Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2009-12-06 11:15:29
(#1207) ŐŐŐŐŐ.... Tényleg? Akkor annyira nem is lesz késő az a jövőhét péntek, amikor én terveztem a beszerzést! Pedig az eladó csajszi azt mondta, hogy MÁR nincs, és nem azt, hogy MÉG nem is volt. Mindegy, köszöntem az infót
Én ha csak tehetem DVD-vel veszem meg. Most pénteken, azaz tegnap nagy huszárosan beállítottam az egyik újságoshoz, és kérdezem hogy van-e. Nem az, hogy DVD-s nem volt, semmilyen! Ez volt délután ötkor. Az jutott eszembe, hogy nyitáskor kellett volna ott lennem, hogy jusson. Azért szerintem nem gyenge, hogy a megjelenés napján már nincs.
Öm.... a megjelenés napja ma lenne, szal még szép h nem láttál tegnap Mondót XD Am ma se jelent meg, mert áttolták a megjelenést 9.-ére =(
Kockanyúl x3
beküldve: 2009-12-05 20:18:42
(#1205) Én ha csak tehetem DVD-vel veszem meg. Most pénteken, azaz tegnap nagy huszárosan beállítottam az egyik újságoshoz, és kérdezem hogy van-e. Nem az, hogy DVD-s nem volt, semmilyen! Ez volt délután ötkor. Az jutott eszembe, hogy nyitáskor kellett volna ott lennem, hogy jusson. Azért szerintem nem gyenge, hogy a megjelenés napján már nincs.
Szerk: Merchior 2009-12-05 20:19:26
beküldve: 2009-12-05 10:42:57
(#1204) Én mindig "simát" veszek. Egyszer vettem olyat, amihez volt DVD-t, mert nem volt másmilyen, de otthon derült ki, hogy törött a tok. Az újságosok tudnak bánni az áruval. :(
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Én most jártam így... kb. 2-3nap alatt eltűntek a DVD-s számok... PESTEN a Nyugati körül vagy 10újságosnál nem kapott ismerősöm, pedig az kellett volna... Így simát vett nekem .. :(
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-12-05 02:00:34
beküldve: 2009-12-04 20:11:45
(#1202) Köszönöm webbolt! Akkor én valamit elszámolhattam, mert emlékszem hogy májusban a DN1 miatt akartam venni Mondot, csak elfogyott a DVD-s, így simát hoztam... Vagy az a Blícs volt?? Nah mindegy.
beküldve: 2009-12-04 06:57:43
(#1201) mikor jön ki a többi díszdobozos kiadás??? Mondjuk fma-hoz jöhetne, meg a bleachet és a deathnote-t is lehetne folytatni
DVD melléklet 2009. május előtt is volt már, vagy a Death Note volt az első?
A márciusi számtól van DVD melléklettel.
márc. DN1, ápr. Bleach1, máj. FMA1, jún. DN2, júl. BL2, aug. FMA2, szept. DN3, okt. Bl3, nov. FMA3, dec. DN4.
beküldve: 2009-12-03 20:48:38
(#1198) Reményeim szerint itt vannak olyan Mondo fanok, akiknek nagyon sok szám megvan, és tudnak a kérdésemre válaszolni. Ez pedig a következő: DVD melléklet 2009. május előtt is volt már, vagy a Death Note volt az első?
És a decemberi szám 80 oldalas lesz? Még kapunk hozzá plusz 4 oldalt? Vagy az lesz a poszter?
Ilyesmi? Hm... nem is rossz... Lehet meg kellene venni azt a számot
neon_kíwíí: Igen, egy kicsit tényleg félreírták a hírlevélben :) Biztos összekeverték a 10. számmal
neon_kíwíí: Igen, egy kicsit tényleg félreírták a hírlevélben :) Biztos összekeverték a 10. számmal
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:45:21
beküldve: 2009-11-28 07:17:23
(#1195) Öhm..csak nekem szúrt szemet a mangafan hírlevélben az új mondo borítóján a D-Gray Man-es kép, miközben az alatta lebő szöveg a Soul Eater-t említi?? oO
Parkjelenet, Morita fekszik a padon, a lába Takemoto felé. Mayama a másik oldalon, a pad mögött a lányok, Hagu bambul, Yamada pedig eltűri a haját a füle mögé. Jó kép, szépek a színei. Azt hiszem erre gondoltál.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-26 16:52:55
(#1193) Valaki tudna segíteni abban, hogy a 2. évfolyam 9. számban milyen a Méz és lóherés poszter?