Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2009-04-08 17:11:35
(#1026) Tudja valaki, hogy miyen poszter lesz benne?
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-04-08 17:10:18
(#1025) A borító nekem nagyon bejön,nagy kedvencem! Én keresem de nem találom mikor jelenik meg,de szerintem jövőhét eleje!
beküldve: 2009-04-08 12:13:13
(#1024) fuhh, most is kitettek magukért, gyönyörű a címlap *o*
elvileg ma jelenik meg (legalábbis a márciusi számba ez volt írva) szal ez nem olyan biztos...de nemsoká'
elvileg ma jelenik meg (legalábbis a márciusi számba ez volt írva) szal ez nem olyan biztos...de nemsoká'
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-29 15:52:21
(#1023) Szerintem a 700ft nem is olyan sok 1 hónapban,meg tökre megéri jók a cikkek,és az egész is újság is rendben van!Jó mondjuk nekem könnyű saját zsebből megy minden animés, mangás dolog!
Nem tudja valakai, hogy a következő modo-ban mien DVD lesz?
Sajnos én csak hétfőn tudom beujítani a márciusi mondo-t
az áprilisi Mondóban lesz Bleach dvd
Hy. Hol találtál dvd-s MONDO-t Sehol sem találok. Csá zell
Bocs, de ha engem kérdezel nem tudok segíteni , mert a death note dvd megvan egy ismerősömnek és bármikor elkérhetem tőle(mint ő tőlem az én cuccaim) úgyhogy én nem is kerestem. A Mondoban volt két újságos ahol keresni lehet olyan nincs a közeledben esetleg? Egyébként szerintem én is így fogok járni . De ha nagy kereslet van rá biztos, hogy többet fognak kiadni dvd-vel. De volt aki már a 700 Forintot is sokallta.
Nem tudja valakai, hogy a következő modo-ban mien DVD lesz?
az áprilisi Mondóban lesz Bleach dvd
Hy. Hol találtál dvd-s MONDO-t Sehol sem találok. Csá zell
zell
beküldve: 2009-03-16 12:42:12
(#1020) Szerintem is nagyon tuti!!! Bár a februári sem volt kutya xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-03-16 11:34:23
(#1019) beküldve: 2009-03-15 21:15:55
(#1018) Fúú, én már csak a Hellsing miatt is tuti megveszem!!
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-03-15 21:10:56
(#1017) beküldve: 2009-03-15 20:56:25
(#1016) yume tsuki nem baj ha felveszlek msn-en?!a cimem:balogh1993@freemail.hu
beküldve: 2009-03-15 09:31:30
(#1015) Szerintem a mostani, márciusi számban nagyon kitettek magukért a szerkesztők és cikk írok. Kiemelném a nyelvleckét, ami nekem nagyon tetszik, jó kis összefoglaló, és mindenképpen jó kezdeményezés. A másik, az a „Vámpírok léteznek” cikk.
Persze elfelejtettem, hogy lesz dvd melléklet, és egy lemez nélküli számot vettem le a polcról az újságosnál… de persze ez már csak az én bajom.
Persze elfelejtettem, hogy lesz dvd melléklet, és egy lemez nélküli számot vettem le a polcról az újságosnál… de persze ez már csak az én bajom.
The sky is over...
Én úgy tudom, hogy 109 részig adják.
Amúgy én most fogom megnézni a 210 részét
Egyre izgalmasabb.
Amúgy én most fogom megnézni a 210 részét
Egyre izgalmasabb.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-14 18:58:04
Kár, hogy vége lesz a bleach-nek.Sztem az a legjobb anime .Amúgy én felirattal jobban szertem,a videoplayeren már 110-nel tartok.
Én már mindent hallok a Bleach-ről... Már azt is mondta valaki, hogy most adják vagy 100 részig...de az animax oldalán csak 53. és 54. van írva. Tehát már nem tom, hogy mi van...
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Szerk: Nezumi 2009-03-14 17:13:41
beküldve: 2009-03-14 15:38:08
(#1012) Én az áprilisi mangamellékletre leszek kíváncsi. Elvileg vége a Chrno Crusade-s mellékleteknek. Eddig szinte csak mangafan-os mangamellékletek voltak (kivéve 1-2 szám), és már mindegyik mangából voltak benne részek (kivéve Élnit). Most lehet hogy új cím jelentkezik majd az újságban? Vagy lehet hogy más kiadó mangája lesz bent? Vagy megint valami exklúzív, mint az Árnybíró sztori?
Nagyon kíváncsi vagyok.
Nagyon kíváncsi vagyok.