Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2010-01-30 16:26:08
(#1237) Vajon mikor lesz megint a Mondohoz poszter
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-01-21 22:33:07
(#1236) Érdekes dolog egy ilyen újságban mint a Mondo, a 4chant bemutatni. Nemmondom vannak a cikknek hiányosságai meg haosnlók, de nemhiiszem, hogy komolyabban elemrülnének a kedves szerkezstők a témában, merthát csúnya lenne kitárgyalni egy fórcsent egy animés magazinban.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-01-21 22:33:57
Death Note élőszereplős amcsi remake esélyes főszereplője
(annyira üres és buta tekintete van szegénynek)
reméljük, h ez csak vmi netes pletyka és nem több
-
Szerk: ∂z 2010-01-16 15:43:24
Halihó! Olyan kérdésem volna, hogy csak nyomdai hiba, vagy hiányzik valami a Mondomból?
Koraárpilisi szivatás from danci. Úgy látszik sokan bekapták a csalit és követelik Zack popóját. Inkább horgásznának....
beküldve: 2010-01-16 12:06:01
(#1233) A Zac Efronos tartalmon én is nagyot néztem volna...
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Nem, egy frászt!!!!! Csak kérdeztem...
(Meg amúgy is, furcsállottam volna, ha megint bővítettek volna, minden előzetes bejelentés nélkül, meg neki mi köze lenne az animékhez, mangákhoz, japánhoz?)
(Meg amúgy is, furcsállottam volna, ha megint bővítettek volna, minden előzetes bejelentés nélkül, meg neki mi köze lenne az animékhez, mangákhoz, japánhoz?)
Szerk: Merchior 2010-01-16 12:01:54
Haha Azok poénból vannak odaírva. Miért, te hiányolod a Zac Efron falinaptárat a Mondóból?
beküldve: 2010-01-16 11:50:54
(#1230) Halihó! Olyan kérdésem volna, hogy csak nyomdai hiba, vagy hiányzik valami a Mondomból? Merthogy az első oldal tartalomjegyzékében 88. oldalt is írnak, míg az utolsó oldal csak 72. Feltételezésem szerint csak hiba lehet, e gondoltam, biztosra megyek
Szerk: Merchior 2010-01-16 11:51:11
ezt a postásbácsi még meg fogja bánni...
bár amikor valamelyik AS magazinomban a DVD tiszta karc volt,az se semmi...ha bontatlan volt a csomagolás,hogy lett karcos a lemez?
bár amikor valamelyik AS magazinomban a DVD tiszta karc volt,az se semmi...ha bontatlan volt a csomagolás,hogy lett karcos a lemez?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-11 14:01:26
(#1228) Banyek, a műanyag tasak alja szétnyílt és a postaládában elázott a Mondóm sarka...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-07 18:24:09
(#1227) Én biztosan veszek! Egy ideje már mindig veszem, bár lehet, hogy csak a DVD miatt... Meg amúgy is, néha betegre nevetem magam a sok hülyeségen
Helyben én sem tudom megvenni, de minden héten megyek be a városba, és akkor próbálok lecsapni rá
Szerk: Merchior 2010-01-07 18:26:10
Látom akkor ezek szerint nem csak én lakom jó helyen...
Csanytelek Cityben alapból újságos kilőve,15Km-et meg nem buszozok,esetleg kocsikázok egy Mondo-ért.Majd amikor Csongrádon járok,akkor megveszem.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-05 17:36:06
(#1225) bazmeg
egyre színvonalasabb, mostse lesz mondóm
egyre színvonalasabb, mostse lesz mondóm
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Magamnak venni unalmas és bonyolult. Itt Mucsán, ahol még betonút sincs, az újságárusítás sem egy virágzó dolog. Fél órára innen persze lehet kapni, de hideg van, én pedig lusta vagyok, ráadásul a 4chan cikken kívül hidegen hagy az egész.
Tudom, hogy ingyenélő vagyok, meg minden.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Te jó Isten, 4chan cikk... Valaki vesz Mondót? Azt el szeretném olvasni, de magamnak venni bonyolult, meg drága.
Meg unalmas.
Minek kínzod magad akkor az unalmas tartalom elolvasásával ? (mazó ftw ?)
gohan: ez a 4chan : [Link]
Szerk: Luggi 2010-01-05 17:17:07