Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
A mondo júniusi számához jár death note dvd?
Nem "jár", de DVD melléklettel is kapható 1450 forintért. A júniusi számhoz a DN 2 DVD volt mellékelve. A júliusi szám mellé a Bleach 2 lesz csomagolva.
A DVD-s változatához igen XD (jobb esetben)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-07-02 18:54:03
beküldve: 2009-07-01 23:34:33
(#1114) beküldve: 2009-07-01 13:31:37
(#1113) Nem tudja valaki hogy milyen lesz az e havi újság címoldala?Ja és nálunk sajnos nincs dvd-s pedig annyira AKAROM!
Bleach/Falinaptár
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2009-07-02 18:54:25
beküldve: 2009-06-29 11:09:35
(#1111) beküldve: 2009-06-21 18:08:46
(#1110) Hozzánk is érkezett DVDs szám,sikerült is szereznem a héten.
at the end,we all die alone
beküldve: 2009-06-21 17:19:37
(#1109) [Link]
Itt a link a Mondo honlapjára, amelyen írja, hogy a júniusi számban a DN második lemeze van. Továbbá fel van sorolva, hogy hol lehet kapni a DVD-s verziót.
Itt a link a Mondo honlapjára, amelyen írja, hogy a júniusi számban a DN második lemeze van. Továbbá fel van sorolva, hogy hol lehet kapni a DVD-s verziót.
A webboltban meg híre sincs a DVD-nek.
viszont a boltokba már bekerült és a vaterán is van fent.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Ó lehetséges és én se találtam semmit a honlapon.De vajon miért nem rakják fól,hiszen ezzel csak csalogatni tudják a vevőket.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Igen , kiadták a májusihoz. Talán a DN 2-vel lenne? Mert a reklámba DN DVD-vel mondták . A webboltban meg híre sincs a DVD-nek.
Szerk: Moderátor 2009-07-23 12:40:06
Hát azt nem hiszem mivel nekem úgy rémlik,hogy azt már egyszer adták az egyik számhoz.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-06-19 11:39:21
(#1104) beküldve: 2009-06-12 21:58:38
(#1103) Végre meg tudtam venni én is az e havi számot. Tökéletesen elégedett vagyok vele.
beküldve: 2009-06-08 21:20:43
(#1102) Már tegnapelőtt meghozta a postás, de még nem volt időm elolvasni. Na majd holnap délelőtt.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."