a Mangafantól, hogy a Mondo 2010. évfolyam 4. szám az rendelhető-e, mert olyan van odaírva hogy hamarosan. Ez most azt jelenti hogy elfogyott?
Azt szeretném kérdezni a Mangafantól, hogy a Mondo 2010. évfolyam 4. szám az rendelhető-e, mert olyan van odaírva hogy hamarosan. Ez most azt jelenti hogy elfogyott?
Ore wa omae wo uragiranai.
köszi

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2012-10-19 02:05:29
Mostanában nem vettem.Milyen poszterek voltak benne az idén?
Májusi szám óta van benne állandó poszterlistás segédlet, de egyébként a Mondoweben is kint van külön topikban, frissítve:
[Link]
Szerk: Luggi 2012-09-27 15:29:22
beküldve: 2012-09-07 14:44:25
(#1532) Valamikor volt benne D.Gray-man 2012-ben,de nem az elmúlt 1-2 hónapban.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2012-09-06 19:02:27
(#1531) Mostanában nem vettem.Milyen poszterek voltak benne az idén?
at the end,we all die alone
A 3+1 akció a példád esetében is él.
Nyugodtan pakold a kosárba és a rendszer automatikusan érvényesíti a kedvezményt. Ahhoz, hogy feladd a rendelést 2x is meg kell erősíteni, tehát addig nyugodtan variálhatod a kosár tartalmát.
Nyugodtan pakold a kosárba és a rendszer automatikusan érvényesíti a kedvezményt. Ahhoz, hogy feladd a rendelést 2x is meg kell erősíteni, tehát addig nyugodtan variálhatod a kosár tartalmát.
beküldve: 2012-07-24 16:57:34
(#1529) Sziasztok olyan kérdésem lenne ha rendelek 18 mondó magazint és 6 darab mondó 2000 Ft-ba kerültet, akkor is érvényben van a 3-mat fizet 4-et vihet akció vagy hogyan működik így ?
Szerk: Tamás Ádám Attila 2012-07-24 16:57:51
Nagyon köszi, áldott légy

"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
Szerk: Moderátor 2012-10-19 02:05:56
Kapsz majd sárga csekket, azt befizeted és utána jönnek majd a Mondók. ;)
Infók, kérdések alant:
[Link]
Infók, kérdések alant:
[Link]
Szerk: Moderátor 2012-10-19 02:06:13
beküldve: 2012-05-09 09:00:47
(#1526) Sziasztok! Hol találok infókat az előfizetésről?
Mert a honlapon kitöltöttem, és akkor kiírta: Előfizetésed rögzítettük.... Ilyenkor mi van? Hova / mikor kell a pénzt adni? Mikor jön meg az első előfizetett újság? ( Most szombaton fizettem elő, negyed évre)? Sehol sincs semmilyen információ
Mert a honlapon kitöltöttem, és akkor kiírta: Előfizetésed rögzítettük.... Ilyenkor mi van? Hova / mikor kell a pénzt adni? Mikor jön meg az első előfizetett újság? ( Most szombaton fizettem elő, negyed évre)? Sehol sincs semmilyen információ

"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
Szerencsére az újságos akitől vettük az kicserélte egy másikra a hibásat pedig visszaküldi ahonnan hozatja az újságot.
Azért köszönöm.
Azért köszönöm.

"Gyönyörű...de valahogy mégis szomorú. Mintha keresne valakit, akivel sosem találkozhat."
Szerk: Moderátor 2012-10-19 02:06:47
Megkaptam az áprilisi mondot és hibás volt.
Az újság csak a 40-dik oldalig volt meg és eztán újra kezdődtek az oldlak 1-23-ig.
Jelenleg hátha be tudom cserélni.
Az újság csak a 40-dik oldalig volt meg és eztán újra kezdődtek az oldlak 1-23-ig.

Jelenleg hátha be tudom cserélni.

Hozd el következő Mondoconra (július 21) és kicseréljük!
beküldve: 2012-04-13 18:24:35
(#1523) Sziasztok!!
Szóval ma kaptam én is kézhez az e havi MONDOmat és olvastam a végén, hogy felfújhatós figurát fognak hozzá ajándékba adni a jövő hónapban! Szóval az lenne a kérdésem, hogy mi előfizetők is megkapjuk majd azt ugye? Mert mikor a DVD-k voltam valami más volt vagy nem? (nem tudom mert akkor még nem voltam előfizető
) Csak a tisztánlátás kedvéért kérdezem
Szóval ma kaptam én is kézhez az e havi MONDOmat és olvastam a végén, hogy felfújhatós figurát fognak hozzá ajándékba adni a jövő hónapban! Szóval az lenne a kérdésem, hogy mi előfizetők is megkapjuk majd azt ugye? Mert mikor a DVD-k voltam valami más volt vagy nem? (nem tudom mert akkor még nem voltam előfizető

Miskolczi Ibolya Kitti