Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
alap XD
dimenso: annak én is örülnék :3
dimenso: annak én is örülnék :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
....vagy leadják a harmadik live actiont a con után? xD)
Az mekkora lenne...
Megnézzük?
MIANEVED?!
már bocs, de ha menni fog a moziba a második DN live action, akkor nem rakhatnak ki Gankutsuou-s képet....elég ellentmondásos lenne, nem?
(bár már ment egyszer az animekarin, szal szerintem csak írnak róla részletesebben....vagy leadják a harmadik live actiont a con után? xD)
Vagy megjelenik az első film DVD-n. Azt jobban szeretném.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2009-05-05 19:13:11
már bocs, de ha menni fog a moziba a második DN live action, akkor nem rakhatnak ki Gankutsuou-s képet....elég ellentmondásos lenne, nem?
(bár már ment egyszer az animekarin, szal szerintem csak írnak róla részletesebben....vagy leadják a harmadik live actiont a con után? xD)
Beszarás. Szerettem a Death Notet, de hát.... Nem hogy Conan, Gankutsuou lenne nem, Death Note. A MONDO fangörlök seggét nyalják, de már bocs.
hét először az kell, h érkezzen Animaxra, vmi hasonlóan nagy cím, amiről lehet írni, meg csalogatni az olvasókat
-
Lavu lavu L!
Mondjuk annyiban egyetértek, hogy tényleg túl sok volt már a DN meg a Bleach is (hiába szeretem mindkettőt). Kellene valami friss husi.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-05-05 17:47:37
beküldve: 2009-05-05 17:35:16
(#1063) Nem vagyok a Death Note ellen, mert tényleg nagyon jó, de nem unják még, hogy minden második szám Death Note-tal van tele? Értem én hogy ez most az isten, de már ahogy a címlapon is van, ez az egész UNALOM... :/
[Nem akartam senkit megbántani, vitát kezdeni, biztos jó lesz az újság :)}
[Nem akartam senkit megbántani, vitát kezdeni, biztos jó lesz az újság :)}
beküldve: 2009-05-05 15:47:42
(#1062) A FullMetal Alchemist 1 DVD lesz a Májusi számhoz, ezt a áprilisi számból tudom.
Táncolj Hercegnő!
sztem FMA 1 (vagy 2)...mintha egyszer azt hallottam volna...
bár lehet h rosszul tudom....
Envy: a vonat az más, több időd van rá, és nem basztatnak...főleg, ha ilyen kabinok vannak, és melletted kb csak 1 részeg emberke alszik, és kész xD
bár lehet h rosszul tudom....
Envy: a vonat az más, több időd van rá, és nem basztatnak...főleg, ha ilyen kabinok vannak, és melletted kb csak 1 részeg emberke alszik, és kész xD
WÍÍÍ!!!*sikít* Hát ez nagyon jól néz ki.
Mondjuk... Megint DN LA...?
No mindegy. Biztos jó lesz. ... Milyen DVD lesz mpst hozzá?
beküldve: 2009-05-05 15:12:32
(#1059) Nagyon bolondok vagytok
Én sem szoktam elővenni az újságot, max vonaton...
Én sem szoktam elővenni az újságot, max vonaton...
MIANEVED?!
*elképzeli Dzirunt, amint 2 percenként fogja magát, és belekukucskál a táskájába* xD
de akkor így ugyan olyan drága (nem, sztem nem drága...) lenne az egész mint most, és ugyan ott tartanánk xD
ugyan, tudod h mi így is szeretünk
de akkor így ugyan olyan drága (nem, sztem nem drága...) lenne az egész mint most, és ugyan ott tartanánk xD
kicsit el van szállva az agyam. sry
ugyan, tudod h mi így is szeretünk
legalább könnyebb is
vagy a képeket meg egy kis füzetben az újság mellé csomagolnák és akkor otthon hozzánézhetjük a cikkekhez tartozó képeket, vagy azt meg bent lehetne tartani a táskában és cikk olvasása közben néha bekukucskálni a táskába, h mi olyen is a hozzá tartozó kép. mondjuk akkor meg azért néznének hülyének, h mér dogja bele a gyerek a fejét a táskájába 2 percenként?
vagy a képeket meg egy kis füzetben az újság mellé csomagolnák és akkor otthon hozzánézhetjük a cikkekhez tartozó képeket, vagy azt meg bent lehetne tartani a táskában és cikk olvasása közben néha bekukucskálni a táskába, h mi olyen is a hozzá tartozó kép. mondjuk akkor meg azért néznének hülyének, h mér dogja bele a gyerek a fejét a táskájába 2 percenként?
-
Szerk: ∂z 2009-05-05 15:09:23