Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2009-11-03 20:17:18
(#1177) Jójó, hát ez tényleg sok, ennyien imádják?
CSÚCS!
CSÚCS!
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
novemberi Animax műsor
hmmm, ezekszerint a sok netes titalkozó, akik nem voltak képesek begépelni, hogy www.animaxtv.hu mégiscsak elgendő nyomást tudott gyakorolni a szerkeszőkre
Szerk: Luggi 2009-11-02 04:44:53
beküldve: 2009-11-01 20:33:22
(#1174) Kicsit megkésve, de a novemberi szám előzetes is arra sarkallt, hogy megírjam az októberi szám részletes bemutatóját és összefoglalóját. Cikk itt -> [Link]
beküldve: 2009-11-01 15:05:51
(#1173) Novemberi mondo:
feature
A 10 legkúlosabb jelenet • Elátkozott szerelmek • First Squad • King of Thorn • Magyar animeklasszikusok • Náci okkultizmus • Opokunii feleséget szerez • Romeo és Júlia • Summer Wars • TTGL: Gurren-hen
look
A Megumi-manga • Air Gear • Claymore • Fantastic Children • Gunsmith Cats • Kemonozume • Lolik • Magic Knight Rayearth • Manga live action top5 • Oshii Mamoru • Pro/Kontra: Ultimate Survivor Kaiji • Yokohama Kaidashi Kikou
otaku
A PS2 elit • Bálvány • Otaku-szótár
jkult
Gépszeretet • Hírek a jövőből • Kojiki • Kuroszava
sound
Jrock retro: Lareine • Miyavi@PeCsa
kreatív
Cosplay: Vivi, a bábmágus • Manga-panelezés
community
MondoCon
feature
A 10 legkúlosabb jelenet • Elátkozott szerelmek • First Squad • King of Thorn • Magyar animeklasszikusok • Náci okkultizmus • Opokunii feleséget szerez • Romeo és Júlia • Summer Wars • TTGL: Gurren-hen
look
A Megumi-manga • Air Gear • Claymore • Fantastic Children • Gunsmith Cats • Kemonozume • Lolik • Magic Knight Rayearth • Manga live action top5 • Oshii Mamoru • Pro/Kontra: Ultimate Survivor Kaiji • Yokohama Kaidashi Kikou
otaku
A PS2 elit • Bálvány • Otaku-szótár
jkult
Gépszeretet • Hírek a jövőből • Kojiki • Kuroszava
sound
Jrock retro: Lareine • Miyavi@PeCsa
kreatív
Cosplay: Vivi, a bábmágus • Manga-panelezés
community
MondoCon
Én is szeretném elo fizetni de szlovákiáról vagyok meg venni meg tudom minden holnapban de szeretném a mangafant is hozzá még a DVD-k is jól jonnének nem tuggya valaki hogy lehet i más országba elofizetni?és ha lehet akkor ki tuggyák e kuldeni a póstára a csekket euróban?
Én is Szlovákiai vagyok méghozzá Rimaszombati, de az itteni Tompa Mihály könyvesboltba mindent be lehet szerezni havonta jár nekem a DVD melékletes Mondo, a mangafan mangák közül az összes megvan kivéve az újdonságokat amit még boltba nem lehet kapni. Más anime DVDk és más kiadó mangáit is meg lehet rendelni egy budapesti raktárba járnak az árué minden héten. Vagyis itten minden beszerezhető hála a jóégnek hogy itt van magyar könyvesbolt. Egyedül a Fancuccok nem beszerezhetők mert ugye könyvesboltról beszélek, a díszdobozokat a mangákra sajnos elfelejthetem :(
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-10-27 13:18:08
(#1171) beküldve: 2009-10-24 19:28:56
(#1170) Én is szeretném elo fizetni de szlovákiáról vagyok meg venni meg tudom minden holnapban de szeretném a mangafant is hozzá még a DVD-k is jól jonnének nem tuggya valaki hogy lehet i más országba elofizetni?és ha lehet akkor ki tuggyák e kuldeni a póstára a csekket euróban?
Hát, kedves Nanaho, gratula!
Jólvan, Mikami, kalap fel, térdre le, te mindent tudsz
Jólvan, Mikami, kalap fel, térdre le, te mindent tudsz
Szerk: Crimson Moon 2009-10-17 14:15:00
beküldve: 2009-10-16 11:56:35
(#1168) a honlapjukon ([Link])
aszem ha regisztrálsz tudsz rendelni egy megrendelő lapot vagy csekket, amit a postán kell föladnod pénzzel együtt, aztán ha sikeres kapsz egy e-mailt, és onnantól kapod már az újságokat.
aszem ha regisztrálsz tudsz rendelni egy megrendelő lapot vagy csekket, amit a postán kell föladnod pénzzel együtt, aztán ha sikeres kapsz egy e-mailt, és onnantól kapod már az újságokat.
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-10-15 17:49:09
(#1166) A MONDO magazin honlapján tudsz előfizetni rá!
Mors certa, hora incerta. Dii a nullo videntur,ipsi autem omnia vident.
beküldve: 2009-10-15 17:37:49
(#1165) Azt senki nem tudja megmondani, hogy hol lehet rá előfizetni?
Én nem tudom, mivel én már csak ilyen őskövület vagyok
Én nem tudom, mivel én már csak ilyen őskövület vagyok
Kössz!!!! de már megvettem a DVDnélkülit a bleach meg megvan a 104.részig szinkronosan úgy hogy job is hogy nem azt vettem
Üdv : B)eni
Üdv : B)eni
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
ASD_AS:_AS:G_HGf
Szerk: Moderátor 2009-10-25 16:26:39
mondo honlapján van lista arról, hogy mely újságosoknál lehet a dvds számot is beszerezni, persze csak amíg a készlet tart