Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Nekem nincs és ostoba voltam,hogy nem vettem meg amikor megtudtam volna Mind1 csak azt nem értem,hogy ehez mét kellet megidézned a szövegemet?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Már a Death Note DVD miatt is érdemes megvenni
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Moderátor 2009-06-08 19:39:25
Valakinek megvan már az új Mondo?
Milyen lett a júniusi szám?
Milyen lett a júniusi szám?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-23 12:40:47
beküldve: 2009-05-30 14:28:50
(#1098) Hát akkor nekem úgy tűnik,hogy sok ember örülne a Trinity bloodnak és köztük én is ott vagyok!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-30 12:44:23
(#1097) Trinity Bloodnak én is örülnék, régóta tervezem megnézni. Igen ez is vámpíros sorozat.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-05-28 19:28:33
(#1096) Szép a borító. Jó volna, ha lenne Trinity Blood az Animaxen, mert mindenképpen meg akartam nézni és így spórolnának nekem egy kis sávszélet... izé... pénzt.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Ez a Trinty Blood egy újjab vámpíros anime?
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-05-31 12:08:39
beküldve: 2009-05-28 07:44:06
(#1094) Én eddig úgy tudtam, hogy a címlapra csak olyan anime képek kerülnek fel amit magyrországon sugároznak vagy sugározni fognak. Ezekszerint várható lesz a Trinity Blood az Animaxen.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-05-27 20:52:26
(#1093) A júniusi magazin melléklete a DN 2 DVD (5-8 rész) lesz,
a júliusi pedig Bleach 2 (5-8 rész).
a júliusi pedig Bleach 2 (5-8 rész).
tők jó sigerul negem tecik főleg a fullmetal alhemist és mikor jelenik meg nem tutot mert én csak jővő hétre tutom szórbatóm
Lekjopp, utye? Amúty dévdé méjk fan hosszá?
De komolyan, melyik?
no pussy, just the dicks
tők jó sigerul negem tecik főleg a fullmetal alhemist és mikor jelenik meg nem tutot mert én csak jővő hétre tutom szórbatóm
*Felesleges idézet törölve. És a helyesírásod förtelmes, a jövőben erre figyelj sokkal jobban. A moderátor*
Ficza Viktor
Szerk: Moderátor 2009-05-31 12:06:56
beküldve: 2009-05-27 19:44:21
(#1090) beküldve: 2009-05-25 00:53:47
(#1089) Felkerültek a hiányolt számok, ha valaki lemaradt róla
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2009-05-25 00:54:00
beküldve: 2009-05-16 18:35:26
(#1088) Vagy egy Itachis!
beküldve: 2009-05-16 17:46:13
(#1087) VÉGRE VÉGRE L-ES POSZTI! a kövi nem lehet egy Near-es poszti?
פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×