Legutóbb kommentezett topikok
GAIA online Anime karakter nevelde
Manga őstörténet 1.
Binbougami Ga!
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
GAIA online Anime karakter nevelde
Manga őstörténet 1.
Binbougami Ga!
Nana érdekesség
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

NYESTE ROLAND: @DAISUKAMARU: Pont a héten rendeltem, 8-án kedden, tegnap jött GLS-től mail, ma szombat délelőtt meg is jött. - Király!
DAISUKAMARU: Pont a héten rendeltem, 8-án kedden, tegnap jött GLS-től mail, ma szombat délelőtt meg is jött.
NYESTE ROLAND: @Balogh Máté egyébként a webbolt tudnivalók menüje szerint: "A rendelésedet 5 munkanapon belül GLS futárral küldjük el. Erről egy újabb emailt fogsz kapni. Ha egy héten túl sem jün meg a csomagod, jelezd nekünk a webbolt@mangafan.hu címen..."
NYESTE ROLAND: @Balogh Máté kb. 2-3 nap. Attol függően hova és mennyit kérsz.
BALOGH MáTé: Sziasztok ha már rendeltetek az oldaslról, kb. mennyi idő után érkeztek meg a teremékek ?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Beszarás. Szerettem a Death Notet, de hát.... Nem hogy Conan, Gankutsuou lenne nem, Death Note. A MONDO fangörlök seggét nyalják, de már bocs.

hét először az kell, h érkezzen Animaxra, vmi hasonlóan nagy cím, amiről lehet írni, meg csalogatni az olvasókat
-
Lavu lavu L!

Mondjuk annyiban egyetértek, hogy tényleg túl sok volt már a DN meg a Bleach is (hiába szeretem mindkettőt). Kellene valami friss husi.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-05-05 17:47:37
beküldve: 2009-05-05 17:35:16
(#1063) Nem vagyok a Death Note ellen, mert tényleg nagyon jó, de nem unják még, hogy minden második szám Death Note-tal van tele? Értem én hogy ez most az isten, de már ahogy a címlapon is van, ez az egész UNALOM... :/
[Nem akartam senkit megbántani, vitát kezdeni, biztos jó lesz az újság :)}
[Nem akartam senkit megbántani, vitát kezdeni, biztos jó lesz az újság :)}
beküldve: 2009-05-05 15:47:42
(#1062) A FullMetal Alchemist 1 DVD lesz a Májusi számhoz, ezt a áprilisi számból tudom.
Táncolj Hercegnő!
sztem FMA 1 (vagy 2)...mintha egyszer azt hallottam volna...
bár lehet h rosszul tudom....
Envy: a vonat az más, több időd van rá, és nem basztatnak...főleg, ha ilyen kabinok vannak, és melletted kb csak 1 részeg emberke alszik, és kész
xD
bár lehet h rosszul tudom....

Envy: a vonat az más, több időd van rá, és nem basztatnak...főleg, ha ilyen kabinok vannak, és melletted kb csak 1 részeg emberke alszik, és kész

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
WÍÍÍ!!!*sikít*

Mondjuk... Megint DN LA...?

No mindegy. Biztos jó lesz. ... Milyen DVD lesz mpst hozzá?
beküldve: 2009-05-05 15:12:32
(#1059) Nagyon bolondok vagytok
Én sem szoktam elővenni az újságot, max vonaton...

Én sem szoktam elővenni az újságot, max vonaton...
MIANEVED?!
*elképzeli Dzirunt, amint 2 percenként fogja magát, és belekukucskál a táskájába* xD
de akkor így ugyan olyan drága (nem, sztem nem drága...) lenne az egész mint most, és ugyan ott tartanánk xD
ugyan, tudod h mi így is szeretünk

de akkor így ugyan olyan drága (nem, sztem nem drága...) lenne az egész mint most, és ugyan ott tartanánk xD
kicsit el van szállva az agyam. sry
ugyan, tudod h mi így is szeretünk

legalább könnyebb is
vagy a képeket meg egy kis füzetben az újság mellé csomagolnák és akkor otthon hozzánézhetjük a cikkekhez tartozó képeket, vagy azt meg bent lehetne tartani a táskában és cikk olvasása közben néha bekukucskálni a táskába, h mi olyen is a hozzá tartozó kép. mondjuk akkor meg azért néznének hülyének, h mér dogja bele a gyerek a fejét a táskájába 2 percenként?
vagy a képeket meg egy kis füzetben az újság mellé csomagolnák és akkor otthon hozzánézhetjük a cikkekhez tartozó képeket, vagy azt meg bent lehetne tartani a táskában és cikk olvasása közben néha bekukucskálni a táskába, h mi olyen is a hozzá tartozó kép. mondjuk akkor meg azért néznének hülyének, h mér dogja bele a gyerek a fejét a táskájába 2 percenként?
-
Szerk: ∂z 2009-05-05 15:09:23
jóötlet....de akkor asszem elég vékony lenne a maradék nyersanyag, amit kézhez kapnánk

beküldve: 2009-05-05 15:04:11
(#1055) kéne egy képek nélküli változat is, az ugye sokkal olcsóbb is lenne, mint ahogy harry potterből is van sima fekete borítójú
-
ha visszaemlékeztek...a pár számmal előbbi címlap Tatsuyás volt, és fekete....itt a párja xD
Dzirun: én már alapból nem veszem elő az újságot tömegközlekedés közben....pont ezek miatt xD

*_____________*
NAGYON JÓ!!!!
Dzirun, van benne vmi.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-05-05 14:59:23
beküldve: 2009-05-05 14:58:20
(#1052) nekem a mondoval az a bajom h egyre több benne a kép és egyre kevesebb a tartalom. meg a több kép miatt egyre kevesebb cikk van amit elkezdhetek olvasni buszon/villamoson, anélkül, h azt kéne éreznem, h 200an bámulnak rám, h mér olvas a srác 20 évesen meseújságot.
-