![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2009-03-11 16:48:19
(#996) Minden féle képpen meg akarom venni, főleg hogy Japán nyelv óra is lesz benne
És a DVD mellékletre is kíváncsi vagyok.
![](/var/images/emotions/19.png)
És a DVD mellékletre is kíváncsi vagyok.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
kiváncsi vagyok vajon milyen dvd lesz az április mondohoz.
Én is kíváncsi vagyok...
![](/var/images/emotions/16.png)
![](/var/images/emotions/01.png)
![](/var/images/emotions/12.png)
beküldve: 2009-03-11 14:39:32
(#994) alig várom hogy megjelenjen!
kiváncsi vagyok vajon milyen dvd lesz az április mondohoz.
![](/var/images/emotions/14.png)
beküldve: 2009-03-11 07:17:03
(#993) beküldve: 2009-03-04 18:48:45
(#992) ZSír
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-03-04 17:17:28
(#991) beküldve: 2009-03-04 16:35:37
(#990) Jajjdeszép valaki. A végén még lesz mégegy Mondóm.
Csak azt nem értem, hogy milyen elvetemült dizájner sütötte ki, hogy a főcím citromsárga legyen. Jó, értem én, hogy a "minden piros sztájl" unalmas lett volna, de citromsárga? Ha már Hellsing akkor ezüst vagy tudomisén, de citrom.
Csak azt nem értem, hogy milyen elvetemült dizájner sütötte ki, hogy a főcím citromsárga legyen. Jó, értem én, hogy a "minden piros sztájl" unalmas lett volna, de citromsárga? Ha már Hellsing akkor ezüst vagy tudomisén, de citrom.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-03-04 15:26:05
(#989) Kitudja mennyi DVD melékletes Mondo jelenik meg, mert a mondo.hu-n azt írják, hogy korlátozott számban jelenik meg. Remélem elkapok egyet.
Táncolj Hercegnő!
egyébként ha figyelmesen elolvassátok ha nincs pénz a DVD mellékletes verzióra továbbra is kapható lesz 700 forintért DVD nélkül
Iiigen?
![](/var/images/emotions/09.png)
![](/var/images/emotions/14.png)
beküldve: 2009-03-04 15:16:30
(#987) Remélem az új tanuljunk japánul dolog nem olyan lesz mint már egyszer volt.
Az szörnyű volt
egyébként ha figyelmesen elolvassátok ha nincs pénz a DVD mellékletes verzióra továbbra is kapható lesz 700 forintért DVD nélkül
![](/var/images/emotions/13.png)
![](/var/images/emotions/21.png)
Szerk: Mothman 2009-03-04 15:17:12
beküldve: 2009-03-03 15:58:52
(#985) Sziasztok! Hanyadikán jelenik meg az új mondo? És hol lehet megnézni, hogy mwelyik napon jelenik meg(hogy legközelebb ne kelljen megkérdeznem
) ? köszi
Az új Mondo 2009.03.12-én jelenik meg,de van a www.mondomagazin.hu
és ott bővebb infót találsz róla,de általában az előző számban már irják h mikor lesz a kövi!Ezt én is onnan tudom!
beküldve: 2009-03-03 15:48:15
(#983) Sziasztok! Hanyadikán jelenik meg az új mondo? És hol lehet megnézni, hogy mwelyik napon jelenik meg(hogy legközelebb ne kelljen megkérdeznem
) ? köszi
beküldve: 2009-03-03 10:20:06
(#982) Már nyomdában van az új szám,szép a borító !Jó ötlet a tanuljunk japánul,rem majd lesz folytatása is a többi számban ,úgyis idén akartam menni japán nyelvvizsgára!
Szerk: Nanaho 2009-03-03 10:21:18